X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, mój też jest wspaniałym ojcem. Jak taty nie ma w domu to syn bawi się ze mną, ale jak tata jest to z mama nie chce bo mam "babskie zabawy" i z tatą fajniej :/
    mój kochany urwis ;)

mama hani lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje dziewczyny to córeczki tatusia :)
    dlatego mam nadzieję, że teraz będzie mój synuś :)

a na poważnie to tak bardzo dużo w pracy mam chorych dzieciaczków z roku coraz więcej że modlę się by moje było zdrowe !!

• mama hani Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie nie martw się

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też Córeczka Tatusia, a Synuś jest taki mamusi, że wymiotuje z nerwów jak mnie nie ma.... naprawdę ciężko jest go ode mnie oderwać, ale dużo przeszedł jak był mały i ciągle był gdzieś dalej ode mnie, więc myślę, że został w nim jakiś podświadomy strach, że mnie nie ma, ale i tak jest lepiej, bo jak był niemowlakiem to nie chciał być nawet sekundy u taty.... jak się urodził to super, ale jak wróciliśmy z tych wszystkich szpitali to właśnie się do mnie kleił strasznie i nie chciał właśnie u nikogo być tylko u mnie :) Mami to jego ulubione słowo :) ale co do zabawy to już zaczyna dostrzegać męskie oblicze Taty :)

qbxwkvq.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olitka wrote:
    Super! Gratulacje:)

ja cos dola załapuje.... naczytalam sie na forach, ze to nic nie znaczy...ale tez jest sporo przykladow ze jednak to byla ciaza... przeciez sama tak mialam w pierwszej ciazy.. ale kurcze jednak poki nie ma widocznej drugiej krechy to nic pewnego... nienawidze niejasnych sytuacji.
    Staram sie myslec pozytywnie...

sorry, ze taka monotematyczna jestem dzisiaj..ale musialam sie wygadac:)dzieki, ze jestescie:)

olitka dawaj dawaj ja też tutaj jestem, żeby się wygadać :) mój m jak słyszy słowo owulacja to już ucieka ;)

qbxwkvq.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och ci faceci...

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • olitka Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo a jak chce zeby wyszedl z pokoju to mowie 'śluz' i juz znika:)

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio wrote:
    moje dziewczyny to córeczki tatusia :)
    dlatego mam nadzieję, że teraz będzie mój synuś :)

a na poważnie to tak bardzo dużo w pracy mam chorych dzieciaczków z roku coraz więcej że modlę się by moje było zdrowe !!

oj ja też, tyle teraz się mówi i słyszy brrrrr

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    oj ja też, tyle teraz się mówi i słyszy brrrrr

no bo niestety żyjemy w takich czasach, że wszystko ma wpływ na rozwój naszych maluchów i wiele rzeczy, które są ułatwieniem dla rodzica wpływają negatywnie na prawidłowy rozwój dzieci

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olitka wrote:
    Super! Gratulacje:)

ja cos dola załapuje.... naczytalam sie na forach, ze to nic nie znaczy...ale tez jest sporo przykladow ze jednak to byla ciaza... przeciez sama tak mialam w pierwszej ciazy.. ale kurcze jednak poki nie ma widocznej drugiej krechy to nic pewnego... nienawidze niejasnych sytuacji.
    Staram sie myslec pozytywnie...

sorry, ze taka monotematyczna jestem dzisiaj..ale musialam sie wygadac:)dzieki, ze jestescie:)

po to tu jesteśmy żebyś mogła się wygadać , wyżalić ale tez chwalić i cieszyć . Myśl pozytywnie !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio wrote:
    hej dziewczynki nam się chyba udało :) dziś zobaczyłam drugą bladziutką kreseczkę :)

Gratuluje :-)

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słowo śluz też jest dobre :) u nas jest tak samo ;) widzę, że m często są podobni w tych kwestiach do roboty super zapał, ale teoria ich przeraża ;)

ja też wolę nie słuchać :(

qbxwkvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co się dziwić facetom dla nich to i tak czarna magia :) te płodne, śluzy, temperatury itd. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj macie rację jak ja mojemu próbowałam wytłumaczyć dni płodne nie płodne śluzy owulacje to zwątpił.... zero pojęcia o tym

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie, a ja jestem zachwycona jak wiele znaków daje nam nasz organizm, a on ma dość słuchania tego wszystkiego, więc przychodzę z tym do Was :)

a co :) uwielbiam studiować moje wykresy i wykresy ciążowe i jeden nasuwa się wniosek :) każda z nas jest inna, a mało tego każdy cykl jesg troszkę inny od pozostałych :) nie da się niczego przewidzieć....

aga.just lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • angel Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ulcio,gratulacje:)ale nam się zielono zaczyna robić jak na wiosnę...:)

angel
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No super, że tyle fasolek jest :) Gratulacje Ulcio!! Dziewczynki zarażajcie nas nie zaciążałe bo my też chcemy zobaczyć zieloną kropeczkę :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja będę zarażać jak dostanę potwierdzenie od ginka bo na razie to sama w to nie wierzę :D

• olitka Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio kiedy wizyta?

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem, bo muszę wybrać jakiego fajnego lekarza bo do tego co chodziłam to nie chcę i zastanawiam się czy chce na NFZ czy prywatnie

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