Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly23 wrote:Dziewczyny wiecie kiedy badać DHEA-S? Endo, ten co wygrał specjalizacje w laysach mówi, że nie ma znaczenia dzień cyklu, a wujek google, mówi, że 2-5 dc. I nie wiem 🤷🏼♀️
Echo, Butterfly23 lubią tę wiadomość
-
Echo bardzo mi przykro ☹️
Wiecie co? Zrobiłam dzisiaj mega awanturę staremu. Mam naprawdę kiepski dzień, głowę mi rozsadza tablety nic nie dają aż nie byłam w stajni bo nie dam rady jedyne o czym marzyłam to iść do łóżka i po prostu przeczekać a tu dzieci po mnie skaxza bo stary gapi się jak kretyn w telefon. Nie zajmie się nimi, a on nie lepszy zawraca dupę co pięć minut bo nie wie gdzie dzieci mają buty, bo nie wie co im ubrać o tak w koło. Kazałam mu końcu się wynosić do teściowej żeby mieć spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 19:21
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Butterfly23 wrote:Bo mam plamienia od 2 dpo. No jak byśmy sobie tu nie żartowały, implantacja w tym dniu nie jest możliwa 😉 a na okres jeszcze za wcześnie. Dziś 18 dc.
Jutro idę zbadać progesteron. Ale moja temp, która jest na poziomie 36,6 dużo mówi o jego poziomie.
Zrób sobie może okład? Od tych gorączek ból głowy jest dość ciężki.
Plamienie na pewno nie świadczą o tym, że cykl jest stracony 🙂 małpisko jeszcze nie przyszło, także zobaczysz jak się ma progesteron.
Zdrzemnęłam się i troszkę mi lepiej, ale nie jest idealnie.17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Dziękuję Wam, jesteście przekochane 😞😘❤️ Dziękuję, że jesteście.
Butterfly, zrób w 3dc. Ja też wtedy idę na DHEA-S 💪 Ja nie przestaję trzymać kciuków 🤞🤞🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 19:43
Elza1234, Pinkflower, Butterfly23, Lia. lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖ nieudana mezoterapia
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Jednorożec89 wrote:Echo bardzo mi przykro ☹️
Wiecie co? Zrobiłam dzisiaj mega awanturę staremu. Mam naprawdę kiepski dzień, głowę mi rozsadza tablety nic nie dają aż nie byłam w stajni bo nie dam rady jedyne o czym marzyłam to iść do łóżka i po prostu przeczekać a tu dzieci po mnie skaxza bo stary gapi się jak kretyn w telefon. Nie zajmie się nimi, a on nie lepszy zawraca dupę co pięć minut bo nie wie gdzie dzieci mają buty, bo nie wie co im ubrać o tak w koło. Kazałam mu końcu się wynosić do teściowej żeby mieć spokój
Kuuuurde, szlag może trafić niekiedy z tymi chłopami! Oni często mając katar ledwo żyją, a my w każdej sytuacji musimy dawać radę praktycznie ma 100%. Cholernie to przykre. Przytulam Cię ❤️17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Wiecie co? Zrobiłam dzisiaj mega awanturę staremu. Mam naprawdę kiepski dzień, głowę mi rozsadza tablety nic nie dają aż nie byłam w stajni bo nie dam rady jedyne o czym marzyłam to iść do łóżka i po prostu przeczekać a tu dzieci po mnie skaxza bo stary gapi się jak kretyn w telefon. Nie zajmie się nimi, a on nie lepszy zawraca dupę co pięć minut bo nie wie gdzie dzieci mają buty, bo nie wie co im ubrać o tak w koło. Kazałam mu końcu się wynosić do teściowej żeby mieć spokój
Ehh przykro mi 😞 teraz bardziej potrzebujesz wsparcia niż zwykle, a wszystko jest na Twojej głowie
Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej 😘2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
S.Roszpunka wrote:Zdrzemnęłam się i troszkę mi lepiej, ale nie jest idealnie.
Ja też padłam, zupełnie mnie odcięło i wstałam po kilku godzinach. Myślę, że to przez ten upał. Dobrze, że chociaż trochę lepiej się czujesz 😘2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Oj znam to! Uważam, ze moj mąż jest bardzo kochany i pomocny. Ale jak mamy swoje „kłótnie”, to właśnie chodzi o takie sprawy.
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02.24➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
08.24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
S.Roszpunka wrote:Kuuuurde, szlag może trafić niekiedy z tymi chłopami! Oni często mając katar ledwo żyją, a my w każdej sytuacji musimy dawać radę praktycznie ma 100%. Cholernie to przykre. Przytulam Cię ❤️
Ja dopiero teraz zrozumiałam dlaczego moja mama nigdy nie chorowała…. Ona chorowała, tylko nie narzekała, ze zle sie czuje, bo i tak musiała zrobić to co ma do zrobienia. Kobieta nie ma żadnej taryfy ulgowej🫤Echo, Pinkflower lubią tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02.24➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
08.24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Echo wrote:Beta <1,20 😔 odstawiam progesteron i będę czekać na @
Moja kochana, tak mi przykro masz przynajmniej jasnosc ale wiem, że boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 20:05
Echo lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Zmierzyłam temperature po dwugodzinnym odpoczynku, 37,6. To już nie jest śmieszne. 🧐 Plus jest taki, że nie czuje się już jak g.
