Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza1234 wrote:Echo, ja tez Ci współczuje.
Mam ten plus, ze chociaż moi rodzice i siostra są wspierający i mój mąż dogaduje się lepiej z nimi niż z własna rodzina.
Mój mąż też lepiej się dogaduje z moją rodziną! I zdecydowanie woli z nimi spędzać czas niż ze swoją matką wariatką.
O mojej teściowej mogłabym napisać książkę i niejeden psychiatra i psycholog mógłby na tej podstawie zrobić habilitację. Ja też mam z resztą traumę, bo mnie gnoiła wiele lat, ale dam wam taki mały smaczek: moja teściowa jest na tyle pierd@#$, że my już byliśmy zaręczeni a ona próbowała go zeswatać ze swoją sąsiadką 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 13:52
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖ nieudana mezoterapia
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
S.Roszpunka wrote:A planujesz mieć kolejny cykl? Czy już myślisz o tym za kilka miesięcy? 😂
-
Bezimienna wrote:Ja zawsze planuje 😂. Wolę aż tak mocno nie zakryć w beton, jak tempka spadnie 😂. Pewnie znacie te rozdwojenie jaźni, jednocześnie chcecie aby nie spadła, ale jednocześnie planujecie następny cykl. 😂
Hah, sprytne podejście 😄😎! I tak cały czas trzymam mocno kciuki żeby temperatura nie spadała 🤞🤞🍀❤️2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Kochane, wszystko przeczytałam co napisałyście. Przytulam każdą z Was, która dziś marnie się czuje ❤️
Lia dziękuje za te linki do badań, poczytam o tym.
Elza, ten sen… Ciarki przechodzą. Ale tak jak dziewczyny piszą, sny się interpretuje odwrotnie.
Wron Kraa ja czekam już pod drzwiami, ale nie wiem czy jeszcze coś dla mnie zostało 😁
Echo byłaś na becie?Wron Kraa lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Echo wrote:O rany, tak mi przykro alkoholizm to potworna choroba , która mocno odbija się na wszystkich
Alkoholizm tak.... Ale ona jest po prostu pijaczką. Taka typowa patologia. Zaniedbana totalnie, nie pracuje, długów ma pełno. Zero zainteresowania czymkolwiek.17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Butterfly23 wrote:Kochane, wszystko przeczytałam co napisałyście. Przytulam każdą z Was, która dziś marnie się czuje ❤️
Lia dziękuje za te linki do badań, poczytam o tym.
Elza, ten sen… Ciarki przechodzą. Ale tak jak dziewczyny piszą, sny się interpretuje odwrotnie.
Wron Kraa ja czekam już pod drzwiami, ale nie wiem czy jeszcze coś dla mnie zostało 😁
Echo byłaś na becie?
A Ty jak się dziś czujesz???? Co dziś porabiacie ciekawego?17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
S.Roszpunka wrote:A Ty jak się dziś czujesz???? Co dziś porabiacie ciekawego?
My dziś spędzaliśmy dzień z rodziną, był grill. Ale jest tak gorąco, że nie idzie wysiedzieć na dworze. Teraz odpoczywamy, ale później chyba jeszcze wyciągnę małża na lody. A Wam jak się wczoraj wycieczka udała?S.Roszpunka lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Hej Dziewczyny,
Nie wiem czy uda mi sie nadrobić wszystkie wasze wpisy. Dwa dni zaglądałam tu na szybko i nie ograniam 🤣
Roszpunka, gratuluję dwóch kresek. Niech ciemnieje i czekam na betę! Pora na odczarowanie tego wątku❤️
Witam również nowe Dziewczyny. Przykro mi z powodu Waszych historii i strat. Żadna z nas nigdy nie powinna trafić na taki wątek. Ale jesteśmy tu aby się wspierać🤗
My sobotę spędziliśmy w domu. Córa była pod „obserwacją”. Dziś byliśmy jedynie z nią u lekarza a teraz czekamy aż wstanie i jedziemy do teściowej. Wiec weekend mamy raczej domowy i nie skorzystaliśmy nic z pięknej pogody.
