Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
aha no dobra to będzie tylko
1. nick
2. termin @
hm...w sumie to ze bede aktualizowac to nie problem bo mam zamiar umiescić to w pierwszym poscie zeby bylo latwo znalezdz...
To może wpisywać np
MARZEC (I pod spodem według dat po kolei która kiedy testuje) tylko sam nic podać
np
10 Hilary
a na początku mozna ogolną listę wszytskich nas wypisać nic i moze wlasnie która to ciąża
a jak któreś się uda to pod spodem bedzie lista ciężarówek
*NASZA LISTA:
- nick, ciąża 3 albo mama 3 dzieci ?
- nick, ciąża 4 albo mam 4 dzieci ?
-
itd
*CIĘŻARÓWKI:
- nick (4 cykl szczęśliwy)- data porodu
- nick (6 cykl szczęściwy)- data porodu
- itd
*MARCOWE TESTOWANIE:
1 MARZEC- nick
3 MARZEC- nick
10 MARZEC- itd
- gdy się udało
Takie coś może być ?
-
Wedlug mnie, niepotrzebna lista testowania.
Jak ma byc lista, kto tu jest, to wystarczy nick i ktora ciaza. Albo o ktora ciaze sie ktos stara. Moze byc do tego info, jesli jakies poronienia po drodze. Rozumiem, ze chcesz Hilary ciagle zmieniac, uaktualniac - ale ciagle zmiany, czasem się zdarzy, ze Cie nie będzie - a im więcej osob, ciaglych zmian, to bedzie uciazliwe.
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny
-
Pari - 34 lat, 2 dzieci, 4 cykl starań, termin @ 8 marca.
w dniu @ wyjdzie już test wiarygodny? ..taka ładna data by była na ewentualny pozytywny test ..no i dentystę wtedy mam... kanałowe ..do tej pory nie robiła mi zdjęcia bo przy pierwszej wizycie też byłam po tym teście z bladą drugą krechą więc nie chciałyśmy ryzykować... w sumie miałam testować pod koniec tygodnia.
Jaspis a Ty kiedy testujesz?
deszczowy dzień nas przywitał .. jakby mało spać mi się chciało .. w tym tyg. druga zmiana w pracy - jakoś ostatnio mi się nie chce do niej chodzić chociaż nawet lubię tą swoją dłubaninę... przesilenie wiosenne czy co.
6 c.s
-
majamia wrote:Pari - to jutro na bete. Brdziesz miec 100% pewnosc, czy cos jest i w razie czego mozna cos robic u dentysty.
trochę daleko mam do tej przychodni gdzie ewentualnie robią to badanie (mała miejscowość) .. ale zobaczę może jakbym dziewczyny odwiozła to od razu bym podjechała ... pomyślę
Beta już pokaże na pewno czy jest ciąża czy nie ?
Ja kombinuje z przemeblowaniem w pokojach dziewczyn ale zero koncepcji .. u starszej przestawiłam dziś łóżko i biurko ale dalej to nie toWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 11:13
6 c.s
-
Pari - tak. Ciaza jak jest, to sie ujawni z krwi. I tu masz pewnosc, a nie bladzioch, ktory roznie moze wskazywac.
Ale jesli od zaplodnienia uplynie zbyt krotki czas, to i krew nie wykaze.
Twoj wykres ladnie wyglada. Mysle, ze z krwi powinien wyjsc.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyU mnie niby dziś termin @, ale na razie nie widać zmory. Test niestety negatywny.
Rano byłam na badaniach, zobaczymy co tam się u mnie dzieje. Moja ginekolog, oraz intetnistka na razie zalecają zrobić przerwę, do czasu aż trochę poprawią mi się wyniki.
Pomyślimy czy dalej się starać, czy jednak zrobić przerwę. Za 3,5 miesiąca jedziemy na urlop i nie chciałabym akurat mieć mdłości i wymiotów. Więc moze spróbujemy jeszcze w tym miesiącu, a gdy się nie uda, to zrobimy przerwę. -
Pari mnie czeka za jakieś 2/3 lata przemeblowanie bo uciekamy z sypialni żeby dzieci miały oddzielne pokoje bo na razie mają razem a to jednak chłopiec i dziewczynka i Wiktor jest co raz starszy wię wiadomo chce mieć pokój bez siostry i już się zastanawiam co tu i jak zrobić
-
Albo jak kogoś dopisać na testowanie w marcu to też dajcie znać i wpisze. Chciałam może bardziej zrobić jak widziałam na innych wątkach że mają np duże nagłówki albo jakieś kolorowe ale nie mam pojęcia jak tutaj to zrobić bo nie ma żadnych przyrządów do edytowania czy pogrubiania tekstu więc nie wiem czy taka prosta lista wam pasuje czy coś kombinować i prosić kogoś o pomoc
-
nick nieaktualnyJak chcesz pogrubić to przed tekstem wpisujesz [ b ] a za tekstem [ / b ] tylko bez spacji
Kolor czcionki [ color = red ] nazwę koloru wpisujemy po angielsku, za tekstem [ / color ] oczywiście bez spacji
To jest BBCode język formatowania wiadomości internetowych. Poszukaj sobie w Google, jest sporo podpowiedzi jak uzyskać różne efektyHilary lubi tę wiadomość