Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki za jakiś czas was nadrobię, daje tylko znać że jestem po wizycie
witam się z wami w 9tc z moją już 2,29 cm fasolka 🥰 chociaż jakość wydruku w Medicover nie powala 😅

Cieszę się strasznie bo nadrobily się te dwa dni co mi brakowało do wyznaczonej owu 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2023, 10:56
JaMiNi, alauda, Echo, Pinkflower, Wron Kraa, Gradiola, Elza1234, Jednorożec89, Butterfly23, Kobea, Kadża, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Izzy
Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku

Możesz teraz trochę odetchnąć, prawda? Jak się czujesz? Jakie masz w ogóle zalecenia? W tym w zakresie suplementacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2023, 11:07
izzy91 lubi tę wiadomość
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
izzy91 wrote:
Gratulacje izzy 😘 tak się cieszę ❤ piękny kropek 🥰
izzy91 lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
09.12 874 g 🩷
23.12 1119 g 👸
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150

-
izzy91 wrote:
Izzy jak pięknie! Super że uspokoilaś głowe! ☀️
izzy91 lubi tę wiadomość
👗36l. AMH 2.2
👖37l.
27.04.2023 💔 8tc
19.03.2024 💖 córcia -
Syska wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! Samych wspaniałych dni 🥰🥰🥳
Wron Kra moje kciuki teraz zaciśnięte do twojej wizyty 🤞🍀
JaMiNi z niecierpliwością czekam na twoją betę, mam nadzieję że będzie zadowalająca 😘
Jednorożec daj znać po wizycie!
Roszpunka jejku po 4 tyg to musi być na prawdę ciężko, ja nawet po tygodniu mam problem 😅 oby dzień szybko zleciał.
Alauda może z takiego spokojnego cyklu coś się wykluje? 😁
Pinkflower lubi tę wiadomość
-
Tak, dziś wychodząc z wizyty poczułam że ja chyba faktycznie będę miała dziecko! 😅 nie wiem jak długo potrwa ten spokój w głowie, na szczęście do następnej wizyty nie daleko 😁Echo wrote:Gratulacje Izzy
Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku

Możesz teraz trochę odetchnąć, prawda? Jak się czujesz? Jakie masz w ogóle zalecenia? W tym w zakresie suplementacji?
Czułam się lepiej a wczoraj mnie zmiotło. Nie wiem czy to przez to co zjadłam czy przez pogodę czy te hormony tak szaleją ale męczyłam się z mdłościami aż padłam spać chyba o 20. I podbrzusze bolało że co chwilę sprawdzałam w WC czy krwi nie ma. Dziś jest lepiej niż wczoraj i już nie narzekam 😁
Co do zaleceń to niewiele! Prenatal uno i prenatal dha.
Wron Kraa, Echo, JaMiNi lubią tę wiadomość
-
Mój mąż emocjonalnie to ostoja spokoju 🤣 tak sobie myślę że narazie to on jeszcze tak nie do końca czuje ta ciążę bo tyle co widzi to wydruki USG ale na prenatalne juz zapowiedział że jedzie ze mną 🥰Magdanka wrote:Izzy cieszę się Twoim szczęściem, a mąż jak na to wszystko reaguje? 🙂
Magdanka lubi tę wiadomość
-
W poprzednim miesiącu, w 9 dc robiłam wymazy i bardzo krwawiłam...wtedy było wytłumaczenie, że krótko po miesiączce wszystko jest wrażliwe i tak może się zdarzyć (krew leciała na ziemię, tyle tego było...). Dzisiaj na cytologii (płynna, LBC) i znowu to samo, ale tym razem jest to 17 dc i nie da się tego wytłumaczyć. Może coś doradzicie? Czy powinnam odstawić Acard? Do jakiego lekarza z tym iść?AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Dziewczyny beta 118,03 progesteron 29,44 na luteinie, jakby liczyć przyrost z soboty to 380%
Dobra dziewczyny popatrzyłam na widełki od 100 jest 2-3 tydzień a 3-4powinno być od 500 czyli jednak według tej normy chyba poniżej normy

Chociaż nie rozumiem jak może być 0,2-1 tydzień ciąży 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2023, 13:31
Echo, Wron Kraa lubią tę wiadomość
-
Nie spotkałam się jeszcze z takim przypadkiem. Może to faktycznie acard. Pytałaś swojego gina czemu tak się dzieje ? Nie masz problemów z krzepliwością krwi?Echo wrote:W poprzednim miesiącu, w 9 dc robiłam wymazy i bardzo krwawiłam...wtedy było wytłumaczenie, że krótko po miesiączce wszystko jest wrażliwe i tak może się zdarzyć (krew leciała na ziemię, tyle tego było...). Dzisiaj na cytologii (płynna, LBC) i znowu to samo, ale tym razem jest to 17 dc i nie da się tego wytłumaczyć. Może coś doradzicie? Czy powinnam odstawić Acard? Do jakiego lekarza z tym iść?2020 -córka 5 lat❤️
2023 - 6 tc 💔 -
2-3 tydzień 100-5000 wiec mieścisz sięJaMiNi wrote:03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2) -
No właśnie ostatnia @ miałam 25 lipca w zależności od długości cyklu może być dzisiaj 3+6 ale teraz już zgłupiałam z tymi widełkami skoro tam jest 0,2-1 tydzień ciąży to co jeszcze podczas okresu ? Pierwszy raz widzę taki zakres niski. Dzisiaj mam 28 dc plamienie jednorazowe miałam 18dc owulacyjne? Bo 15 dc mialam prawie pik a 16 już bladszyButterfly23 wrote:Echo kurczę powiem Ci, że nie wiem… Jaką dawkę acardu bierzesz?
Jamini a wg OM który dziś powinien być tydzień?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2023, 13:36
-
Właśnie też zwróciłam uwagę na ten 1 tydzień przecież to nie ma sensu 😅 moim zdaniem 118 przed terminem miesiączki to dobry wynik.JaMiNi wrote:No właśnie ostatnia @ miałam 25 lipca w zależności od długości cyklu może być dzisiaj 3+6 ale teraz już zgłupiałam z tymi widełkami skoro tam jest 0,2-1 tydzień ciąży to co jeszcze podczas okresu ? Pierwszy raz widzę taki zakres niski
Echo ja niestety nie znam się na acard ale też bym zaczęła od ginekologa. -
JaMiNi wrote:
Przyrost jest prawidłowy i to się liczy, może pwulacja była później czy coś. Jest dobrze

Gratulacje❤️