Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaspis tak to test z allegro za 1 zł Drugi mam też z allegro ale płytkowy za chyba 2,5 wiec nie wiem czy one są mocno wiarygodne :p
A właśnie nie wiem kiedy miałam owu...Cykle mam 35 dniowe więc by wychodziło że 23 ale mi się wydaje jak badałam śluz że była wcześniej gdzieś 14...
W poprzedniej ciąży jak robiłam w dniu @ to też słaba kreska wyszła, dopiero tydzień po taka mocno czerwona była więc u mnie chyba po prostu tak jest ze ten hormon powoli rośnie no ale mówię zobaczymy za 2/3 dni cy będzie mocniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 10:33
-
Jak zaszlam w druga ciążę, to umieralam przy kp. Tak mnie brodawki bolaly...
Wczoraj tak mnie przy karminiu piers bolala, ze zwatpilam, ze przed owulacja jestem hahahasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
majamia wrote:Jak zaszlam w druga ciążę, to umieralam przy kp. Tak mnie brodawki bolaly...
Wczoraj tak mnie przy karminiu piers bolala, ze zwatpilam, ze przed owulacja jestem hahaha
mnie przy pierwszej też nawet biustonosz sprawiał ból .. w drugiej wcale i nie wierzyłam, że w ciąży jestem haha6 c.s
-
No właśnie więc z tym to różnie bywa. No nic w czwartek albo najlepiej w piątek powtórzę test i będzie wiadomo. Teraz tylko trzeba myśli czymś zająć. Ale to już wymyśliłam że muszę kuchnie dziś porządnie wysprzatać no i do testów na prawko mocno się pochylić bo teraz jeszcze bardziej mi zależy żeby wszystko szybko zdać
-
Hilary wrote:Jezu siedzę i rycze...
W dzień dobry TVN właśnie pokazali matkę która ma trojaczki chore na autyzm...do tego u niej wykryto jakiś nowotwór i wychowuje te dziecie sama bo dla faceta to było za dużo i uciekł...Jeny tyle ona musi mieć siły i odwagi...
brak słów .. w ogóle to co teraz się dzieje na tym świecie to jakaś masakra6 c.s
-
Hilary wrote:No właśnie więc z tym to różnie bywa. No nic w czwartek albo najlepiej w piątek powtórzę test i będzie wiadomo. Teraz tylko trzeba myśli czymś zająć. Ale to już wymyśliłam że muszę kuchnie dziś porządnie wysprzatać no i do testów na prawko mocno się pochylić bo teraz jeszcze bardziej mi zależy żeby wszystko szybko zdać
Widzę że nie tylko ja jestem w trakcie robienia prawka. Z tym że ja jutro mam egzamin praktyczny podejście nr 3 proszę o kciuki ☺
-
Paulina to kciuki mocno trzymam !
U mnie to jeszcze długa droga. Dopiero uczę się do teoretycznych, muszę się zapisać i zdać. Potem muszę sobie dokupić że 20 godzin jazdy i zapisać się na praktyczny...też właśnie dlatego trochę się boję żeby stres źle nie wpłynął na ewentualną fasolke:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 11:31
-
Swan wiem właśnie w tym reportażu była pokazana ich rehabilitacja...potrzeba dużo siły a tu x3...przy zdrowych trojaczkach jest mnóstwo pracy a co dopiero przy chorych...do tego jest sama bo mąż ją zostawił...mega podziwiam ta babkę
Pari robiłaś test teraz ale powstrzymałas się od sikania przez te 4 godziny ?