Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oli jak Ty masz rano 37 i termin miałaś na wczoraj, to wiesz, ja nic nie chcę mówić ...
aga84 hej hej
Robiłaś jakieś badania? Warto choć dla samej siebie zbadać choć tsh, lh, fsh, prolaktynę i nie czekać tego roku. Choć wiadomo - wtedy trzeba na własną rękę no i idzie po kieszeni.
+ monitoring, super sprawa. Wiesz na czym stoisz, czy masz owulację itp.
Co do wykresu - spadek niby jest, ale temp taka sama jak 1 dpo i 2 dpo, ten 3 dzień jakiś dziwny wzrost -
Hej dziewczyny co tu dzisiaj tak cicho? Jakies nowe testowania na horyzoncie? Ktos testuje w czwartek? Bo ja juz test i lupe aby szukac czerwonej kreseczki, mam przygotowane:)
A jeszcze jedno czy kojarzycie nazwe testu z czuloscia 10 jedn.?
aga84 witaj:)
-
bobo test niebieski strumieniowy
dziewczyny pytanie za 100 pkt.... kiedy powinno się zrobić badanie prolaktyny ? miesiączki mam 29/30 dni regularne, skoki "owulacyjne" są, nie ma żadnycb dziwnych skoków temperatury...
ale Wy tak ciągle o tej prolaktynie.... co Was skłoniło do jej badania ?olitka lubi tę wiadomość
-
Mi kazal lekarz zrobic prolaktyne bez wzgledu na faze cyklu a robilam ja bo jak scisnelam piers
to troche pokarmu mi wyplywalo. A do tego kazal mi zrobic TSH. W ogole to super lekarz bo powiedzial, ze jak mamy sie starac to nie zaszkodzi sprawdzic czy wszystko wrocilo do normy:)
jak ktoras z was jest Poznania to moge go polecic:) -
28 luty ja, a mąż nie ma urodzin, bo 29, więc razem kończymy 30 lat 28 lutego wszystkim to opowiadam, bo w naszym mieście była jedna porodówka wtedy i pewnie leżeliśmy gdzieś razem na sali noworodków, bo wtedy mamy nie miały Dzidzisuiów
dorocia2324, olitka, mama hani, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki:) ale wy kochane jestescie, ze caly czas kciukasy trzymacie:) dobre z Was istotki a takie sa najlepszymi mamami:)
u mnie cisza, temp nadal wysoka, okresu brak, piersi obolale.... w czwartek rano testuje.. ale teraz zaczynam sie zastanawiac nad beta... bo kurde jak mam znowu z lupa tej kreski szukac to juz moje nerwy tego nie strzymaja;)
zastanawialyscie sie kiedys jak to jest z poziomem hcg w moczu a we krwi tzn jakie jest przelozenie? cos chyba za bardzo dzisiaj analizuje:)