Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olitka nic się nie stało No było bardzo nerwowo bo baliśmy się, że zrobił sobie coś z kręgosłupem bo łapał się za szyje z lewej strony. 11.02 mamy kontrolę więc zobaczymy czy jest lepiej. On jest bardzo żywiołowy, więc teraz trzeba go pilnować na każdym kroku.
Teraz ważne, żebyś się wyleczyła i wzmocniła. Wtedy na pewno się uda
Mmmargi super!! Gratuluje!!
Ja miałam wielką nadzieje na ten cykl (dziś moje urodziny, niedługo walentynki) a teraz to już nie wiem. W nocy ciągle się budzę i wstaje do synka, więc temp mało wiarygodna.mmmargi24 lubi tę wiadomość
-
No to jestem po wywiadówce, ależ jestem dumna z mojego syna,
Test języka, gramatyki i te inne sprawy ma A,
Test logicznego myślenia pomiędzy A i B
Test matematyczny pomiędzy A i B, ale traktują jako A bo zabrakło mu do A tylko 1 punkt ))
Dodam tylko że A to najlepsza nota E najgorsza
Pękam z dumyaga.just, anka_a, Eve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacie ode mnie wiadra wiadra wirusów
miałam pierwszy raz testować w czwartek ale dziewczyny z innego forum namówiły mnie na test w środę i już w środę były dwie krec\chy ale w czwartek wolałam je potwierdzić
a czuję się całkiem całkiem ale jak jadę samochodem to mnie mdli
Anastazja brawo dla syna masz powód do dumyAnastazjaaa, anka_a lubią tę wiadomość
-
mmmargi24 wrote:macie ode mnie wiadra wiadra wirusów
miałam pierwszy raz testować w czwartek ale dziewczyny z innego forum namówiły mnie na test w środę i już w środę były dwie krec\chy ale w czwartek wolałam je potwierdzić
a czuję się całkiem całkiem ale jak jadę samochodem to mnie mdli
Anastazja brawo dla syna masz powód do dumymarta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmmargi24 wrote:z tym wypoczywaniem przy ruchliwym 10 i pół miesięcznym dziecku może być ciężko ale postaram się, dziękuję za gratulacje i życzę wam też szybkiego zafasolkowania
kochane dziecko -
Dorocia - mnie również jest bardzo przykro przez to, co się przydarzyło Twojemu synkowi Oby szybko doszedł do siebie. Moja córa nigdy nie miała aż tak poważnego wypadku, ale kiedyś uderzyła się brodą w kaloryfer i ma bliznę do tej pory, a ostatnio mi skakała przez kota i uderzyła rzepką prosto w kant, łączenie dwóch ścian. Siniak trzymał się 3 tygodnie. Marne pocieszenie, ale mam nadzieję, że wiesz, że nie tylko u Was zdarzają się wypadki .
Mmmargi24 - moje serdeczne gratulacje! No oby udało się nam wszystkim złapać jak najwięcej wirusków! ) Dbaj o siebie i dużo zdrówka! :*mmmargi24 lubi tę wiadomość