Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardziej boję się w tym momencie, że mój za tydzień stwierdzi, że to nie czas na 3 bobasa bo ma ostatnio problemy w pracy ( ciągle coś zmieniają i stwierdził, że jak tak dalej będzie to poszuka innej pracy ). Ja aktualnie jestem na urlopie wychowawczym, niestety nie mam z kim zostawić młodszej córki a u nas jest jeden żłobek w którym nie ma miejsc.
-
Ryba zgadza sie, ja jestem po 3 cieciach i ciekawa jestem jak to bedzie przy kolejnym. Z pewnoscia poprosze o podwiazanie, bo u mnie by to bylo juz mocno ryzykowne. Miedzy chlopcami jest 17 mies roznicy, wczesniak 35 tc. Corcia po 3 latach urodzona, 34 tc. Podobno bylo rozejscie blizny...
-
Witajcie ale zescie naskrobaly ja mialam dwie cc tez kolo 2 lat roznicy teraz dluga przerwa bo dziewczyny juz duze..czekamy na babelka ale cos poki co go nie widac
Ja samochodu nie posiadan wiec sie nie przejmuje potrzebnym.dodatkowym miejscem;-) -
My mamy 2 auta większe rodzinne Renault Scenic 2004r ,mega pojemne auto z tyłu 3 oddzielne siedzenia ,pojemny bagażnik i głównazaleta mało pali
Jak będzie 4 maluch to samochodu i tak nie zmienimy ,bo najstarsza już z nami nie chce jeżdzić ,a poza tym 2 m-ce temu zdała na prawko więc sama śmiga moim punciakiem .
-
Ja dziś w pracy od rana to tak na szybkiego odpisuje. Moja szwagierka ma samochód 7 osobowy fajny ale markę wam podam jak męża spytam bo się nie znam :p za 2,5 h będę w domu to wtedy was nadrobie i zajmę się tą lista
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 14:33
-
Jeśli macie fb to pewnie widziałyscie że są takie mini gry/wróżby np kto cię najlepiej zna, co będziesz robić za 20 lat, kiedy wyjdziesz za mąż ze sobe klikasz i losujesz. Wchodzę dzisiaj na fb a kumpela wstawia post z tej wróżby pt kto w tym roku zajdzie w ciaze i moje imię i zdjęcie ze ja hahaha nooo ciekawe :p
Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hilary oby się "wróżba" sprawdziła..
Jaspis my mamy 2 więc mała ... ja nią jeżdżę do pracy .. mąż pożyczał od rodziny ale, że zaczyna być to nie możliwe musimy kupić drugie.. wpierw miałbyć jeszcze "mniejszy" od mazdy ale zastanawiamy się nad bardziej rodzinnym
Mojemu marzy się Toyota Corolla Verso.
ana79 a jak z awaryjnością tego scenica?
Mamabyc3 oby się unormowało w pracy .. najgorsze jak się nastawić albo jak w moim przypadku nakręcić i nagle musieć zaprzestać w ogóle myślenia o takiej zmianie.
Normalnie jak mi test pozytywny w końcu nie wyjdzie pozytywny to się mocno zdziwię w tym cyklu .. czy dupek mógł spowodować taki ból piersi przed niby @? Nigdy mnie nie bolały ..6 c.s
-
Normalnie jak mi test pozytywny w końcu nie wyjdzie pozytywny to się mocno zdziwię w tym cyklu .. czy dupek mógł spowodować taki ból piersi przed niby @? Nigdy mnie nie bolały ..[/QUOTE]
Mogę ciebie trochę załamac ale może niestety. Mnie nigdy piersi nie bolały a w zeszłym miesiącu miałam wrażenie jakbym dostała nawał pokarmu dosłownie.bol typowo jak przy nawale pokarmowym. Chociaż życzę ci, aby to były 2 kreseczki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 18:44
-
Witam nowe staraczki
W dzisiejszych czasach posiadanie wiekszej liczby dzieci wydaje sie dziwne - wiejszosc chce maksymalnie dwijke dzieci. A tu sie okazuje, ze takich wariatek wiecej jestJaspis lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Pari, my też myśleliśmy nad Toyotą, ale wężej było z tyłu i mąż np. się musiał wpychać między fotelikami, bo środkowy fotel jest węższy, więc chyba ciężko byłoby z fotelikami. W grę u nas wchodził jeszcze Ford S-Max, ale cenowo nie za bardzo dla nas, a zbyt starego auta noe chcieliśmy. A C4 też mamy wersję I, II nawet mi się nie podoba
P.S. Wiele samochodów reklamuje się jako "rodzinne", ale jak przychodzi zapakować do nich rodzinę większą niż 2+2 to zonk..
Ford Galaxy mi się marzył, ale to chyba jak wygram w totkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 20:42
-
Pari ja u Cb wróżę że będą 2 kreski, tak mi się wydaje
Ok to teraz tak podeślijcie mi tutaj w postach albo w wiadomości
1. swój nick
2. termin @
3. który to cykl starań (chyba że na razie macie starania przerwane/przełożone to wtedy bez tego)
4. Wasze dzieci (może imiona i wiek?)
5 i może nasze imiona prawdziwe ? - to jeśli chcecie
-
Hilary -ja np. nie chce pisac imion dzieci i mojego. Forum jest otwarte. Niekoniecznie chce, zeby ktokolwiek ze znajomych na mnie trafil.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 20:52
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Mozesz napisac nick i starania o ktore dziecko. Bo sa tu staraczki o trzecie malenstwo, o czwarte.
Cylk staraniowy - przez to bedziesz musiala co chwile aktualiziwac liste. Lepiej zostawic cos, co ma trwale dane. Mize byc info ile ciaz, czy jakies poronienia.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.