Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
JaMiNi, izzy, Wron Kraa kciuki za badania I wizyty 😘❤
Gradiola, dziękuję za życzenia 😘
Jednorożec89, super ze się udało znaleźć wizytę. Również trzymam kciuki 😘
Mi się coś śniło ale nie pamiętam co. Przebudziłam się i wolalam męża to raczej coś strasznego.Wron Kraa lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Izzy, WronKraa 🤞🤞
Jednorożec, powodzenia na wizycie 🤞🤞
Syska, wszystiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
JaMiNi, jesteśmy tu dla Ciebie. Dawaj znać jak się czegoś dowiesz 🤞🤞Wron Kraa, Pinkflower lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Izzy, Wron Kraa kciuki zaciśnięte 🤞🏻
Jamini myślę o Tobie i trzymam mocno kciuki za Twoją betę. Jak będziesz miała wynik to sprawdź czy ma takie same widełki jak z diagnostyki. Jeśli nie, to nie sprawdzaj przyrostu. Najważniejsze, żeby beta była pozytywna. A przyrost sprawdzisz pojutrze.
Echo mam nadzieję, że dziś się czujesz choć troszkę lepiej niż wczoraj. Wysyłam Ci dużo pozytywnych myśli ❤️
Ja jestem dziś taka mdła po weekendzie. Pozwoliłam sobie i na alko i na niezdrowe jedzenie. Ale od dziś wlatują pudełka.
Bezimienna co u Ciebie? Jak się czujesz? Ile już masz na minusie kg?
Miłego dnia ☀️ i smacznej kawusi ☕️Wron Kraa lubi tę wiadomość
-
Powodzenia dziewczyny na betach i wizytach.
Dawajcie nam promyki nadziei.
Ja po Aromku mam takie rewelacje żołądkowe, ze … -
Syska wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i wiele kolejnych lat razem w zdrowiu i wzajemnym wsparciu 🥰
Jednorożec super że tak intensywnie działasz i wszystko organizujesz, powodzenia na wizycie 🙂
Trzymam kciuki za wizyty i przyrosty 🤞🤞
Coś dawno tu Lia się nie pokazywała, kochana czy wszystko w porządku?Pinkflower lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Izzy, Wron Kraa kciuki zaciśnięte 🤞🏻
Jamini myślę o Tobie i trzymam mocno kciuki za Twoją betę. Jak będziesz miała wynik to sprawdź czy ma takie same widełki jak z diagnostyki. Jeśli nie, to nie sprawdzaj przyrostu. Najważniejsze, żeby beta była pozytywna. A przyrost sprawdzisz pojutrze.
Echo mam nadzieję, że dziś się czujesz choć troszkę lepiej niż wczoraj. Wysyłam Ci dużo pozytywnych myśli ❤️
Ja jestem dziś taka mdła po weekendzie. Pozwoliłam sobie i na alko i na niezdrowe jedzenie. Ale od dziś wlatują pudełka.
Bezimienna co u Ciebie? Jak się czujesz? Ile już masz na minusie kg?
Miłego dnia ☀️ i smacznej kawusi ☕️
Jesteś kochana, dziękuję U mnie cały czas jest tak samo, nic się nie zmienia. A u Ciebie jest coś lepiej? Wszystko w porządku? Buziaki2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Magdanka wrote:Syska wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i wiele kolejnych lat razem w zdrowiu i wzajemnym wsparciu 🥰
Jednorożec super że tak intensywnie działasz i wszystko organizujesz, powodzenia na wizycie 🙂
Trzymam kciuki za wizyty i przyrosty 🤞🤞
Coś dawno tu Lia się nie pokazywała, kochana czy wszystko w porządku?
Lia jest na wakacjach wraca w niedzielęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2023, 08:53
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Dzień dobry Dziewczyny
Oczywiście trzymam kciuki za przyrosty i wizyty🤞 Cieszę się, że tak wielu z nas już udało się zobaczyć dwie kreski
Ja również myślałam wczoraj o Lii, ale z tego, co pamiętam to pisała, że wyjeżdza na dłużej i nie będzie tu tak często zaglądać.
Jestem jakoś wykończona po tym weekendzie. Nic nie robiliśmy a motywacji do działania zero. W ogóle czuję, że może zbliżać się u mnie owulacja. Ale o dziwo .... jest mi to obojętne. Co będzie to będzie. Jakoś pomału godzę się z myślą, że będziemy mieć jedno dziecko. I nie wiem, czy mój mąż jest tak naprawdę gotowy na drugie. Co będzie jak kolejne będzie tak hiperaktywne jak nasza córka? On nie wytrzyma tego ciśnienia chyba... Cięzko jest mu zrozumieć, dlaczego nie może w spokoju wypić kawy albo poleżeć. A niestety - z drugim wolnego czasu nam nie przybędzieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2023, 08:54
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Echo wrote:Jesteś kochana, dziękuję U mnie cały czas jest tak samo, nic się nie zmienia. A u Ciebie jest coś lepiej? Wszystko w porządku? Buziaki
-
Elza1234 wrote:Powodzenia dziewczyny na betach i wizytach.
Dawajcie nam promyki nadziei.
Ja po Aromku mam takie rewelacje żołądkowe, ze … -
Butterfly23 wrote:Tak, jest lepiej dziękuje 😘 Echo a może spróbowałabyś jakiejś jogi, medytacji? Mi na depresje bardzo pomogła akupunktura. Ale to trzeba pochodzić z kilka razy żeby można było poczuć różnicę w samopoczuciu.
Bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku Jakby coś, to wiesz gdzie mnie znaleźć, pisz śmiało na priv
Ćwiczę trzy-cztery razy w tygodniu, a dodatkowo chodzę na długie spacery (ok 10km). Niestety przez huśtawkę hormonalna od leków przytyłam 2,5kg i przez to też czuję się kiepsko. Chyba pozostaje mi przejść na głodówkę żeby to zrzucić2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
alauda wrote:Dzień dobry Dziewczyny
Oczywiście trzymam kciuki za przyrosty i wizyty🤞 Cieszę się, że tak wielu z nas już udało się zobaczyć dwie kreski
Ja również myślałam wczoraj o Lii, ale z tego, co pamiętam to pisała, że wyjeżdza na dłużej i nie będzie tu tak często zaglądać.
Jestem jakoś wykończona po tym weekendzie. Nic nie robiliśmy a motywacji do działania zero. W ogóle czuję, że może zbliżać się u mnie owulacja. Ale o dziwo .... jest mi to obojętne. Co będzie to będzie. Jakoś pomału godzę się z myślą, że będziemy mieć jedno dziecko. I nie wiem, czy mój mąż jest tak naprawdę gotowy na drugie. Co będzie jak kolejne będzie tak hiperaktywne jak nasza córka? On nie wytrzyma tego ciśnienia chyba... Cięzko jest mu zrozumieć, dlaczego nie może w spokoju wypić kawy albo poleżeć. A niestety - z drugim wolnego czasu nam nie przybędzie
Cieszę się, że nie składasz jeszcze broni i podchodzisz do tematu tak spokojnie. Obawy i wątpliwości są jak najbardziej normalne, każda para z takimi myślami się zmaga. A jak pojawi sie maleństwo to wszystko się zmienia Jeszcze powalczcie, jeszcze nic straconegoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2023, 09:19
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
alauda wrote:Dzień dobry Dziewczyny
Jestem jakoś wykończona po tym weekendzie. Nic nie robiliśmy a motywacji do działania zero. W ogóle czuję, że może zbliżać się u mnie owulacja. Ale o dziwo .... jest mi to obojętne. Co będzie to będzie. Jakoś pomału godzę się z myślą, że będziemy mieć jedno dziecko. I nie wiem, czy mój mąż jest tak naprawdę gotowy na drugie. Co będzie jak kolejne będzie tak hiperaktywne jak nasza córka? On nie wytrzyma tego ciśnienia chyba... Cięzko jest mu zrozumieć, dlaczego nie może w spokoju wypić kawy albo poleżeć. A niestety - z drugim wolnego czasu nam nie przybędzie'83
2020 -córka 4 lata❤️
2023 - 6 tc 💔 -
Gradiola wrote:Mój mąż podobnie reaguje. My równiez mamy hiperaktywną córkę 🙂 a z drugim to już świat wywrócony do góry nogami🙂 ale myślę, że warto💪
Ja wiem, że warto ale tylko obawiam się, że zostanę z tym wszystkim sama. A do tego negatywne emocje męża udzielają się i dziecku i mi. Nic nie możemy poradzić, że córka nie posiedzi spokojnie w piaskownicy i pobawi się chociaz prze 5 minut albo, że na chustawce, po dwóch bujnięciach będzie próbować z niej wyskakiwać. I tak samo jest w domu - wspinanie się na stół, parapety... Moj mąż oczywiście myśli, że córa robi mu na zlość......
Wiem, że meżczyźni pod tym względem są mniej cierpliwi, ale boję się, że z drugim dzieckiem zajadę się przez to psychicznie. A juz czasami teraz mam dni, że mam ochotę zamknać za sobą drzwi i uciecGradiola lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Butterfly23 wrote:Aromek potrafi niestety w skutki uboczne. Ja pierwszy miesiąc po długiej przerwie jak go brałam to miałam przeokrutny ból głowy.
-
alauda wrote:Ja wiem, że warto ale tylko obawiam się, że zostanę z tym wszystkim sama. A do tego negatywne emocje męża udzielają się i dziecku i mi. Nic nie możemy poradzić, że córka nie posiedzi spokojnie w piaskownicy i pobawi się chociaz prze 5 minut albo, że na chustawce, po dwóch bujnięciach będzie próbować z niej wyskakiwać. I tak samo jest w domu - wspinanie się na stół, parapety... Moj mąż oczywiście myśli, że córa robi mu na zlość......
Wiem, że meżczyźni pod tym względem są mniej cierpliwi, ale boję się, że z drugim dzieckiem zajadę się przez to psychicznie. A juz czasami teraz mam dni, że mam ochotę zamknać za sobą drzwi i uciec'83
2020 -córka 4 lata❤️
2023 - 6 tc 💔 -
Gradiola wrote:Doskonale Cię rozumiem. U nas jest to samo zachowanie u córki 🙂. Widzę, że mąż stara każdego dnia jak najspokojniej do tego podchodzić, zaczął też więcej czytać na temat rozwoju 3latka. Popycham go , żeby jak najwięcej czasu spędzali wspólnie. Nie jest łatwo ale są postępy.
Myślałam, że im dziecko starsze tym zaczyna robić się spokojniejsze... nie pocieszasz83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
alauda wrote:Myślałam, że im dziecko starsze tym zaczyna robić się spokojniejsze... nie pocieszasz
alauda lubi tę wiadomość
'83
2020 -córka 4 lata❤️
2023 - 6 tc 💔