Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
syska wrote:Poskładało mnie dziewczyny, tak że dramat. Jakbym miała zaraz ten okres dostać. Czuje się jak do wyrzucenia na śmieci
Przytulam mocno 😘 ❤️ Glupie malpisko 🦍... Mialam nadzieję, że Cię łagodniej potraktuje.
Mnie 🦍 rozłożyła na łopatki, już trzeci dzień leżę. Nawet gestapo mi napisał żebym została w domu, a za to proponuje dwa treningi w przyszłym tygodniu. Dwa! Rozumiecie? Dwa! Chyba spiszę dzisiaj testament 🙈😂 miło było Was znać, mówię to z głębi sercaButterfly23, Wron Kraa lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖ nieudana mezoterapia
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Bezimienna wrote:To tak jak mnie w zeszłym tygodniu. Jest jakiś wirus, na bank.
Mam kolejna historię na miarę Bezimiennej. Od początku marca trwa remont bloku, termoizolacja itp. no standardem jest, że te ziomki dra się od samego rana do późnego popołudnia. Od paru miesięcy na mnie gwiżdżą. A dziś przeszli samych siebie, idą za mną i mówią "ale ładnie pani pachnie". Niech ten dzień się skończy, bo czuję, że to się dopiero rozkręca. 😵💫
Gdzie dzień, najlepiej jakby się miesiąc już skończył. 😂 Dziś nie mam humoru na takie głupie zaczepki.
Muszę się dowiedzieć co im odpowiedziałaś 😅 "a Wy nie"?2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Ja też jestem chwilowo w teamie #wdupiemamciaze ale to dlatego ze wlasnei wróciłam ze stajni a konie zawsze tak na mnie działają, dziasiaj pierwszy raz galopowałam niesamowite uczucie, ale już jutro wracam do teamu #testujesiejakpojebana
Echo, Butterfly23, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Bezimienna wrote:Jasne, rozumiem . Ja czekam na @, bo temperatura w ciągu dnia już jest niższa niż po owu, a mam tak zawsze przed @. Ale następny cykl na luzie, bo już 🤢 mierzeniem temperatury. Zaczęłam trochę wariować.03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Mierzysz temperaturę w ciągu dnia ot tak? Czy po jakiejś drzemce?
-
Butterfly23 wrote:Była aktualizacja. Też nie mam wykresu
-
Echo wrote:Muszę się dowiedzieć co im odpowiedziałaś 😅 "a Wy nie"?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2023, 13:10
-
JaMiNi wrote:Porobilam badania witamina d3 ponad 40 a witamina b12 poniżej normy, ja mam 160 a norma od 190 🫣polecacie jakaś witaminę b12 przy mutacji?03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Bezimienna wrote:To tak jak mnie w zeszłym tygodniu. Jest jakiś wirus, na bank.
Mam kolejna historię na miarę Bezimiennej. Od początku marca trwa remont bloku, termoizolacja itp. no standardem jest, że te ziomki dra się od samego rana do późnego popołudnia. Od paru miesięcy na mnie gwiżdżą. A dziś przeszli samych siebie, idą za mną i mówią "ale ładnie pani pachnie". Niech ten dzień się skończy, bo czuję, że to się dopiero rozkręca. 😵💫
Gdzie dzień, najlepiej jakby się miesiąc już skończył. 😂 Dziś nie mam humoru na takie głupie zaczepki.Echo lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Echo wrote:Przytulam mocno 😘 ❤️ Glupie malpisko 🦍... Mialam nadzieję, że Cię łagodniej potraktuje.
