Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Wron Kraa wrote:Odpisali mi z appki:
"Wdarł nam się jakiś chochlik po aktualizacji z wyświetlaniem danych na wykresie
Zespół OvuFriend próbuje to naprawić, prosimy o chwilę cierpliwości "
Czyli nie tylko u mnie nie działa!
Uffffff
Kochane po monicie melduję, że owu potwierdzona, endometrium 13 mm i "piękny śluz".
Nadrobię Was później, wpadłam tylko sprawdzić na szybko, co tu się z apką wyprawia.
BuziolceElza1234, Pinkflower, Echo, Butterfly23, Wron Kraa, S.Roszpunka, 01lilibeth01, alauda lubią tę wiadomość
-
Hope... wrote:Czyli nie tylko u mnie nie działa!
Uffffff
Kochane po monicie melduję, że owu potwierdzona, endometrium 13 mm i "piękny śluz".
Nadrobię Was później, wpadłam tylko sprawdzić na szybko, co tu się z apką wyprawia.
BuziolceHope... lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:A co u ślimaczków?
Dostaly w prezencie 5 kilogramów smakowitych wysuszajcych na ☠️ kulek (ach to allegro smart). Wybieram oczywiście takie bezpieczne dla pozostałych gatunków zwierząt, więc nie dają jakiś spektakularnych efektów, ale coś jestem w stanie ocalić przed zagładą tych łakomych śliskich gnojków.
Zauważyłam, że mają smaka na groszki cukrowe, dziś ostatnie strąki zjem przed nimi i finisz. Posadzę niebawem jarmuże i będziemy toczyć walkę od nowa:) dobrze mieć gdzie odpocząć głowę, wiecie? A jeszcze 3 lata temu w życiu bym nie pomyślała że się wciągnę w rodos.
Butterfly23 lubi tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Dobry wieczór!
Cały dzień nie zaglądałam tutaj 🙈 ale udało się nadrobić 😀 dziś wyjątkowo gorilica nie męczy jakoś bardzo, tzn. jej intensywność. Rano bolało podbrzusze, a teraz już jest ok. Za to głowa znów boli grrr, wykończy mnie to.
Dzisiaj się zdenerwowalyśmy w przedszkoli, bo jedno dziecko miało stan podgorączkowy i ból brzucha. Wychowawczyni zadzwoniła do mamy, a ona na bezczelnego powiedziała, że dziecko ma takie skutki uboczne po leku na glistę ludzką. Kuuuufaaaaa! Rozumiem, że można nie wiedzieć o tym, że jest glista ludzka. Ale w momencie jak się wie, to jak można do przedszkola puścić 🤦🏼♀️😡 Jedno szczęście przyszła po dziecko szybciej.17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
S.Roszpunka wrote:Dobry wieczór!
Cały dzień nie zaglądałam tutaj 🙈 ale udało się nadrobić 😀 dziś wyjątkowo gorilica nie męczy jakoś bardzo, tzn. jej intensywność. Rano bolało podbrzusze, a teraz już jest ok. Za to głowa znów boli grrr, wykończy mnie to.
Dzisiaj się zdenerwowalyśmy w przedszkoli, bo jedno dziecko miało stan podgorączkowy i ból brzucha. Wychowawczyni zadzwoniła do mamy, a ona na bezczelnego powiedziała, że dziecko ma takie skutki uboczne po leku na glistę ludzką. Kuuuufaaaaa! Rozumiem, że można nie wiedzieć o tym, że jest glista ludzka. Ale w momencie jak się wie, to jak można do przedszkola puścić 🤦🏼♀️😡 Jedno szczęście przyszła po dziecko szybciej.03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Dzisiaj się zdenerwowalyśmy w przedszkoli, bo jedno dziecko miało stan podgorączkowy i ból brzucha. Wychowawczyni zadzwoniła do mamy, a ona na bezczelnego powiedziała, że dziecko ma takie skutki uboczne po leku na glistę ludzką. Kuuuufaaaaa! Rozumiem, że można nie wiedzieć o tym, że jest glista ludzka. Ale w momencie jak się wie, to jak można do przedszkola puścić 🤦🏼♀️😡 Jedno szczęście przyszła po dziecko szybciej.
OKROPNE, aż mnie otrzepało 😡29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Z dobrych wieści! Zarezerwowałam miejscówkę na wyjazd! Z podobno pięknym widokiem na góry 😍 mam nadzieję że nasza psia córeczka wytrzyma podróż. Dostaliśmy od weta jakieś leki wyciszające, to liczę na to że będzie dobrze 😍
Butterfly23, Pinkflower, Hope... lubią tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Dziewczyny, pisałam Wam kilka dni temu o fajnych poradnikach od dziewczyn z akademii płodności. Polecam wam, bo naprawdę sporo można się dowiedzieć. Dziś np produkty poprawiające nasienie: pomidory ( również w formie sosów i soków), papryka i produkty bogate w wit E (nasiona słonecznika, pestki dyni, migdały) jak i sama wit E w formie tabletek. Od siebie polecę jeszcze orzechy brazylijskie.
Pinkflower lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Dzisiaj się zdenerwowalyśmy w przedszkoli, bo jedno dziecko miało stan podgorączkowy i ból brzucha. Wychowawczyni zadzwoniła do mamy, a ona na bezczelnego powiedziała, że dziecko ma takie skutki uboczne po leku na glistę ludzką. Kuuuufaaaaa! Rozumiem, że można nie wiedzieć o tym, że jest glista ludzka. Ale w momencie jak się wie, to jak można do przedszkola puścić 🤦🏼♀️😡 Jedno szczęście przyszła po dziecko szybciej.
