Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam, ja również staram się o maleństwo. Mam dwóch synów - 4l i 2,5. Czas teraz na kobietkę do towarzystwa. Pierwszy miesiąc niestety nie wyszło. Szok ponieważ w poprzednie ciąże zaszłam za pierwszym podejściem... Były nerwy, ale teraz dałam na luz. Pomyślałam, że jak przyjdzie czas to się uda.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
No Pani była bardzo zdziwiona jak jej wytłumaczyłam, a generalnie to młoda babka była, także tym większe moje zdziwienie:)
@ powinnam dostać jutro albo pojutrze, bo mam cykl tak 31-32 dni...
kurdebele nie wiem, coś mnie jajniki pobolewają.. ale na okres to mnie raczej nie boli.... muszę chyba iść na długi spacer bo zaczynam już świrować
-
No Olitka do jutra musisz wytrzymać A z rana jak wejdę na ovu to chce przeczytać pozytywne wieści Czasem trafiają się ludzie niedouczeni.
Witamy Astraine! A czy w związku z chęcią posiadania córeczki staracie sobie jakoś pomóc? Bo my bardzo byśmy chcieli mieć córcię i tak próbujemy się wstrzelić -
Dziewczyny dostałam od koleżanki link do przepięknego filmiku....
ale się zryczałam.. coś pięknego...
http://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/this-beautiful-short-film-shows-exactly-what-it-is-that-a-st
Obejrzyjcie...Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
olitka wrote:Dziewczyny dostałam od koleżanki link do przepięknego filmiku....
ale się zryczałam.. coś pięknego...
http://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/this-beautiful-short-film-shows-exactly-what-it-is-that-a-st
Obejrzyjcie... -
olitko trzymam kciuki i życzę pozytywki jutro;)my jeszcze serduszkujemy,do upadłego...hihihihia jeśli chodzi o serduszkowanie w ciąży,to mąż na początku ciąży miał większą ochotę,a ja raczej pod koniec miałam chęci,tak więc praktycznie całą ciążę od czasu do czasu było małe co nie co;)nawet doktor zasugerował współżycie co by szyjce pomóc się rozwierać jak już byliśmy po terminie...i wiecie że trochę postępowało,nie do końca co prawda ale kto wie gdybyśmy zaczęli te działania przed terminem to może by w terminie maluszek się pojawił,a tak trzeba było małemu pomóc pojawić się na świecie za pomocą oxytocynki;)angel
-
ja niestety jak byłam w 8 m-cu ciąży to lekarz zalecił leżenie zakaz seksu (maż wkurzony)i do tego spadły na niego wszystkie obowiązki domowe:) (zobaczył jak to jest)a córka już 5 dzień z ospą zwolnienie wzięłam żeby z nią siedzieć ale najgorsze jest to że ja w dzieciństwie nie chorowałam na ospę i boję się jak cholera że załapie
-
Dzien dobry wszystkim:) uroczyscie oswiadczam, ze zostaje w klubie jednen kreski') no coz nie udalo sie... troche sie jeszcze łudze, ze przez przeziebienie wszystko mi sie przesunelo, bo sluz plodny mialam w zeszly czwartek....ale to chyba oszukiwanie samej siebie... no coz ,
' cyc do przodu i serduszkujemy dalej'
milego poranka zycze:)