Mnie 🦍 rozłożyła na łopatki, już trzeci dzień leżę. Nawet gestapo mi napisał żebym została w domu, a za to proponuje dwa treningi w przyszłym tygodniu. Dwa! Rozumiecie? Dwa! Chyba spiszę dzisiaj testament 🙈😂 miło było Was znać, mówię to z głębi sercaEcho lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Cześć! Trochę mnie tu nie było (w sensie czytałam na bieżąco ale się nie udzielałam). Byłam na weekend u przyjaciółki, która ma półrocznego bobasa i powiem Wam, że wróciłam wykończona Zaoferowałam swoją pomoc w opiece w nocy, żeby rodzice mogli sobie odespać i to był istny armagedon Chwilami miałam przebłyski czy ja na pewno jestem na to gotowa. Chcę dziecka, ale trochę przerażają mnie te nieprzespane noce i ta ogromna odpowiedzialność. Mam poczucie winy, że tak w ogóle myślę i czy się nadaję na bycie mamą A Wy jak się na to zapatrujecie? Też macie takie obawy?
-
Butterfly23 wrote:Ja bym odpowiedziała: a dziękuje, to nowy zapaszek z kibelka „powiew lasu”
Kocham 🤣🤣🤣Butterfly23 lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Butterfly23 wrote:Ja bym odpowiedziała: a dziękuje, to nowy zapaszek z kibelka „powiew lasu”
-
Jednorożec89 wrote:Ja też jestem chwilowo w teamie #wdupiemamciaze ale to dlatego ze wlasnei wróciłam ze stajni a konie zawsze tak na mnie działają, dziasiaj pierwszy raz galopowałam niesamowite uczucie, ale już jutro wracam do teamu #testujesiejakpojebana
Nie było mnie godziny na forum i nie idzie Was nadrobić 😂
Lia jak do nas wróci to się nie połapie w tych wiadomościach.
Syska przytulam kochana ❤️ ale rozkręciła Ci się już, czy najpierw tak męczy?
Echo, 🦍 to jest dopiero gestapo!Echo lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
01lilibeth01 wrote:Cześć! Trochę mnie tu nie było (w sensie czytałam na bieżąco ale się nie udzielałam). Byłam na weekend u przyjaciółki, która ma półrocznego bobasa i powiem Wam, że wróciłam wykończona Zaoferowałam swoją pomoc w opiece w nocy, żeby rodzice mogli sobie odespać i to był istny armagedon Chwilami miałam przebłyski czy ja na pewno jestem na to gotowa. Chcę dziecka, ale trochę przerażają mnie te nieprzespane noce i ta ogromna odpowiedzialność. Mam poczucie winy, że tak w ogóle myślę i czy się nadaję na bycie mamą A Wy jak się na to zapatrujecie? Też macie takie obawy?
Ja Ci powiem jako mama. Warto! Każda zła chwila jest wynagrodzona milion razy.Butterfly23, Echo, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
01lilibeth01 wrote:Cześć! Trochę mnie tu nie było (w sensie czytałam na bieżąco ale się nie udzielałam). Byłam na weekend u przyjaciółki, która ma półrocznego bobasa i powiem Wam, że wróciłam wykończona Zaoferowałam swoją pomoc w opiece w nocy, żeby rodzice mogli sobie odespać i to był istny armagedon Chwilami miałam przebłyski czy ja na pewno jestem na to gotowa. Chcę dziecka, ale trochę przerażają mnie te nieprzespane noce i ta ogromna odpowiedzialność. Mam poczucie winy, że tak w ogóle myślę i czy się nadaję na bycie mamą A Wy jak się na to zapatrujecie? Też macie takie obawy?
01lilibeth01, Echo, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Podoba mi się to skakanie z jednego teamu do drugiego 😁
Nie było mnie godziny na forum i nie idzie Was nadrobić 😂
Lia jak do nas wróci to się nie połapie w tych wiadomościach.
Syska przytulam kochana ❤️ ale rozkręciła Ci się już, czy najpierw tak męczy?
Echo, 🦍 to jest dopiero gestapo!
Kurła nawet się jeszcze nie zaczęła 😂😂😂29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Bezimienna wrote:Ja jestem już tym zażenowana. 😰 A PMS tylko powoduje, że robię się co raz bardziej drażliwa. więc wyobraźcie sobie jaka będę dziś w pracy. Jeszcze mam czas, ale domyślacie się jak we mnie buzuje. 😂03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf