Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry☀️
U mnie urlop oficjalnie rozpoczęty! Młoda w żłobie. Ja spokojnie się wykąpałam, zaraz z mężem jemy śniadanie a później uderzamy na miasto na drugą kawkę☕️
P.S. I będzie czas na przytulanki w ciągu dnia a nie wieczorem, jak już oboje padamy 😅
Miłego dnia! 🤗Hope..., JaMiNi, S.Roszpunka, Butterfly23, Pinkflower, Wron Kraa, izzy91, Lia., Echo lubią tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02/24➡️1 IVF -> ❄️
08/24 FET 3BB ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
12/24 FET 3AB ❌ -
Dzień dobry w czwartek!
Życzę Wam dobrego dnia 😘❤️
Mnie dziś głowa pobolewa, echh, stawiam na pogodę, że to ona winna. Jeszcze tylko dziś i jutro, i uuuurlooooop.
Ściskam Was serdecznie ❤️Hope..., alauda, Butterfly23, Pinkflower, Wron Kraa, izzy91, Lia., Echo lubią tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Dzień dobry☀️
@Alauda plan doskonały, miłego i owocnego dnia dla Was
@Jednorożec 😘 nie jesteś beznadziejna, miałaś po prostu gorszy dzień... Jak kazdy miewa.
No wlasnie, co do gorszego dnia, to u mnie wczoraj zjazd był. Pół dnia chlipałam... Poszłam do Synka na cmentarz i pogadałam. Dzisiaj w nocy miałam sen, ze 🐒 przyszła, nawet zatestować nie zdążyłam, ale to taka, że w krwi było wszystko, bo nie mogłam tego opanować... I się obudziłam. Czy to już schiza?
Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień, dla Was również ❤
Smacznej kawusi ☕Butterfly23, alauda, Pinkflower, Echo lubią tę wiadomość
-
Hope... wrote:
No wlasnie, co do gorszego dnia, to u mnie wczoraj zjazd był. Pół dnia chlipałam... Poszłam do Synka na cmentarz i pogadałam. Dzisiaj w nocy miałam sen, ze 🐒 przyszła, nawet zatestować nie zdążyłam, ale to taka, że w krwi było wszystko, bo nie mogłam tego opanować... I się obudziłam. Czy to już schiza?
Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień, dla Was również ❤
Smacznej kawusi ☕
Hope, sny się powinno niby tłumaczyć na odwrót 🤞🤞🤞
@Roszpunko, oby szybko praca dzisiaj zleciała!
U mnie bardzo firmowy dzień - od rana mam dwa spotkania, szkolenie, a potem do wieczora warta w pracy:) jeszcze muszę stworzyć grafik na sierpień dla zespołu. Mam nadzieję że też mi szybko minie.
Niech dla nas dzisiaj zaświeci słoneczko! 👑poprawiamy i głowy do góry:)Echo, Pinkflower lubią tę wiadomość
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Butterfly23 wrote:Dzień dobry w czwartek! Dziś jest nowy dzień, stare smutki idą w cień! Nie czuje, że rymuje 🤣
Jak się macie? Izzy jak się czujesz?
Smacznej kawusi w ten dzień milusi ☕️
Boże co za rymy 🤣🙈
Moja ciąża narazie bezobjawowa 😆
Miłego dnia dla wszystkich! 🌞
Butterfly23, Echo, Pinkflower lubią tę wiadomość
-
alauda wrote:Dzień dobry☀️
U mnie urlop oficjalnie rozpoczęty! Młoda w żłobie. Ja spokojnie się wykąpałam, zaraz z mężem jemy śniadanie a później uderzamy na miasto na drugą kawkę☕️
P.S. I będzie czas na przytulanki w ciągu dnia a nie wieczorem, jak już oboje padamy 😅
Miłego dnia! 🤗
Zazdroszczę urlopu 😍alauda lubi tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Jak dobrze widzieć cię w dobrym nastroju 🥰
Moja ciąża narazie bezobjawowa 😆
Miłego dnia dla wszystkich! 🌞
I oby tak zostało do samego końca! 😁izzy91 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
AMH: 4,44 ng/ml
01/25- IVF
08.01- start stymulacji
💉 ovaleap 150 mensinorm 150 orgalutran 0,25
ovitrelle 375
20.01- punkcja —> pobrano 7 🥚 -
Dzień dobry! Ja mam kolejny dzień rozpaczy i poczucia beznadziei..
Rano zrobiłam test owulacyjny i wyszła przepiękna, gruba i ciemniejsza od tej kontrolej krecha. Przed chwilą zrobiłam zastrzyk i zastanawiam się czy to dobry pomysł żeby czekać aż do jutra. Wczoraj bardzo bolał mnie jajnik,a dzisiaj jest lepiej.. Czy wyjdę na wariatkę jak zadzwonię do kliniki prosząc o dodatkowe usg u innego lekarza dzisiaj?
Edit: lekarz twierdził, że niby pęcherzyk nie pęknie sam skoro cykl był na Lamettcie i pęknie dopiero po Ovitrelle. Czy Wy coś na ten temat wiecie?
Miłego dnia moje kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2023, 09:29
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 09.2024 ✖ mezoterapia
- 11.2024 ✖
- 12.2024❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 02.2025
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo wrote:Dzień dobry! Ja mam kolejny dzień rozpaczy i poczucia beznadziei..
Rano zrobiłam test owulacyjny i wyszła przepiękna, gruba i ciemniejsza od tej kontrolej krecha. Przed chwilą zrobiłam zastrzyk i zastanawiam się czy to dobry pomysł żeby czekać aż do jutra. Wczoraj bardzo bolał mnie jajnik,a dzisiaj jest lepiej.. Czy wyjdę na wariatkę jak zadzwonię do kliniki prosząc o dodatkowe usg u innego lekarza dzisiaj?
Miłego dnia moje kochane
Kochana dzwoń proś jak masz się lepiej poczuć, nie myśl co iinni pomyślą, bo choćbyś była najlepszym człowiekiem na świecie to znalazłby się ktoś, kto będzie myślał i mówił nie tak jak powinien 💚Echo lubi tę wiadomość
-
Miłego dnia moje kochane
Ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła. Pamietam jakiego ja miałam stresa przed iui, kiedy podejrzewałam, ze mam wcześniej owulację. Ja wtedy nie mogłam nic sprawdzić, bo akurat była niedziela a iui zaplanowana na poniedziałek.
Tak jak kiedyś pisałam - my zadziałaliśmy w sobotę i się udało. Ale jak masz możliwość iść na usg dzisiaj to idź. Będziesz spokojniejsza wiedząc co się dzieje. Iui to tanich nie należy a ważne, żeby zrobić je w odpowiednim momencie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2023, 09:32
Echo lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
02/24➡️1 IVF -> ❄️
08/24 FET 3BB ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
12/24 FET 3AB ❌ -
Edit: lekarz twierdził, że niby pęcherzyk nie pęknie sam skoro cykl był na Lamettcie i pęknie dopiero po Ovitrelle. Czy Wy coś na ten temat wiecie?
Miłego dnia moje kochaneEcho lubi tę wiadomość
-
Echo, Nie wiem, jak działa Lamette, czy w jakiś sposób blokuje owulację, ale ja myślę, ze pęcherzyk może pęknąć bez ovitrelle. Już wczoraj był pokaźnych rozmiarów wiec mógł pęknąć bez dodatkowego stymulanta.
A masz wypisz wymaluj identyczna sytuację jaką ja miałam przy ostatniej iui. Kosztowało mnie to wiele nerwów, wiec dzwon do kliniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2023, 09:38
Echo lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
02/24➡️1 IVF -> ❄️
08/24 FET 3BB ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
12/24 FET 3AB ❌ -
Alauda, ja cały czas mam w głowie Twoją historię i nie mogę przestać o tym myśleć.
To może nie będę tam dzwonić, tylko po prostu pojadę i porozmawiam na miejscu. Może będzie lekarz, który zgodzi się zrobić ekspresowe usg między pacjentamiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2023, 09:40
Hope..., Lia. lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 09.2024 ✖ mezoterapia
- 11.2024 ✖
- 12.2024❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 02.2025
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo wrote:Alauda, ja cały czas mam w głowie Twoją historię i nie mogę przestać o tym myśleć.
To może nie będę tam dzwonić, tylko po prostu pojadę i porozmawiam na miejscu. Może będzie lekarz, który zgodzi się zrobić ekspresowe usg między pacjentami
Jak masz taka możliwość to pewnie. Jak będziesz na miejscu to może rzeczywiście uda im sie Ciebie wcisnąć od razu na szybkie usgEcho lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
02/24➡️1 IVF -> ❄️
08/24 FET 3BB ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
12/24 FET 3AB ❌ -
Echo ja nie mam pojęcia jak to jest ale współczuje stresu i nerwów kiedy chciałoby się nie popełnić żadnego błędu i nie mieć wątpliwości, jedz i poproś o szybkie usg
Echo lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, ten cykl wyjątkowo daje mi w kość temperatura dalej wysoko. Test negatywny.
Zastanawiam się czy nie zmienić gina, spotkałam koleżankę na zakupach z dzidziusiem a wiem że starali się długo o dziecko, ona jeździła do gina do Krakowa, to typowy specjalista od leczenia niepłodności, przyjmuje od niedawna w Sączu i się zastanawiam czy do niego nie pójśćDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Dzień dobry, ten cykl wyjątkowo daje mi w kość temperatura dalej wysoko. Test negatywny.
