Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hilary wrote:Jeju ale ja to jestem niecierpliwa bestia... Zrobiłam dzisiaj kolejny test...do okresu jeszcze 3 dni więc w sumie za wcześnie....ale wyszedl mi cień cienia drugiej kreski...serio jak wcześniej było biało i nic nie zobaczyłam pod światło i z latarką tak teraz od razu zobaczyłam tą drugą kreskę...jeszcze się nie cieszę bo przecież może to być ta ciąża biochemiczna...ale z drugiej strony zaczynam się denerwować Zawsze chciałam 3 dzieci a teraz gdy staje się to realne zastanawiam się czy sobie poradzę z tą gromadką
Wrzuć test, ja tez robiłam ale biel vizira -
Hilary - kciuki trzymam
Mam wrazenie, ze bardzo czesto po zobaczeniu dwoch kresek nachodzi taka konsternacja, czy aby na pewno sie da rade.
Pamietaj tez, ze juz przy tescie dzialaja hormonyHilary lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
majamia no pewnie i trochę hormony działają ale też taki szok trochę jest chociaż w sumie nawet nie wiadomo czy to na pewno ciąża
Pari najgorsze te czekanie...musisz się czymś zając żeby nie myśleć i trzymam kciuki
Wstawiam zdjęcie ale szczerze to słabo widać, nie wiem czy coś zobaczycie. Aż zaczęłam się zastanawiać czy sobie tej kreski nie wymyśliłam I aż poleciałam sprawdzić i dalej na żywo ją widzę
https://naforum.zapodaj.net/ddf2494536f9.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/06c52e50cdd7.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 09:41
aria40, majamia lubią tę wiadomość
-
Ja to chyba dziś zrobię tylko picie muszę ograniczyć aby mocz nie był taki rozcieńczony ....
ale mnie mdli ..masaaakra
tak się zastanawiam..czy objawy to sobie do takiego stopnia można uroić <?>
aria gapa ze mnie hihihi - nie doczytalam ... ale krecha jest - i niezmiennie trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 09:45
6 c.s
-
Hilary wrote:majamia no pewnie i trochę hormony działają ale też taki szok trochę jest chociaż w sumie nawet nie wiadomo czy to na pewno ciąża
Pari najgorsze te czekanie...musisz się czymś zając żeby nie myśleć i trzymam kciuki
Wstawiam zdjęcie ale szczerze to słabo widać, nie wiem czy coś zobaczycie. Aż zaczęłam się zastanawiać czy sobie tej kreski nie wymyśliłam I aż poleciałam sprawdzić i dalej na żywo ją widzę
https://naforum.zapodaj.net/ddf2494536f9.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/06c52e50cdd7.jpg.html
Hilary, jest kreska, ja ją widzę
Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mogę podejrzeć waszych testów, coś mi na telefonie nie wychodzi kopiowanie.
Najlepiej kopiować link, który przeznaczony jest do wrzucania na fora, wtedy będzie tu widoczna fotka, a nie sam link. Na zapodaj.net na pewno jest taka możliwość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 09:52
-
Pari szkoda że nie zrobiłaś rano, ale podobno jak 4 godziny się wstrzymasz z chodzeniem do łazienki i zrobisz to też powinno być dużo tego hormonu
aria szczerze to ja na zdjęciu średnio widzę :p no ale wiadomo nie dość że ciemno było to jeszcze lampa trochę odbijała...no ale ja się jeszcze tak nie nastawiam, za 2/3 dni zrobię znowu i zobaczymy.
W ogóle nie mam objawów ciążowych jak na razie więc ciężko mi w to uwierzyć...trochę boli mnie brzuch czasem jak na okres no i mam trądzik ale to jak zawsze przed okresem
Katar mam ale to raczej nie jest ten ciążowy tylko zwykły bo się od dzieci zaraziłam
aria40 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaspis wiem właśnie że podobne dlatego często są mylące...
Z synem to na początku nie wiem jak było bo nie obserwowałam objawów dopiero 2 tygodnie po terminie @ zaczęłam się dziwnie czuć tzn jak chora rano tak mnie głowa bolała i słabo było a potem przyszły mdłości
Za to z córką jeszcze przed @ czułam że się udało...tydzień przed @ tak mnie zemdliło strasznie jednego dnia, potem latałam ciągle sikać, bolał mnie brzuch jak na @ i kręgosłup ale mocnej niż zawsze i cycki tak mi urosły że szok
A teraz takie wszystko delikatne i zwyczajne jak na @ więc w sumie to nic nie wiadomo...