Mnie stary wkurzył, bo stwierdził, że za dwa tygodnie wyjeżdża na tydzień na biwak. Na cały tydzień
Umawialiśmy się na 3 dni, potem się wydłużyło na 4, teraz już do tygodnia. Jak mieliśmy wyjechać na krótki urlop, to szkoda byłou brać wolnego w pracy, bo ma własną działalność i płacą za przepracowane dni. A do kumpli to nie ma problemu. Najlepiej, niech jedzie na miesiąc. -_- -
Bezimienna wrote:Zmierzyłam temperature po dwugodzinnym odpoczynku, 37,6. To już nie jest śmieszne. 🧐 Plus jest taki, że nie czuje się już jak g.
Mnie stary wkurzył, bo stwierdził, że za dwa tygodnie wyjeżdża na tydzień na biwak. Na cały tydzień
Umawialiśmy się na 3 dni, potem się wydłużyło na 4, teraz już do tygodnia. Jak mieliśmy wyjechać na krótki urlop, to szkoda byłou brać wolnego w pracy, bo ma własną działalność i płacą za przepracowane dni. A do kumpli to nie ma problemu. Najlepiej, niech jedzie na miesiąc. -_-
Kuuuurde, co to dzisiaj jest za dzień, że tym chłopom odbija 😡 zmówili się czy co.
Niepokojące są te Twoje stany podgorączkowe 😔17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Bezimienna wrote:Zmierzyłam temperature po dwugodzinnym odpoczynku, 37,6. To już nie jest śmieszne. 🧐 Plus jest taki, że nie czuje się już jak g.
Umawialiśmy się na 3 dni, potem się wydłużyło na 4, teraz już do tygodnia. Jak mieliśmy wyjechać na krótki urlop, to szkoda byłou brać wolnego w pracy, bo ma własną działalność i płacą za przepracowane dni. A do kumpli to nie ma problemu. Najlepiej, niech jedzie na miesiąc. -_-
Serio 😞? Z tymi chłopami... Nie dziwię się, że jesteś o to zła, nie tak się umawialiscie 😞2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Butterfly23 wrote:Bezimienna sikaj jutro bo zwariujemy tutaj 😂
Mój chłop jakoś dzisiaj grzeczny 😂
Popieram! Proszę sikać 🍀2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:Serio 😞? Z tymi chłopami... Nie dziwię się, że jesteś o to zła, nie tak się umawialiscie 😞
Mam wrażenie, że chłopom odwala przez upał.
No i my i tak mamy ciężkie historię za sobą. Zamieszkaliśmy ze sobą dość wcześnie, bo w wieku 19 lat, zaraz po maturze, a przez pierwsze lata wyciągałam chłopa z alko, było różnie, bo raz się ja wyprowadziłam, drugi raz wyrzuciłam z mieszkania. Od wielu lat jest dobrze, jest po terapii, czasami mu się zdarza dziabnac za dużo, ale trzymam krótko przy pysku, a i tak jak wyjeżdża chodzę po ścianach. Ale nie będę go pilnować jak jego matka. Już mu wygarnęłam, że czasami czuję się jak jego matka, a nie kobieta, bo trzeba pilnować jak dziecko. 😂 Ale ja potrafię być okrutna i treściwa w trudnych momentach. To tak trochę z prywaty, ale pewnych rzeczy się nie da zapomnieć i od tak wyzbyć. 😬 Ale jesteśmy szczęśliwym małżeństwem, ale z pewną, trudną historia.
No i tak, żeby wyjaśnić, uzależniony nie był, ale psycholog go poinformowała, że było blisko, dlatego możemy sobie pozwolić na wyjście z winkiem dodatkowo albo na piwo na wyjściu. 😝 Ale w głowie trauma pozostaje.
Ale czasami to mnie CH... Jasny strzela i mam ochotę go wziąć i wywalić na balkon i żebyśmy trochę odpoczęli. 😂 Z drugiej strony, parę dni ja + pies. 😄 Może pójdę na imprezkę, albo pojadę w wolne gdzieś z psiutem, nie boi się tramwaju, ani pociągu. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 21:05
-
Bezimienna wrote:Zobaczymy jaka będzie jutro tempka. 😂 Ale wiecie, że to wcześnie? Bo 10 dpo?
A co do chłopa to podziwiam. Musisz go mocno kochać i on musi być tego wart, skoro pomogłaś mu wyjść z nałogu. I masz prawo się na niego wkurzać w tej sytuacji. Bo przekłada Wasz wspólny czas nad kolegów. A można by było to ładnie wyważyć03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:A 10 dpo nie było 3 dni temu? 🤣
A co do chłopa to podziwiam. Musisz go mocno kochać i on musi być tego wart, skoro pomogłaś mu wyjść z nałogu. I masz prawo się na niego wkurzać w tej sytuacji. Bo przekłada Wasz wspólny czas nad kolegów. A można by było to ładnie wyważyć
No chłop ciężki egzemplarz, ALE ja nie jestem latwym przypadkiem, więc tutaj się dobraliśmy.
W sobotę miałam złodzieja w pracy, ziomek chciał zapłacić, ochroniarz chciał go puścić wolno, a u mnie na zmianie w ciągu 2 tygodni to byłaby jego trzecia kradzież. I wchodzę ja, cała na biało i mówię do zlodziejaszka: ostrzegalam Cię chłopie, abyś tu nie przychodził, jak udaremniłam kradzież. Więc teraz czekasz na policję. Szczekalam na niego jak chihuahua, odpaliłam się na maksa, ale kuwa ile można -_-. Jestem spokojna jak baranek, chyba, że ktoś już za bardzo przegnie, to jest ogień. 🔥 No ciężko charakter, w końcu jestem 🦁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 21:19