Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!!! wczoraj wieczorem siknęłam sobie jeszcze raz i też wyszła II kreseczka, nawet mocniejsza niż ta rano poczekam teraz do piątku jak był termin @ i zrobię test znowu jak wszystko będzie dobrze to termin będzie na 01.04.2018
Pysia o ten przepis na wywołanie @ to od mojej Mamy nie wiem dokładnie o co chodzi z tą aspiryną ale miałam kiedyś podobną sytuację co Ty i u mnie zadziałało od razuHilary, PodwojnaMama, MamaNl lubią tę wiadomość
-
Ja już po prenatalnych. Dzidzia 6.7 cm, FHR 153/min. 2 ręce, 2 nogi, wszystkie organy ok, na swoim miejscu. Tylko kość nosowa bardzo słabo wykształcona i NT 2.4... Ryzyko ZD 1:300 (wg wieku 1:700 więc po usg znacznie wzrosło). Aż tak się nie martwię, bo w poprzedniej ciąży też była słabo widoczna kość nosowa, ale przezierność była poniżej 2. A teraz pomiary między 2.1 a 2.7 nawet.
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Kurcze to niesamowite ze bedac na urlopie mysle co u Was
Ale co ja widze Simon a jednak wyluzowanie zadzialalo!!!!!!!!!!!!! Jupi, gratki kochana rosnijcie zdrowo
Justi jak sie miewasz bo przelecialam po stronach ale nie widze Twoich postow...
Basik mega kciuki za Poniedzialek oczywiscie prosze daj tutaj na watku znac jak sie miewa Twoj maluszek bo wejde specjalnie zobaczyc ale bedziesz miala niesamowity widok bo juz taki duzy bedzie inaczej byc nie moze i ja to wiem
Rybaaa a jakies dodatkowe badania bedziesz miala robione w kierunku ZD? Trzymam kciuki zeby bylo jak w poprzedniej ciazy i skonczylo sie tylko na strachu.
Grochpaproch kciuki za testowanie
Czy ktos jeszcze jest z testujacych? Bo staraczek chyba nie wiele zostalo co
Witam Cie Pysia i zycze powodzenia
A jak wszystkie ciezarowki sie czujecie? Pisac szybko. Dajecie rade w ten upal?
Aria mam nadzieje ze z kazdym dniem jest lepiej
Wiecie ja poszlam na calosc a teraz cala drze na mysl o ciazy mialam sie wyluzowac a tu ni hu hu bo strach mnie ogarnia, ale bedzie co ma byc
Buziaki i gorace pozdrowionkaPysia89 lubi tę wiadomość
-
Wpadlam zobaczyc co u was
Simon super, śliczna kreska. Spokojnej ciazy życzę
Groch, testowalas?
Ja mam dzis 10 dpo, ale u mnie marne szanse, byl jeden stosunek pelny, ale 4 dni przed ovu. Wiec na bank dostane @ we wtorek.
Podwojna odpoczywaj i życzę Ci aby w końcu usmiechneło się do Ciebie szczęście02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Rybaa ,jak w poprzedniej ciąży też tak wyszła kość nosowa to pewnie teraz też nie ma powodu do zmartwień,ot taka uroda.A lekarz w związku z tym wysyła Cię na jakies dodatkowe badania?
Simon, no teraz to kreska jak ta lala nie pozostawia żadnych wątpliwości co do ciąży
Basik, trzymam kciuki za poniedziałkowe badania
Podwójna, w końcu musi się skończyć ta zła passa i wyjrzeć słońce.Wierzę,że u Ciebie wszystko się ułoży.Trzymam kciuki
Dziewczyny,ja dzis rano zobaczyłam takiego superbladziocha:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af7c2591f7a8.jpg
i sama nie wiem co mam o ty myśleć,niby dziś termin spodziewanej @,a bladzioch,mimo że w przepisowym czasie to wyszedł przeokrutny,ostatnio niestety takie bladziochy nic dobrego nie wróżyły Poleciałam sprawdzić betę,wyniki po 17-tej.Cóż pozostaje tylko czekać i mieć nadzieję.
Trzymajcie dziewczyny kciuki,żeby kreska ciemniałaPodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Grochpaproch wprawdzie bladzioch, ale ładnie widoczny!!!!!! a jakim testem robiłaś? ja żółtym bobotestem może dlatego taka wyraźna krecha, albo owu miałaś później!!!!! Trzymam kciuki za betę ja doszłam do wniosku że nie idę....
Grochpaproch lubi tę wiadomość
-
Magada- dzięki
Simon-Robiłam pink test.Przez tą październiową stratę to wolałam iść na tą betę od razu,żeby wiedzieć na czym stoję i się niepotrzebnie nie nakręcać.Jakbym miała taką tłustą krechę jak Twoja to też bym chyba sobie głowy betą nie zawracała Zobaczymy,co ma być to będzie,oprócz spokoju i cierpliwości,co ciężko mi wychodzi ,więcej nic zrobić nie mogę
-
Simon ja już gratulowalam na fb
Grochpaproch ja widzę kreskę i to dobrze:) Czekamy na betę!
Podwójna u mnie ok chociaż co raz częściej boli mi krocze i kość ogonowa szczególnie jak się na sprzątam albo więcej pochodzę. Wczoraj miałam wizytę ale gin tylko zaleciła odpoczynek i widocznie taka mają natura że mi się tam wszystko rozszerzenie i boli. Bez usg tylko serduszko słuchałyśmy i zbadała szyjke i wszystko ok. Wyniki krzywej cukrowej też dobre. Teraz kolejna wizyta za 4 tygodnie. Czuję już co raz mocniejsze kopniaki i to jest super Dzisiaj zaczynamy 25tcWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 11:59
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Grochpaproch, widać albo późna owulacja albo późne zagnieżdżenie. Do poniedziałku na pewno ślicznie urośnie!
Simon wypoczywaj i się nie denerwuj, pięknie ciemniejącej krechy!
Hilary, kiedy to zleciało...!?
Magada Kochana, trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła! :-*
Basik kciuki na poniedziałek zaciśnięte!
Podwójna, będzie dobrze :-*
Ja czekam na wyniki pappa w piątek. Zobaczymy co wyjdzie i wtedy lekarz coś więcej powie. Jeśli ryzyko wzrośnie to pewnie zasugeruje amniopunkcję.. Nie chcę teraz o tym myśleć...
My we wtorek zaczynamy 2 trymestr i w sumie lepiej się czuję. Już mnie tak nie mdli, wymiotów dawno nie było, nawet apetyt mam w miarę upały straszne są... w dodatku w naszym jednostronnym mieszkaniu gdzie nie ma jak uciec przed porannym słońcem..
Coraz więcej osób wie o naszym 3 szczęściu i nawet zdarzają się szczere gratulacje :-p
Jutro jedziemy na impreze urodzinową do babci i szczerze nawet nie mam ochoty widzieć się z całą rodziną.. z większością nie utrzymujemy specjalnie kontaktu, więc będą wymuszone rozmowy typu "co słychać?"...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2017, 23:39
magada lubi tę wiadomość