Zastanawiam się czy nie zmienić gina, spotkałam koleżankę na zakupach z dzidziusiem a wiem że starali się długo o dziecko, ona jeździła do gina do Krakowa, to typowy specjalista od leczenia niepłodności, przyjmuje od niedawna w Sączu i się zastanawiam czy do niego nie pójść
Idź, co ci szkodzi:) najwyżej do niego więcej nie pójdziesz jak ci nie podejdzie. Ja po poronieniu poszłam do polecanego gina w większym mieście, ale okazał się gburem który powtarza starodawne teksty, więc więcej się nie widzieliśmy. Doceniłam wtedy mojego gina na miejscu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2023, 10:02
👗35l. AMH 2.2
👖36l.
Pierwsza ciąża
27.04.2023 💔 8tc
A teraz:
1.08.2023 ⏸️ Beta 76
3.08 Beta 308
21.08 mamy ❤️ w 6t3d
20.09 3.96 cm w 10t6d
27.09 5.3 cm prenatalne - zdrowy brzdąc:)
18.10/15.11 wszystko ok!
6.12 459g naszego ☀️
27.12 to 💓
17.01 już 1300g 🌞
7.02/28.02 wszystko ok!
19.03 Klara jest już z nami! 36i4, 53 cm, 2750g -
Dzień dobry! ❤️
Bardzo cieszę się z Wami na Wasze urlopy! #holidaymodeon pełną parą, zbierajcie siły dziewczynki i walczymy dalej ❤️
Echo, współczuję stresu. Masz prawo być niepewna i zdenerwowana, a to jest teraz najmniej wskazane. Super, że zdecydowałaś się tam podjechać, uwierz, że na pewno są większe wariatki na tym świecie, niż te, które nie chcą wydać kupy kasy na za późne iui 😉 Wiem, że pęcherzyki pękają w różnym momencie, ale jak ja miałam pęcherzyk 22 mm to zrobili nam iui tego samego dnia bez podawania ovitrelle - i w tym cyklu zobaczyłam przez chwilę dwie kreski, więc to była dobra decyzja ze strony lekarza.Echo, Kasiek789 lubią tę wiadomość
⛈️ PCO, kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, wysoka homocysteina
Ja 28, mąż 38 🎂
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
styczeń '23 - poronienie 7+2 tc 💔, zdrowa córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI w DE: 22 komórki, 1 blastka 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI w DE: 30 komórek, 1 blastka 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI Reprofit Ostrava: 22 komórki, transfer 2 blastek 4BC i 1B - coś drgnęło 💔
25.11.24: transfer mrożaczka 3BB ✨
7 dpt ⏸️, beta 33 🥹; 9 dpt 58,8; 14 dpt 533,2; 16 dpt 2046, przyrost 273.5% 🚀😍
22 dpt 5+6 tc: 0,21 cm 🍬 z bijącym serduszkiem 💗
03.01: 1,7 cm misia z rączkami i nóżkami 🐻
16.01: 3,08 cm ruszającej się kruszynki 🩵
06.02: prenatalne ⏳
-
Jednorożec89 wrote:Dzień dobry, ten cykl wyjątkowo daje mi w kość temperatura dalej wysoko. Test negatywny.
Zastanawiam się czy nie zmienić gina, spotkałam koleżankę na zakupach z dzidziusiem a wiem że starali się długo o dziecko, ona jeździła do gina do Krakowa, to typowy specjalista od leczenia niepłodności, przyjmuje od niedawna w Sączu i się zastanawiam czy do niego nie pójść
Pewnie, zapisz się, co Ci szkodzi. Do specjalistów często czeka się długo, więc warto zaklepać termin i oczekiwać do niego z nadzieją, że nie będzie potrzebny 😊
⛈️ PCO, kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, wysoka homocysteina
Ja 28, mąż 38 🎂
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
styczeń '23 - poronienie 7+2 tc 💔, zdrowa córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI w DE: 22 komórki, 1 blastka 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI w DE: 30 komórek, 1 blastka 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI Reprofit Ostrava: 22 komórki, transfer 2 blastek 4BC i 1B - coś drgnęło 💔
25.11.24: transfer mrożaczka 3BB ✨
7 dpt ⏸️, beta 33 🥹; 9 dpt 58,8; 14 dpt 533,2; 16 dpt 2046, przyrost 273.5% 🚀😍
22 dpt 5+6 tc: 0,21 cm 🍬 z bijącym serduszkiem 💗
03.01: 1,7 cm misia z rączkami i nóżkami 🐻
16.01: 3,08 cm ruszającej się kruszynki 🩵
06.02: prenatalne ⏳
-
Zastanawiam się czy nie zmienić gina, spotkałam koleżankę na zakupach z dzidziusiem a wiem że starali się długo o dziecko, ona jeździła do gina do Krakowa, to typowy specjalista od leczenia niepłodności, przyjmuje od niedawna w Sączu i się zastanawiam czy do niego nie pójśćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2023, 10:10