Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly23 wrote:Okropnie. Od pierwszej tabletki do ostatniej 😫
Ja czekam na @ i będę brała znów.. aż się bojePCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer - 10dpt beta 448 🥹
11dpt beta 724 🥳
12 dpt beta 986 ❤️
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️ -
Ta autorka od książki o jajeczkach zaleca przyjmowanie 600-900 mg dziennie koenzymu Q10 (ubichinol), wit D 2000 jednostek, (ale również zaleca żeby jej poziom był ok 50, więc przy 2 tys jednostek to raczej się nie da), jagody acai zarówno dla pań jak i panów, melatonina (zacząć od 1mg i dojść do 3mg), pterostilbene- nie mam pojęcia co to jest 🙈 ale to przynosi dużo skutków ubocznych, no i wiadomo inozytol.
Wklejam link do strony:
https://eggwhisperer.medium.com/how-to-improve-your-egg-quality-86a33a77243c
Zaraz też zaktualizuję pierwszy post o te suple.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2023, 20:58
Kędziorka, Rica, Lia. lubią tę wiadomość
-
Magdanka a który ty masz tc, będę się ciagle o to pytała bo mam dziurę w mózgu 😀
Ja raz brałam aromek ale nie miałam żadnych skutków ubocznych nawet nie wiedziałam ze są takie częste, dobrze ze to tylko pare dni -
Dziewczynki, dziękuję, że jesteście i że o mnie pamiętacie ❤️ Trudno jest mi opisać słowami jak wiele dla mnie znaczy Wasze wsparcie i jak bardzo Was kocham 🥺❤️ po cichu, ale cały czas jestem z Wami i mocno Wam kibicuję ❤️
Dzisiaj zrobiłam kolejny raz betę - przyrost 5%. Udało mi się też dostać do dr. S, przed chwilą wyszłam z gabinetu. Dzisiaj odstawiam Accofil, a od jutra powolna redukcja Encortonu oraz redukcja Acardu do 75mg. Zalecił za ok miesiąc wykonać cross-match i allo mlr, poza tym chciałby żebym wykonała histeroskopie z biopsją pod kątem stanu zapalnego endometrium. Jeśli to będzie możliwe, to powinnam przebadać też materiał z poronienia, ale sam miał wątpliwości czy to w ogóle będzie możliwe. Ciąża jest na bardzo wczesnym etapie, w USG było widać tylko pęcherzyk ciążowy wielkości 3mm i pewnie nie będzie co badać... Dalsze zalecenia otrzymam dopiero jak będę bliżej transferu.
Jest mi bardzo ciężko 🥺💔Kędziorka lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo - jesteśmy tu dla Ciebie, pamiętaj. Pozwalaj sobie na każda emocje jaka Cię dopada, masz do tego prawo.PCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
11dpt beta 724 🥳
12 dpt beta 986 ❤️
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️ -
Echo wrote:Dziewczynki, dziękuję, że jesteście i że o mnie pamiętacie ❤️ Trudno jest mi opisać słowami jak wiele dla mnie znaczy Wasze wsparcie i jak bardzo Was kocham 🥺❤️ po cichu, ale cały czas jestem z Wami i mocno Wam kibicuję ❤️
Dzisiaj zrobiłam kolejny raz betę - przyrost 5%. Udało mi się też dostać do dr. S, przed chwilą wyszłam z gabinetu. Dzisiaj odstawiam Accofil, a od jutra powolna redukcja Encortonu oraz redukcja Acardu do 75mg. Zalecił za ok miesiąc wykonać cross-match i allo mlr, poza tym chciałby żebym wykonała histeroskopie z biopsją pod kątem stanu zapalnego endometrium. Jeśli to będzie możliwe, to powinnam przebadać też materiał z poronienia, ale sam miał wątpliwości czy to w ogóle będzie możliwe. Ciąża jest na bardzo wczesnym etapie, w USG było widać tylko pęcherzyk ciążowy wielkości 3mm i pewnie nie będzie co badać... Dalsze zalecenia otrzymam dopiero jak będę bliżej transferu.
