Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza1234 wrote:Byle do 20 🙈
Najgorsze, że jestem sama na pracowni dziś i moje myśli ciągle biegną ku wtorkowi. Łapie mnie co raz gorszy stres.
Rano we wtorek muszę jeszcze jechać na progesteron, bo lekarz mi kazał. Potem spróbuję wcisnąć w siebie śniadanie, od 12stej zacznę napełniać pęcherz powoli, a o 13 będzie nasz Wielki Wtorek
Nie dziwie Ci się zupełnie kochana. My trzymamy za każdy etap kciuki 🤞❤29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Elza1234 wrote:Byle do 20 🙈
Najgorsze, że jestem sama na pracowni dziś i moje myśli ciągle biegną ku wtorkowi. Łapie mnie co raz gorszy stres.
Rano we wtorek muszę jeszcze jechać na progesteron, bo lekarz mi kazał. Potem spróbuję wcisnąć w siebie śniadanie, od 12stej zacznę napełniać pęcherz powoli, a o 13 będzie nasz Wielki Wtorek
Dla nas to też będzie Wielki Wtorek 🤞🍀❤️ Bardzo mocno trzymamy kciuki!2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Hej kochane 🥰
Tak to czekanie na okres może wkurrr! Gdyby nie pojawiał się z powodu ciąży to ja rozumiem, ale tak bez powodu, to po prostu wredna małpa. Ja się doczekałam dzisiaj czyli w 38 dc 😑
Pandzia do kiedy zamierzasz pracować? Pisałaś kiedyś że pracujesz na ciężkim oddziale, w weekend pewnie mniej biegania, ale proszę nie przemęczaj się, uważaj teraz na siebie 🙏
Alauda faktycznie te plamienia jakieś dziwne, nie mam pojęcia co mogłyby oznaczać, może warto napisać smsa do lekarza 🙂
Izzy czekamy na wieści, dziękujemy że w ogóle myślisz o tym żeby do nas napisać i poinformować co u Ciebie, to bardzo miłe 💞
Życzę wam wszystkim miłego dnia 🥰
Echo, Pinkflower lubią tę wiadomość
-
Elza1234, S.Roszpunka, Echo, Pinkflower, Butterfly23, pandzia 🐼 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
-
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
U mnie bez zmian, skurcze już nie są regularne, raz mocniejsze raz słabsze, zaczęły mi też iść z krzyża. Jestem taka zmęczona, oka nie zmrużyłam całą noc, w dzień przysnelam może na 10 min bo ciągle ktg albo jakieś badania albo ktoś chodzi po korytarzu i gada 🫣
Ale ogólnie szpital nie jest zły, jedzenie jest naprawdę dobre i jest go sporo, personel miły i widać że próbują rozładować atmosferę, więc na plus.
Tak sobie myślę że może Zuzia czeka na wtorek żeby wyjść w dzień transferu Elzy - musi być równowaga we wszechświecie 😁
Magdanka pisze tu żebyście wiedziały czego się spodziewać jak będziecie na moim miejscu 😄
Jednorożec piękna rodzinka i wspaniała palma!Elza1234 lubi tę wiadomość
-
izzy91 wrote:U mnie bez zmian, skurcze już nie są regularne, raz mocniejsze raz słabsze, zaczęły mi też iść z krzyża. Jestem taka zmęczona, oka nie zmrużyłam całą noc, w dzień przysnelam może na 10 min bo ciągle ktg albo jakieś badania albo ktoś chodzi po korytarzu i gada 🫣
Ale ogólnie szpital nie jest zły, jedzenie jest naprawdę dobre i jest go sporo, personel miły i widać że próbują rozładować atmosferę, więc na plus.
Tak sobie myślę że może Zuzia czeka na wtorek żeby wyjść w dzień transferu Elzy - musi być równowaga we wszechświecie 😁
Magdanka pisze tu żebyście wiedziały czego się spodziewać jak będziecie na moim miejscu 😄
Jednorożec piękna rodzinka i wspaniała palma! -
izzy91 wrote:U mnie bez zmian, skurcze już nie są regularne, raz mocniejsze raz słabsze, zaczęły mi też iść z krzyża. Jestem taka zmęczona, oka nie zmrużyłam całą noc, w dzień przysnelam może na 10 min bo ciągle ktg albo jakieś badania albo ktoś chodzi po korytarzu i gada 🫣
Jednorożec piękna rodzinka i wspaniała palma!
W którym szpitalu jesteś💋? Super pomysł z tym wtorkiem 🥰😍❤️2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Butterfly23 wrote:Dziewczyny badała któraś z Was kariotypy w alabie? Teraz jest 20% rabatu i wychodzi za jeden 342 zł. Plus 10 zł usługa pielęgniarska. W diagnostyce 550 zł. 400 zł w kieszeni, ale tak trochę się cykam po tym ostatnim wycieku danych.
Ja mam trochę do nich awersję po tym co się stało, ale mój mąż ostatnio medycynę pracy robił i też robił badania u nich, bo musial. No jakoś to przełknęliśmy 😂 -
Elza1234 wrote:Ja robiłam u siebie w firmie, bo skorzystałam ze zniżki pracowniczej. Ale to nie Alab i nie diagno.
Ja mam trochę do nich awersję po tym co się stało, ale mój mąż ostatnio medycynę pracy robił i też robił badania u nich, bo musial. No jakoś to przełknęliśmy 😂 -
Butterfly23 wrote:No właśnie ja też. I nie mam zaufania. A to się przekłada też na to, że nie wierzę w wiarygodność wyników 🙈
Butterfly23 lubi tę wiadomość