Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kas zobacz na mnie - prl bez obciążenia ok, owulację mam, nie karmię pół roku, mleka mam tyle co Ty, a po obciążeniu prl ponad 12 x większa, gdzie powinna przekraczać max 5 razy ... coś nie hallo ...
Dlatego prl jak coś badaj z obciążeniem.
Oli o Olejniczaku słyszałam, teściowa do niego właśnie chodzi. Tyle, że terminy u niego długie na wizytę (cały czas mówię o prywatnych przyjęciach). Zobaczę co mi powie endo, mój gin w pn i wtedy pomyślę co i jak Dzięki za info. -
Aga dobrze ze do tego endo idziesz.. ale wiesz ja gdzies czytalam , ze jak jest tylko ta po obciazeniu podwyzszona a cykle sa regularne i owulacyjne to nie ma koniecznosci leczenia... no ale jeszcze to Twoje Tsh daje do myslenia... a ft3 i ft4 robilas?
-
ja po odstawieniu nie miałam miesiączki miesiąc, ale nie dziwne bo miałam strasznie dużo mleka, ale ja nie brałam żadnych na wywołanie ani na regulację, bo nie miałam z tym problemu jest idealnie 29/ 30 dni....
Tsh robiłam w kwietniu zeszłego roku jeszcze karmiąc i miałam idealnie pośrodku normy zobaczymy co gin powie
nie ma co panikować tylko serduszkować to dopiero 6 cykl rozpoczętyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 18:36
olitka lubi tę wiadomość
-
no ja raz miałam wywoływaną @ - ale na to i odstwienie i anty się złożyło.
Kas kochana zrób jak uważasz ja nie chcę tracić niejako czasu, stąd te badania itp. Choć w sumie Ty przy kp zaszłaś w drugą ciążę. Nie wiem co Ci doradzić. Ja jestem w gorącej wodzie kąpanaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 19:40
-
ja dziewczynki trzymam kciuki za wszystkie Staraczki i znikam na chwilę pojawię się w komentarzach po wizycie u gina bo zaczynam świerować.... co do ciąży przy kp to moja przyjaciółka karmiła tak na maksa i zaszła w ciąże dość niespodziewanie i w ciąży jeszcze miesiąc albo 2 karmiła ja zresztą też karmiłam w ciąży
trzymajcie się i do przeczytania -
dziewczyny, nie wytrzymalam i zrobilam test.... i d u p a ! nie wiem o co chodzi.... jedyna
nadzieja, ze cos mi sie przesunelo a przesunelo sie na pewno tylko pytanie o ile?
no nic zbieram tylek i ide na bete i przy okazji morfologie zrobie bo moze jakies choroba sie przyplatalo.... trzymajcie kciuki, chyba zalapuje doline... -
aga.just wrote:Oli jak Ty masz rano 37 i termin miałaś na wczoraj, to wiesz, ja nic nie chcę mówić ...
aga84 hej hej
Robiłaś jakieś badania? Warto choć dla samej siebie zbadać choć tsh, lh, fsh, prolaktynę i nie czekać tego roku. Choć wiadomo - wtedy trzeba na własną rękę no i idzie po kieszeni.
+ monitoring, super sprawa. Wiesz na czym stoisz, czy masz owulację itp.
Co do wykresu - spadek niby jest, ale temp taka sama jak 1 dpo i 2 dpo, ten 3 dzień jakiś dziwny wzrost
robiłam tydzień tem tsh i prolaktyne i wszytsko jest w normie, robie testy owulacyjne. a może to za mało badań?? czasem juz nie wiem co się dzieje...aga84 -
Witam Dziewczyny
Ja, tak jak Wy, staram się o rodzeństwo dla mojej, już prawie, 7-latki. Zaczęłam parę dni temu 4cs, 2 z OF. Zrobiłam wszystkie wyniki, jestem okazem zdrowia, poza Estradiolem, który niestety mam na dolnej granicy. Na ostatnim usg na lewym jajniku 3cm torbiel, obserwowana. Życzę Wam wszystkim powodzenia i pewnych zielonych kropek.Anastazjaaa lubi tę wiadomość