Jest mi bardzo ciężko 🥺💔
Trzymaj się, mimo, że jestem tu krótko, to przytulam mocno 🫶🏻🫶🏻💜 przykro mi, że musisz przez to przechodzić 😭 żadna z nas nie powinna czegoś takiego przeżywać 😢
👩🏼: 32
👦🏻: 30
3 poronienia za nami. Aktualnie starania o pierwsze 👶🏼 💜 -
Echo wrote:Dziewczynki, dziękuję, że jesteście i że o mnie pamiętacie ❤️ Trudno jest mi opisać słowami jak wiele dla mnie znaczy Wasze wsparcie i jak bardzo Was kocham 🥺❤️ po cichu, ale cały czas jestem z Wami i mocno Wam kibicuję ❤️
Jest mi bardzo ciężko 🥺💔 -
Motylku - co do supli, to ja znowu czytałam z melatonina to trzeba uważać. Przy jej suplementacji to ja bym chyba zapytała lekarza czy te dawki są bezpiecznePCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
11dpt beta 724 🥳
12 dpt beta 986 ❤️
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️ -
Echo kochana nawet sobie nie wyobrażam jak ci jest ciężko 😣💔 dobrze ze lekarz ma plan, ciekawe jakie są terminy oczekiwania na NFZ histeroskopii. Zadbaj teraz o siebie bardzo mocno i daje sobie czas. Tule z całych sił ♥️
-
Dobry wieczór dziewczyny
Nie czytałam was dziś za co przepraszam. Od rana bardzo boli mnie brzuch a że jak wspomiałam prędzej jutro wywozimy córkę na studia a weekend tez będzie w rozjazdach postanowiłam jechać do szpitala. Powiem wam że bałam się strasznie że jest źle jak ja powiem mężowi czy lepiej nie mówić i dopiero po weekendzie. Tak się bałam że cisnienie mimo tabletek miałam 168/150 i nie mogłam powstrzymać płaczu Ale usg pokazało że ciąża jest i jest serduszko ❤️. Dostałam aspirynę i wizyta za 2 tygodnie. Mam się oszczędzać ale na dzień dzisiejszy powiedziała pani doktor że jest ok wszystko. Tyle że brzuch boli nadalJaMiNi, Butterfly23, izzy91, Wron Kraa, Lia. lubią tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Motylku - co do supli, to ja znowu czytałam z melatonina to trzeba uważać. Przy jej suplementacji to ja bym chyba zapytała lekarza czy te dawki są bezpieczne
-
Kadża wrote:Dobry wieczór dziewczyny
Nie czytałam was dziś za co przepraszam. Od rana bardzo boli mnie brzuch a że jak wspomiałam prędzej jutro wywozimy córkę na studia a weekend tez będzie w rozjazdach postanowiłam jechać do szpitala. Powiem wam że bałam się strasznie że jest źle jak ja powiem mężowi czy lepiej nie mówić i dopiero po weekendzie. Tak się bałam że cisnienie mimo tabletek miałam 168/150 i nie mogłam powstrzymać płaczu Ale usg pokazało że ciąża jest i jest serduszko ❤️. Dostałam aspirynę i wizyta za 2 tygodnie. Mam się oszczędzać ale na dzień dzisiejszy powiedziała pani doktor że jest ok wszystko. Tyle że brzuch boli nadal -
S.Roszpunka wrote:Jednorożec, ja używam Lactacydu od lat.
Echo, kochana nasza 😘 nie wiem nawet co napisać by ukoić Twój ból choć trochę, choć na chwilę. Przytulam Cię wirtualnie i czekamy na Ciebie 😘
Używałam kiedyś lactacydu ale chyba wypróbuję provagWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2023, 22:35
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Butterfly23 wrote:To normalne, że brzuch boli. Robi się miejsce na dzidziusia, rozciąga się wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2023, 22:39
-
Jednorożec, a próbowałaś kurację probiotykiem dedykowanym dla kobiet? Ja brałam w trakcie 4 tygodniowej antybiotykoterapii Lacibios femina i uchroniło mnie. Jako nastolatka miałam często infekcje intymne i właśnie wtedy zmieniłam płyn do higieny intymnej na Lactacyd. Ciężki temat, bo u każdej kobiety co innego działa.
Kędziorka lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