Kiedy wyjeżdżacie ? -
Dziewczyny ja pitole… Nie wierzę w to co czytam. Historia z fb. Grudzień 2022 dziewczyna podejrzewa ciążę. Testy negatywne. Styczeń 2023 idzie do gina bo testy dalej negatywne, są bóle, a okresu brak. Gin daje progesteron bo jama macicy pusta, natomiast torbiel na lewym jajniku. Po odstawieniu nie było miesiączki. Wystąpiło lekkie krwawienie kilka tygodni później. Znów poszła do tego samego gina ( a raczej ginki), bo ból nie ustępował. Torbiel się wchłonęła, ale jest bakteria. Dostała antybiotyk. Przedwczoraj, tj lipiec 2023, 7 miesięcy od podejrzeń ciąży trafiła do szpitala z ostrymi bólami i UWAGA z 21mm starą ciążą pozamaciczną.
Słów mi brak…Iza1234 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Dziewczyny ja pitole… Nie wierzę w to co czytam. Historia z fb. Grudzień 2022 dziewczyna podejrzewa ciążę. Testy negatywne. Styczeń 2023 idzie do gina bo testy dalej negatywne, są bóle, a okresu brak. Gin daje progesteron bo jama macicy pusta, natomiast torbiel na lewym jajniku. Po odstawieniu nie było miesiączki. Wystąpiło lekkie krwawienie kilka tygodni później. Znów poszła do tego samego gina ( a raczej ginki), bo ból nie ustępował. Torbiel się wchłonęła, ale jest bakteria. Dostała antybiotyk. Przedwczoraj, tj lipiec 2023, 7 miesięcy od podejrzeń ciąży trafiła do szpitala z ostrymi bólami i UWAGA z 21mm starą ciążą pozamaciczną.
Słów mi brak… -
Bezimienna wrote:Co.... Jak to możliwe..cudem ta ciąża po prostu skamieniała, a nie doprowadziła do krwotoku lub zakażenia :o. Jestem załamana. A najbardziej w szoku jestem, że testy nic nie wyryły, a tym bardziej lekarze :o.03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Bezimienna 31.07
Butterfly masakra! Co to za lekarka, że nic nie zauwazyla na USG. Koszmar jakiś.
Życzę Wam przyjemnego piątku 😘 jakie plany na weekend macie? My jutro się prawdopodobnie spotkamy z bratem męża, jego żoną. A niedzielę jeszcze nie wiem 🙂17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Hej Dziewczyny,
My tak jak Butterfly23 - jutro w domu . Moze jedynie szybki spacer na plac zabaw z samego rana a później ukrywamy się przed upałem.
Niedziela też domowa i mamy wizytacje mojego Taty Nie chce mi się gotować więc pewnie coś zamówimy na wynos.
Miłego dzionka!💓Butterfly23 lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02.24➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
08.24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Butterfly23 wrote:Dziewczyny, pisałam Wam kilka dni temu o fajnych poradnikach od dziewczyn z akademii płodności. Polecam wam, bo naprawdę sporo można się dowiedzieć. Dziś np produkty poprawiające nasienie: pomidory ( również w formie sosów i soków), papryka i produkty bogate w wit E (nasiona słonecznika, pestki dyni, migdały) jak i sama wit E w formie tabletek. Od siebie polecę jeszcze orzechy brazylijskie.
Też słucham podcastów od dziewczyn, mają naprawdę wszystko poukładane.
Sama nie lubię orzechów brazylijskich ale wszystkie inne pycha, właczylam je do diety już dawno jak miałam podejrzenie problemow z cholesterolem.
U mnie dzisiaj wyczekany dzień na festiwalu Castle Party 🖤, jutro niestety już do pracy ale szykuje się dzień pełen wrażeń i szybko zleci. A niedziela na luzie.
Appka wróciła z wykresami! ☀️Butterfly23 lubi tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
Hej dziewczynki,
skopiuję fragment, co już pisałam na lipcowym... Powiem Wam, że się wkurwiłam to mało, wczoraj po "aktualizacji apki" wyskakiwał mi komunikat, że aplikacja niedostępna w twoim regionie. A że mam zmieniony telefon od kilku dni na HUAWEI, który jak się okazało nie obsługuje googla, zostałam bez apki, w ogóle jej pobrać nie mogę jak żyć?!
Do mnie wczoraj przyleciała Przyjaciółka na dwa dni dosłownie, więc wczoraj plotki do nocy, zaraz ją budzę i dzisiaj wykorzystamy ten piękny dzień na babskie sprawuszki A jutro mamy "turniej" siatkówki - tak będę grała a później wspólny grill
Miłego dnia i smacznej kawusi ☕Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
Hope... wrote:Hej dziewczynki,
skopiuję fragment, co już pisałam na lipcowym... Powiem Wam, że się wkurwiłam to mało, wczoraj po "aktualizacji apki" wyskakiwał mi komunikat, że aplikacja niedostępna w twoim regionie. A że mam zmieniony telefon od kilku dni na HUAWEI, który jak się okazało nie obsługuje googla, zostałam bez apki, w ogóle jej pobrać nie mogę jak żyć?!
Do mnie wczoraj przyleciała Przyjaciółka na dwa dni dosłownie, więc wczoraj plotki do nocy, zaraz ją budzę i dzisiaj wykorzystamy ten piękny dzień na babskie sprawuszki A jutro mamy "turniej" siatkówki - tak będę grała a później wspólny grill
Miłego dnia i smacznej kawusi ☕
Hope, są emulatory google Play na Huawei. Poszukaj w swojej appgallery np. Gspace. To pomoże ci wgrać ovu na nowy tel.
Hope... lubi tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
Dzień dobry, u nas dzisiaj zapowiada się upał.
W ten piatkowy poranek melduję biel 10 dpoDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas