Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aria, hehe, aż się zaśmiałam
Stety, niestety taki sam jak w poprzednich ciążach, ale miło że tak mówisz
No właśnie chyba w drugą stronę będę się martwić wagą bo wcale nie tyję. W prawie 10 tyg. na plusie niecały 1 kg. W 2 poprzrdnich trochę więcej już było, ale w sumie i tak prawie po 15 kg przytyłam, więc chyba nadrobię ja generalnie mam małą niedowagę, całe 52 kg we wtorek na wizycie było heh. Przy 167 cm. a brzuch wyszedł szybko bo i mięśnie słabiutkie...
Ale to też dopiero w ciągu ostatniego 1-1.5 tyg.
MamaTuska kciukasy :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 10:41
-
nick nieaktualnyPodwojnaMama wrote:A powiedzcie mi. Czy picie wina po owulce ma jakis sens na to wieksze endometrium? Czy to by pomoglo w ewentualnym zagniezdzeniu? Czy to tylko przed owulka sie je pije?
Przed owulką poźniej to już nie ma sensu, a i orzechy też dobre, migdały no i ryby lub DHA. Wiesz co Podwójna wyczytałam ,że babeczki,które mają stymulację np. lamettą czy symletrolem mają mega endometrium , wiem,że zachodzisz z szybkością strzały hihi , ale może pogadaj z lekarzem na ten temat aby coś Ci dał, tak sobie tylko myślę .... -
nick nieaktualny
-
Czy wasi partnerzy chętnie rozmawiają/rozmawiali z dziećmi w brzuchu? Mój M jest dziwny i nie lubi gadać do brzucha ani do niego pukać...z Wiktorem jeszcze rozmawiał, z Werką już mniej a teraz to już w ogóle bo ciągle go w pracy nie ma a jak jest to czasem przyłożyć rękę do brzucha jak kopie i tyle. No i jak idzie do pracy to buziaka daje mi w usta i w brzuch i jak wraca. Mówi że nie lubi tak gadać i że będzie gadał jak się urodzi. No fakt ojcem dla dzieci jest świetnym i z naszymi dziećmi to czasem i 2 godziny siedzą się śmieją bo je gilgocze, jak jest w domu to i na spacery wychodzi itd i to on jest ten który bardziej rozpieszcza niż ja ale trochę mnie to wkurza bo tak wiecie na swój sposób to tłumacze jakby nie chciał tego dziecka i tak w ogóle się nim nie interesuje... a jak mu o tym mówię to mi mówi że tak samo się czepiam z Weronika jak była w brzuchu że nie gada a teraz przecież gada i się bawi...
-
Justi to dawaj namiary i wysyłam!!!! mam nawet jedno opakowanie pełne bo w końcu dotarły zamówione u dziewczyny z belly, które myślałam, że już nigdy nie dotrą więc wyślę Ci wszystkie to będziesz miała od razu na 3 cykle
Justi77 lubi tę wiadomość
-
Hilary, Rybka śliczne brzuszki ja to w pierwszej ciąży miałam brzuch jak na bliźniaki 17kg przytyłam i wszystko w brzuch mi poszło, aż dziwne że rozstępów się nie nabawiłam żadnych a teraz też czuję że mi brzuch wystaje.... ale to pewnie dlatego że troszkę mi jednak zostało po Franiu
Rybaaaa, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz witam sie z domu i nawet nie wiedzialam ze sie tak stesknilam za domem a dzieci to juz w ogole do swoich zabawek
Enii to czekam na wiadomosc
Justi ja nigdy nie mialam problemow z wielkoscia endometrium, no ale ciaze sie nie utrzymuja, wiec gdzies musi byc problem.
We Wrzesniu mam wizyte u nowej ginki to pogdadam jak ona to wszystko widzi. Poki co nie mysle o tym co zle
Hilary moj maz tez nie mowil za wiele do brzucha, ale uwielbial glaskac, przytulac sie, calowac i szturchac dzieci zeby troszke pokopaly, takze nie wbijaj sobie durnych mysli maluszek sie urodzi to w tedy nadrobi te rozmowy z nim nic sie nie martw.
Jeju jaka Ty mlodziutka jak nastolatka hi hi ale pieknie Ci w ciazy
Simon mi i bez ciazy brzuch wystaje ha ha haHilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż tak pomyślałam jak PodwojnaMama,Hilary, młodziutka , wyglądasz na 18 lat, ślicznie i szczuplutka !
Też nie wkręcaj sobie z tym gadaniem do brzucha, poza tym ma rację będzie gadał po porodzie. Ja też jakoś dużo do brzucha za każdym razem nie gadałam jakoś tak wyszło .
Simon, piszę do Ciebie wiadomośćHilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHilary no wlasnie wyobrazilas sobie miny tych wszystkich babc ha ha ha jeju kiedy to sie w Pl zmieni ze ludzie chca miec duze rodziny nie ze wzglad na kase!!!
No ja wlasnie zrobilam zamowienie w polskiej aptece i zamowilam sobie 10 testow moze te nasze polskie mi szczescie przyniosa za 10-11 dni zaczynam testowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 16:10
Hilary, Justi77 lubią tę wiadomość
-
Hilary mój nie dotyka brzucha ale z dziewczynami tez nie dotykał także jestem przyzwyczajona.
kurde ale teraz zaczynam się męczyć szybko brzuch zaczyna przeszkadzać w zwykłych czynnościach typu schylanie, czy bieganie za młodsza a od kilku dni ma modę uciekania