A z niusów ode mnie. Po 22 dniach zawitała u mnie 🐒. Miałam wiec rację, cykl był bezowulacyjny.
O dziwo się cieszę, bo wiem na czym stoję i mam ogromną nadzieję, ze od tego cyklu cała machina w końcu ruszy🤞🏼☺️83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
alauda wrote:Hej Dziewczyny,
Nie wiem czy uda mi sie nadrobić wszystkie wasze wpisy. Dwa dni zaglądałam tu na szybko i nie ograniam 🤣
Roszpunka, gratuluję dwóch kresek. Niech ciemnieje i czekam na betę! Pora na odczarowanie tego wątku❤️
Witam również nowe Dziewczyny. Przykro mi z powodu Waszych historii i strat. Żadna z nas nigdy nie powinna trafić na taki wątek. Ale jesteśmy tu aby się wspierać🤗
My sobotę spędziliśmy w domu. Córa była pod „obserwacją”. Dziś byliśmy jedynie z nią u lekarza a teraz czekamy aż wstanie i jedziemy do teściowej. Wiec weekend mamy raczej domowy i nie skorzystaliśmy nic z pięknej pogody.
A z niusów ode mnie. Po 22 dniach zawitała u mnie 🐒. Miałam wiec rację, cykl był bezowulacyjny.
O dziwo się cieszę, bo wiem na czym stoję i mam ogromną nadzieję, ze od tego cyklu cała machina w końcu ruszy🤞🏼☺️03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Echo byłaś na becie?
Beta <1,20 😔 odstawiam progesteron i będę czekać na @
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo kochana, walczymy dalej, nie jesteś sama ❣️
Spróbuj dziś wziąć ciepłą kapiel, to może okres szybciej przyjdzie i będziesz mogła zacząć nowy cykl.
Nie smuć się. Jeśli szczęście jeszcze do nas nie przyszło, to znaczy że jest ogromne i idzie małymi krokami 😘Echo lubi tę wiadomość
Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
Mąż (37):
☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Butterfly23 wrote:W miarę ok, dziękuję 🙂 już się pogodziłam, że cykl stracony, mam na to dobry patent. Pewnie jak przyjdzie jeszcze okres będzie przykro, ale nie zaskoczy mnie.
My dziś spędzaliśmy dzień z rodziną, był grill. Ale jest tak gorąco, że nie idzie wysiedzieć na dworze. Teraz odpoczywamy, ale później chyba jeszcze wyciągnę małża na lody. A Wam jak się wczoraj wycieczka udała?
A czemu cykl stracony? Temperatura się trzyma, okresu nie masz.
Wycieczka super. Odpoczęliśmy. Dziś mieliśmy gości, ale męczę się z bólem głowy 🙁17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Echo wrote:Beta <1,20 😔 odstawiam progesteron i będę czekać na @
Tak, wino i kąpiel i zaczniesz nowy cykl, w którym będziesz w ciąży!Echo lubi tę wiadomość
-
Przykro mi 😔 Przytulam bardzo mocno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 18:05
Echo lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Wiem, że jesteś zawiedziona. Ale masz plan na kolejny cykl, później klinika. Nie poddajesz się i to jest najważniejsze ❤️
Pozwól sobie na słabsze dni, żebyś później mogła ruszyć ze zdwojoną siłą! Mocno Cię przytulam 🫂Echo lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
S.Roszpunka wrote:A czemu cykl stracony? Temperatura się trzyma, okresu nie masz.
Wycieczka super. Odpoczęliśmy. Dziś mieliśmy gości, ale męczę się z bólem głowy 🙁
Jutro idę zbadać progesteron. Ale moja temp, która jest na poziomie 36,6 dużo mówi o jego poziomie.
Zrób sobie może okład? Od tych gorączek ból głowy jest dość ciężki.03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Dziewczyny wiecie kiedy badać DHEA-S? Endo, ten co wygrał specjalizacje w laysach mówi, że nie ma znaczenia dzień cyklu, a wujek google, mówi, że 2-5 dc. I nie wiem 🤷🏼♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2023, 19:07
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf