Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Mambyc3 noo co raz ciężej...mi to już czasem ciężko dech złapać, albo co raz mi dzidzia gniecie pęcherz i lece do wc a wychodzi że nic nie robię...i kopniaki już co raz mocniejsze, czasem w żebra mi się wwierca ale z drugiej strony szukam pozytywów wszelakich i cieszę się z każdego kopniaka bo to prawdopodobnie moja ostatnia ciążą
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamabyc brzuszek tez spory i bardzo ladny mozna wirtualnie podotykac i a noz nas starajace zarazicie
Hilary i super masz podejscie ciesz sie z tych kopniaczkow bo jak mowisz nie wiadomo czy to nie ostatni raz
Ja jakbym zaciazyla to przy cc chyba bym sobie jajniki podwiazala zeby nie swirowac z nastepna ciaza
Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
simon86 wrote:Karolinka dziękuję za CLO!!! dotarły, ale na szczęście już nie będą potrzebne
Rybaaa ślicznie wyglądasz, zawsze mi się podobały szczupłe kobietki z brzuchem Widzisz jak to jest , jedne mało tyją drugie dużo, ja pod 30kg dochodzę, a że nie mam niedowagi więc sumowo sporo na koniec wychodzi ale nie będę się stresować po ciąży zgubię
PodwójnaMama no szkoda, że tego acardu nie zamówiłaś, fajnie, że niedługo masz lekarza , nowe spojrzenie na Twoją sprawę.
Oj tak domek po urlopie też bardzo cieszy
Hilary laseczko śliczny twój brzusio również , ja sama słabo z brzuchem rozmawiam więc wyluzuj
MamaByć3 No i kolejna szczuplutka mamuśka ślicznie piękny brzuszek
Basik kochana ja to samo, od paru dni czuję jak mi się kręci w brzuszku, ale też sobie mówię, że to niemożliwe bo za wcześnie a może jednak nasze szkraby już się ruszają
Ja dziewczynki odliczam dni do wolnego, jeszcze dziś i 4 dniowy weekend, potem idę dwa dni do pracy i znikam na L4 cieszę się, jeszcze trochę sobie wolnego z dziećmi użyjeHilary lubi tę wiadomość
-
Hilary, Mamabyc śliczne brzuszki
Podwójna no to czekamy na sikanie
Karolina super, to będziesz używać
Ja się muszę w końcu zabrać za kompletowanie rzeczy do przedszkola i żłobka... pomierzyć giczałki na świeźo i zamówić kapciuchy, poduszki itd. Itp. I moze jakieś ciuszki dokupić... butelkę, kubek.. kurczę teochę tego jest a to juź niewiele czasu zostało.. :-o
A wczoraj miałam dzień wyjęty z życia... jakby nie to że M był w pracy to bym pewnie wylądowała w szpitalu... tak mnie skręcało z bólu brzucha... i nie wiem co to było.. całe podbrzusze tkliwe i chodzić nie mogłam.. 2x nospa i dopiero przeszło, ale ból powrócił popołudniu. I jakby tego było mało to oblałam sobie pół dłoni wrzątkiem... MA-SA-KRA!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 08:11
Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Tak sobie mysle ze ta modlitwe moglismy zaczac od tych dziewczyn co sie udzielaja na watku
Basik 3 ciaza to masz praeo czuc ruchy wczesniej ale fajnie.
Karolcia no nie zamowilam bo mialam sie nie starac ha ha a wyszlo jak wyszlo
Ale super ze bedziesz mogla sobie odpoczac z dziecmi pobyc ale i z nami czesciej ns forum
Wiecie poszukalam na niemieckich forach ingo na temat testow i dziewczyny zachwalaja takie jedne testy. Na Facelle np. Pojawiaja sie kreski np. W 11dpo a na tamtych juz 2-3 dni wczesniej sa krrseczki i zamowilam 40 szt. Ha ha ha takze jak przyjda po weekendzie to bede mogla testowac po kilka dziennie
Kobietki w Pl jaka macie pogode? U nas do niczego. Zimno i ciagle pada. Normalnie jesien bo i liscie z drzew sie sypia. -
Ja usłyszałam wczoraj od mojego M, że następny samochód jaki kupimy to jakiegoś minivana, bo jak tak dobrze nam idzie to jeszcze trzeciego i czwartego berbecia zmajstrujemy na co ja mu odpowiedziałam, że może lepiej od razu kupić autobus!!!
