Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Generalnie nie robilam teraz wykresu, bo kiepsko ze snem bylo... ale od 5 dni mierze i mam caly czas ponad 37... takze tez przez to sie nakrecam:)
a brzuch moze i nie boli na @ oby:) z Miskiem strasznie mnie bolal...
Dzisiaj zeby nie zwariowac sprzedalam malego mamie i wysprzatalam caly dom, wszystko zeby caly czas nie myslec...
a Wy dziewczynki, kiedy testujecie? -
hey. jestem nowa na ovu, ale o drugie dziecko staramy się już rok- minie dokładnie w połowie miesiąca. Za pieerwszysm razem nie było zadnego problemu a tearz, juz niewiem co jest nie tak...
jestem po owulacji temperatura rosła, a dziś w 4 dniu od owu spadła, prosze o pomoc i wsparcie, napiszcie tez jak mogę wstawić wykres...aga84 -
aagaa84 wrote:hey. jestem nowa na ovu, ale o drugie dziecko staramy się już rok- minie dokładnie w połowie miesiąca. Za pieerwszysm razem nie było zadnego problemu a tearz, juz niewiem co jest nie tak...
jestem po owulacji temperatura rosła, a dziś w 4 dniu od owu spadła, prosze o pomoc i wsparcie, napiszcie tez jak mogę wstawić wykres... -
dla mnie to jest nie zrozumiałe... przecież uciekający czas nie pomaga nam w niczym, wręcz przeszkadza, ja mojegi gina biore w obroty jeśli tym razem się nie uda, mam też fajną położną która może na niego wpłynąć. ja mam już 29 lat wiec nie chce czekaćaga84
-
aga84