Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusti77 wrote:Dziewczyny, sprawdźcie poroszę, mogłam kogoś niechcący nie ująć to dopiszcie już alfabetowo.
Aria40,Basik83,Enii,GrochPaproch,Justi77,karolinams,magada,Mamabyć3,MamaTuśka,Majzu,Par, PodwojnaMama,Ryba,Simon86,
Dopisalam sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 21:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PodwojnaMama, oczywiście obiecuję, że jak się powtórzy to pojadę do szpitala :-*
Dziękuję dziewczyny za troskę :-*
Ja zawsze jak mam w ciążach jakieś przeboje to niedługo po wizytach... że na wizycie wszystko ok, a kilka dni później jakieś jazdy. Tylko raz zdarzyło się przed i to dokładnie w dniu planowanej wizyty, no ale to już i tak potrzebna wtedy nie była bo córa się wypchała na światWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 22:59
-
nick nieaktualny
-
Modlitwy nigdy nie za dużo Jestem za dziesiatką przynajmniej.Dziękuję za modlitwę Ja też będę modlić się za was.
Byłam wczoraj u gina , stwierdził cykl bezowulacyjny więc możemy sobie pozwolić na oddech i kochać się bez ograniczeń. Jednak zatestuję 19go bo jeśli owulacja jednak była tylko mega wcześnie to jest szansa na ciążę. Pomódlcie się proszę o zdrowe dzieciątko dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 08:35
Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaka ciekawostka.
www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/7,79309,22219653,odkrycie-na-miare-kwasu-foliowego-witamina-ktora-zapobiega.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_dziecko.gazeta
Pysia a Ty co sie nie chwalisz pozytywnym testem toz to swietna wiadomosc. Mege kciuki zeby kreska ciemniala
Aria to szybko bys miala owulke po zabiegu. Tak czy siak modlimy sie i wierze ze tym razem maluszek bedzie zdrowy
Enii test kupiony? Odezwij sie tu szybko
Kolejny dzien deszcz i tylko 15 stopni. Pierwsze takie lato u nas. Czuje sie jakbym w Anglii mieszkala
Milego weekendu dziewczynkiJusti77, Pysia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysia modlimy się Ojcze nasz i Zdrowaś,ale jak ktoś chce więcej czemu nie
Cieszę Się,że dołączyłaś i dlaczego się nie chwalisz,że zaciążyłaś Babo!
Aria, wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie a i owulacja mogła być wcześniej, czego Ci życzę mocno.
PodwojnaMamam, przeczytałam, bardzo ciekawy news, warto mieć to na uwadze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 10:49
Pysia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusti ja wlasnie od tygodnia biore zestaw witamin z grupy B bo fajny artykul czytalam na ich temat i ze moga pomoc a tym bardziej jak ja jestem na diecie wege.
Aria to juz tyle czasu minelo? Matko jak czas leci. To spokojnie mogla juz byc owulka
Enii a czemu mowisz ze i tak nic z tego? To ze objawow zadnych nie masz to nic nie znaczy ja tam kciukow nie puszczam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny