Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec, nie przejmuj się tak bo Twój mąż ma bardzo dużo plemników więc z takiej ilości ten 1% to naprawdę pokaźny wynik! Nie znam się dokładnie na tym, ale tak tłumaczył nam lekarz.
Mój w badaniu ze stycznia też miał trochę ponad 1% i obecne agregację oraz mniejsza ilość plemników, troszkę sumplenetowal i starał się zdrowiej jeść i jak widać udało się również z moimi obciążeniami 🙂
Pinkflower, Jednorożec89 lubią tę wiadomość
-
Ja mam infekcję więc pewnie coś ode mnie chwycił a infekcja obniża morfologięDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Butterfly23 wrote:Ogromna bym powiedziała. To ten 1% to naprawdę dalej jest bardzo dużo. Mąż do przeleczenia infekcji, bierze jakieś suplementy?Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Echo wrote:Za chwilę wszystkie uciekną na wątki miesięczne i zostanę tu sama
Spokojnie, ja tak łatwo nie zejdę w ciążę, a poza tym i tak bym nie uciekała na miesięczny wątek w pełni. Zostałabym tu przede wszystkim. To z Wami się zzylam.Echo lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Jednorożec ja się niestety nie znam na badaniach nasienia ale z tego co tu na forum czytałam to faktycznie suplementami i zdrowym trybem życia można sporo poprawić takze trzymam mocno kciuki za szybką poprawę
-
Jednorożec, tak jak dziewczyny napisały, przy tej ilości, to jest super wynik! A infekcja do ogarnięcia 🤗
Skonczyl mi się NAC i dopiero dziś odebrałam wysłany. Dziś wzięłam dawkę wyższą, ale mam 4 dc. Tyle że moje owulacje są dość późne, także myślę że ten 1 dzień później niż 3 dc nie zrobi roznicyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2023, 19:42
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Jednorożec, nie mam za bardzo o tych wynikach pojęcia. Ale z tego co dziewczyny pisza da się te słabsze parametry poprawić suplementami a inne są super. 🤞🤞🤞29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
S.Roszpunka wrote:Jednorożec, tak jak dziewczyny napisały, przy tej ilości, to jest super wynik! A infekcja do ogarnięcia 🤗
Skonczyl mi się NAC i dopiero dziś odebrałam wysłany. Dziś wzięłam dawkę wyższą, ale mam 4 dc. Tyle że moje owulacje są dość późne, także myślę że ten 1 dzień później niż 3 dc nie zrobi roznicy -
Eureka. Zaczynam plamić. Myśle, ze jutro się może rozkręcić.
Ale powiem Wam, ze ja nie wiem co ten osteopata mi porobił, ale od kiedy zaczęłam do niego chodzić ja nie mam najmniejszych bóli brzucha na okres. W życiu tak nie miałamPinkflower lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, przepraszam, ze sie nie odzywam ale mam ostatnio duzo na głowie. Duzo pracy, do tego doszły problemy zdrowotne Taty… nawet sama nie mam kiedy porobić swoich badań. Należę do tych zamartwiajacych sie i myślących na zapas, wiec czasami jestem wykończona psychicznie.
Gratuluję pięknych bet! ❤️ Teraz trzymam mocno kciuki za przyrosty🤞🏼 Tak bardzo sie cieszę, ze coraz więcej nas tutaj ponownie zobaczyło dwie kreski, to daje nadzieję☺️
Elza, moje kondolencje dla męża i Ciebie. Na pewno jest to trudny okres dla Was. Zawsze jest ciężko, jak ktoś bliski odchodzi. Przykro mi bardzo 🖤
Jednorożec, wyniki nie są takie najgorsze. Moim zdaniem jest dobrze, a tak jak dziewczyny napisały - można je trochę podpicowac suplementami 😉83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Bardzo wam dziękuję za słowa wsparcia. Macie rację z nasieniem sobię jakoś poradzimy z resztą dzięki wam wiem że nie jest aż tak źle.
Teraz skupie się na sobie. Byle by w cytolgi nic nie wyszło i szykuję się do drożnościDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
JaMiNi wrote:Elza1234 jak się czujesz ?jak się trzymacie?
Ale powiem Wam, może to głupio zabrzmi, ale całkowicie oderwało to moje myśli od starań i ciąży -
Elza1234 wrote:Jest względnie ok. Pierwszy szok już zszedł, myśle, ze teraz kolejne trudne chwile przed nami przy pożegnaniu i pogrzebie, ale to dopiero w przyszłym tygodniu.
Ale powiem Wam, może to głupio zabrzmi, ale całkowicie oderwało to moje myśli od starań i ciąży -
Butterfly23 wrote:To akurat normalne. Z tego co pisałaś, teściowa zmarła nagle. Najgorzej jest przy i po pogrzebie. Teraz się nie myśli o tym, bo trzeba kilka spraw załatwić. A później po pogrzebie jest taka pustka i dochodzi do człowieka co się stało 🥺
O tak, jak umarli moi rodzice to te kilka dni przed pogrzebem było dla mnie najlepsze w całej żałobie, biegałam załatwiałam różne sprawy, miałam milion rzeczy na głowie, bez przerwy ktoś coś chciał. Nie miałam czasu myśleć, a potem po pogrzebie jak wszystko się uspoiło dotarło do mnie co się stało, wtedy w człowieka uderza pustka....Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Moje nadzieje na ten cykl zostały zmiecione, już plamie przed @ i nawet nie pociesza mnie ze w ostatniej ciąży tez plamilam a byłam w ciąży biorąc pod uwagę jak się skończyło 😩 tak mi smutno tyle działaliśmy i miałam nadzieje ze się uda bez biegania po lekarzach na szczegółowe badania a teraz po @ musze iść na kolposkopie i pewnie mnie to wyłączy ze starań na ten rok