Justi77, karolinams, Hilary lubią tę wiadomość
-
My mamy vana - mały autobus
Basik ale cudnie, że czujesz ruchy
Rybaaa współczuję, ale już jest dobrze?
Też wydaje mi się, że modlitwa powinna dotyczyć tych, które chcą być nią objęte. Z tego, co wiem niektóre z nas już się nie starają.
Z mojego doświadczenia facelle bardzo szybko wykrywa ciążę, już w 6 DPO
U mnie 12 dc, hormony świrują, więc muszę przeczekać trudny okres. Oczywiście jest przerywaniec, ale już nie chciałabym na nim wpadać. Ciekawe jest to, że nie mam objawów owulacji. Dziś mam wizytę. Ciekawa jestem co na usg. Z męzem jeszcze nie zaczynam tematu, myślę, że powrócimy do niego we wrześniu. Za tydzień zaczynamy urlop w Świnoujsciu. -
nick nieaktualnyRybaaa jeju ale mialad dzien nastepnym razem moze jedz na IP bo kurcze jak tak mocno boli brzuch to nie przelewki. Moja siostra tak miala w 17tc i byla na IP jednak oni zbagatelizowali trn bol a za 4 dni w wc urodzila synka
Do przedszkola i szkoly tez sie dzisiaj wzielam za wyprawke. Wlasnie wrocilam z zakupow i czesc kupilam rzeczy dzisiaj a czesc siadam zaraz i zamawiam online i gotowe ciuchy juz zamowilam wiec z glowy
Simon ha ha ha no pewnie od razu druzyne pilkarska co sie bedziecie rozdrabniac -
nick nieaktualnyAria zgadzsm sie z ta modlitwa. To moze kobietki jakies zmiany poczynimy?
No trudny czas przed Toba. Czlowiek by chcial, wie ze za rogiem moze owulka jest a tu nie moze, ale zycze Ci Aria by urlop przyniosl odpoczynek i zblizenie sie z mezem do siebie i moze w tedy porozmawiacie na temat staran daj znac co tam na wizycie gin powiedzial. -
nick nieaktualnyW sumie to jest to sensowne aby przeorganizować naszą modlitwę. Hmm nie wiem jak się zabrać za to aby było ok.
Stwórzmy listę i tak według listy módlmy się.
Może w porządku alfabetycznym z tych co się udzielają?
ps. mocnych bóli brzucha nie wolno lekceważyć, trzeba podejść na IP !Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 10:24
-
Rybaaa dziewczyny mają rację nie lekceważ tych bóli....
Aria udanego urlopu życzę
PodwójnaMama 40 testów no nieźle hahah będziesz sikać
Simon myśmy właśnie świeżo zakupili miniVana
Justi tak w porządku alfabetycznym byłoby ok -
Dziś już jest dobrze. Wiem, że to nic dobrego takie bóle, dlatego jakby M był w domu to bym na pewno pojechała.. a później jak już był to przeszło. U nas nie ma IP, i od razu przyjmują na obserwację na oddział jeśli coś się dzieje, dlatego wolę unikać takich wycieczek.
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusti ale tak patrzac na pierwsza strone to w sumie po kolei juz zostalysmy my udzielajace sie no chyba oprocz Pauliny.
Karola a co bede sie szczypac z testami. Jeszcze polskie bobo testy zamowilam i pink i apteo care czy jakos tak ha ha to juz uzaleznienie lubie patrzec jak sie zalewaja te testy i kreski sie pojawiaja i chyba tego w ciazy bedzie mi brakowac ha ha
Pysia nie mam pojecia ale trzymam kciuki by to fasolka byla
Ryba no jak ma sie dzieci to wiadomo ze szpital chce sie omijac z daleka ale jak sie powtorzy to masz sie tam wybrac ok?
A ja kupilam ananasa i bede jesc do czasu @ bo ponoc tez pomaga w implantacji. Orzechy tez kupilam. -
Rybaaaa oj uważaj na siebie
Ja dzisiaj zdycham tak u nas gorąco i duszno...
Simon my właśnie planujemy kupić jakieś auto 7osobowe...przy 3 dzieci w takim zwykłym już jest ciasno a w takim dużym to i w razie czego można też kogoś zabrać jak np będziemy się gdzieś wybierać z rodzicami albo podwozić kolegę syna itd
Dziewczyny z tą listą do modlitwy to ja mogę na pierwszej stronie po prostu nową wypisać te które chcą sie modlić albo w tej starej liście jakimś znaczkiem zaznaczyć
-
nick nieaktualny