Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
my też nie chcemy znać płci Dzidziusia wcześniej to jest naprawdę miła nagroda za poród przeżyłam to dwa razy i polecam każdej Mamie
uda nam się uda
moje testy owulacyjne nadal negatywne, więc dobrze bo mam czas na leczenieAnastazjaaa, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
chociaż już czuję, że ten cykl spisany jest na starty a dziś w pracy jedna Pani powiedziała że jej córka będzie miała 2 dziecko..ach te ukucie zazdrości...czasami aż się płakać chce czasami zastanawiam się jak to w ogóle jest możliwe że mam tylko jedno dziecko...zabezpieczałam się tylko 6 miesięcy po urodzeniu córki (córka ma 3 lata)i nic... myślałam na początku że mnożę nie trafialiśmy w owulację, itp. ale teraz od ponad roku i od zapewnień lekarza że wszystko jest ok zaczyna mi to spędzać sen z powiek i to coraz częściej...
ale się dzisiaj użalam nad sobąElisse lubi tę wiadomość
-
Mama hani czasami po prostu mamy gorsze dni i trzeba się wyżalić, a kto lepiej wysłucha jak nie dziewczyny na forum Na pewno się uda, nie pozostało nam nic więcej jak zaciekle się starać, być dobrej nadziei i czekać
mama hani, Anastazjaaa, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymama hani wrote:a dziś w pracy jedna Pani powiedziała że jej córka będzie miała 2 dziecko..ach te ukucie zazdrości...czasami aż się płakać chce czasami zastanawiam się jak to w ogóle jest możliwe że mam tylko jedno dziecko..
wiem co czujesz pracuję w sklepie ostatnio ciężarnych klientek na pęczki i tych świeżo z wózeczkiem a mi ściska w dołku i ciągle sobie zadaję pytanie a dlaczego ja nie mogę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny