Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
optymistkaaa wrote:Cześć dziewczyny!!!
Powiedzcie mi, które z Was doświadczyły porodu rozwiązanego CC? Ile cc macie za sobą?
Optymistka. Ja po 2 cc, teraz będzie 3. Zdrowotnie ok, choć mam rozstęp mięśni brzucha, ale nie wiem czy można to łączyć z cc czy po prostu z ciążą. Dzieciaczki nie za duże 3 kg i 3.25 kg, ale porody w 36 i 37 tc. -
Rybaaa,najserdeczniejsze życzenia dla córeczki z okazji roczku
Optymistkaa,ja miałam pierwsze cc,drugi poród był sn,teraz jezeli sie uda zajść w ciąże i nie będzie p/wskazań tez chciałabym sn.
Moja teściowa miał 4x cc i to z pionowego cięcia,bo to było prawie 40 lat temu.
wszystkie 4 ciąże donosiła bez problemu,w tym dwa porody były z półtorarocznym odstępem.Lekarz po trzecim cc zabronił im wiecej dzieci ale zaliczyli jeszcze wpadkę,w sumie to dobrze,bo bym męża nie miała
Chyba wszystko zależy od kondycji blizny i ew.zrostówRybaaaa, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dziewczynki wakacje wlasnie rozpoczelismy ciesze sie ze u nas nie ma zadnych apeli, galowych strojow, kupowania kwiatow i calej tej szopki ktorej ja za zycia szkolnego nie lubilam
Ide dopakowac rzeczy, za 30 min. odbieramy corcie z przedszkola i odezwe sie z drogi na urlop bo pewnie beda meeeeeeeega korki na autostradzie.
Rybaaa ale duzy ten juz Twoj czlowieczek i dla corci wszystkoego naj
W ogole fajnie dziewczynki ze ten czas szybko leci i juz coraz w bezpieczniejszym momencie ciazy jestescie nie mowie juz o naszych ciezarowkach na polmetku bo to dopiero szok jak zlecialo
Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie jakie mi tutaj dajecie
Milego dzionka
Rybaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, Aria, strasznie mi przykro. Ale powiedz mi, Kochana, czy to że Twoja córka miała zespół Patau to znaczy, że każde kolejne dziecko będzie go miało czy to tylko ewentualność? Bo nie mogę znaleźć takich informacji.
Oczywiście, że z wiekiem prawdopodobieństwo anomalii się zwiększa, ale to samo piszą np. o Zespole Downa czy Edwardsa, a takie doświadczenia stają się czasem udziałem całkiem młodych kobiet. Więc wydaje mi się że nie każda Twoja ciąża jest z góry skazana na porażkę, mimo Twoich 40 lat. Myślę że lekarz rzuci jakieś światło na całą sprawę po Waszych badaniach kariotypu.Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Hilary wrote:Ryba a ten telefon ci się zalała od deszczu ? Próbowałaś wsadzić go w ryż? Tylko baterie wyciągnąć i otworzysz go i wrzucić wszystkie części to ryżu podobno pomaga
Tak, zalało go w czasie ulewy. Leży w ryżu, tylko go nie za bardzo poza baterią da się rozebrać, ja przynajmniej nie mam sprzętu. Ale już jest lepiej. Dłużej podziała i dopiero miga. Więc schnie. Ciekawe jak długo jeszcze... -
dziękuję dziewczynki za życzenia, aż uwierzyć nie mogę, że kolejne dziecko przestało być niemowlakiem...
No tak się udało, że roczki świętowaliśmy w powiększonym składzie tylko ze starszą to był dopiero początek i tylko my wiedzieliśmy, a teraz już cała rodzinka
Podwojna, udanego wypoczynku :-* -
Dobry wieczór,
Martwię się bo @ powinnam w środę już dostać a tu piątek i tylko brzuch boli...Zrobiłam nawet test taki z czułością 10.negetywny.
Czy to może być przez te skłonności do torbieli?
Czy są jakieś sposoby żeby móc samemu @ wywołać?
Mieszkam w De i nie lubię wycieczek do gina z moimi dwiema pszczółkami,gdzie muszę się dosłownie tam otwierać.
Buzki -
Pysia wypij 2 aspiryny forte, te do rozpuszczania w wodzie i weź gorącą kąpiel i już. Ja tak kiedyś zrobiłam jak miałam negatywny test a @ się czaiła i czaiła! Zrobiłam tak wieczorem i następnego dnia rano była @! spróbuj może pomoże
Pysia89 lubi tę wiadomość
-
Hej, @ przyszedł dziś,także juuuupiii tasak się cieszę.
6 dni zwłoki to nie jeszcze tragedia chyba ale tak czy siak teraz nie wiadomo kiedy powinnam mieć dni płodne i się starać?
Normalnie mam cykle 29 dni.
Simon 86 -juz miałam dziś tak zrobić, czemu tak aspiryna właśnie działa,wiesz może?
Z całego serca gratuluję Ci.