Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pysia chyba ze mną pomylila ci się Hilary ja mam mieć chłopca
basik bo faceci to inna rasa, albo my mamy wybrakowane egzemblarze. ... zawsze mówiłam, że chce zostać leśbijka tylko zrobić sobie dzieci trzeba bylo zostać w tym planie. mniej stresu bym miała. ...Justi77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobietki moje prosze o kciuki bo chyba sie udalo. Wczoraj testowalam ale nie mialam czasu wejsc i napisac bo caly dzien poza domem i dalej cienie na testach ale to 8dpo dopiero. A po poludniu maz pojechal mi kupic niezawodne Facelle i wczoraj na Facelle pod wieczor cien po 4 min. A dzisiaj 9dpo z porannego moczu po 2 min. Kreseczka mega bladziutka ale ciemniejsza niz wczoraj. Jade do dentysty i jak wroce to moze uda mi sie foto zrobic bo poki co ciemno i ulewa straszna.
Nie czytalam Was wiec nie wiem co slychac i nadrobie to pozniej.
Prosze Was o mega kciuki bo brzuch mnie bardzo bolo okresowo. I w ogole u mnie niesamowity bol piersi po bokach i przez 2 dni mialam jakas infekcje na dole i gdzies tu jakas dziewczyna na forum czytala ze to moze byc przez to ze progesteron rosnie. Hm ciekawe.
Dobra dziewczynki zmykam na przeglad tylko i do domku.
Milego dzionka.Justi77, aria40, Enii, Mamabyc3, Hilary, majamia, Pysia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajechalam jeszcze do mojego gina wieloletniego. Super gosciu. Mial dla mnie czas mimo ze masa pacjentek w poczekalni. Zrobilismy test i u niego tez kreseczki. Zalecenia zeby pomoc w zagniezdzeniu i uciszyc skurcze macicy bo bardzo brzuch mnie boli to:
3x2 tabletki nospe forte dziennie
3×2 tabletki najsilniejszego progesteronu jaki jest dostepny w De
1x dziennie pol tabletki Relanium
Podobnie bralam w ciazy z cora i sie udalo mimo krwotokow.
Ale to nic jeszcze. Pobral mi krew na bete i miedzy 15 a 18 ma do mnie dzwonic z wynikiem
Jeju jakby sie udalo to zostane u niego a jak sie nie uda to we Wrzesniu wizyta u tej nowej gin.
Dziewczynki dziekuje, kochane jestescie ale gdzie tu jeszcze do gratulacji. Tak sie boje...... Jezeli nie bedzie biochemi do przyszlej Niedzieli to bedzie juz z gorki bo to taki czas w ktorym zawsze sie konczylo. I powiem Wam ze czekam na dzien az bedziemy sie za mnie modlic. Moze ta grupowa modlitwa cos da?
A jezeli sie znowu nie uda to bedzie wiadomo ze problem gdzies przy zagniezdzaniu lezy, tylko nie czaje tego. Bo skoro wytwarza sie hcg to zarodek sie juz na tyle zagniezdzil ze go wytwarza i co pozniej idzie nie tak?
Ale zobaczcie. Kilka dni mialam krazek i hormony nie zablokowaly owulki. Ale jaja.
Dobra jedzie moj bus. Odezwe sie juz z domu. I nerwowe oczekiwanie na bete. -
nick nieaktualnyJeszcze taka rada dla staraczek. Zmiencie sposob odzywiania. Ja z mezem od Lutego jestesmy na diecie roslinnej i od tego czasu udaje sie latwo zaciazyc a wczesniej tyle lat i nic. Teraz wierze w to ze to co jemy ma ogromny wplyw na starania.
Ja juz w domu. Ide ogarnac sniadanie zapiekanki z cebula, pomidorem, pieczarkami i mozarella. I przyjde Was nadrobic.
Nie mam jak Wam foty pokazac bo taka ciemnica ze aparat mi fokusuje ale jeszcze bedzie okazja jezeli kreski beda ciemniec.
Ale wiecie te niby czule testy co 40 ich kupilam to najslabiej wychodza ha ha i w ogole Facelle przebijaja Bobo test. Sa najlepsze!!!!!!Pysia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra nadrabiam
Pysia jak zdrowko? Ty sie nie przejmuj wolny. Zdrowie i malenstwo najwazniejsze.
No i tak myslalam ze gosciu nie napisze Ci konkretnie co i jak ale o tyle dobrze ze kase odda
Ryba jak Twoje migreny?
Wspolczuje tych boli bo raz moze mnie tak glowa bolala to tylko wyobrazam sobie jak migreny mogadac w kosc
Justi Ty juz we Wrzesniu zaczynasz ponowne starania? Kiedy masz wizyte u gina?
Hilary nie poznalam Cie po suwaczku ciesze sie ze siostra M ma zdrowe dzieciatko i ciesze sie ze Twoja malutka ma sie dobrze w ogole to fajne imiona macie dla dzieci ze wszystkie sa na litere W
A paczka z ciuchami juz Ci przyszla?
Jeju Aria w glowie sie nie miesci ze nawet w takim momencie jak pogrzeb trzeba wszystko samemu pilnowac. Cale szczescie w calej tej tej sytuacji ze zadzwonilas tam bo tak to..........
A z ta walka z tym zakladem to wiecej by Cie to nerwow kosztowalo i jestem zdania ze nie warto, ale wlascicielowi firmy w oczy powiedzialabym co mysle, moze na przyszlosc ktos uniknie takiego stresu jaki Wy mieliscie.
Tez ciagle mysle co u Groszka i fasolki?
Pysia he he ale ta ciaza zakrecona z Ciebie robi a ogolnie powiedz mi, boli Cie brzuch?
Hilary dobrze ze czekalas na meza pewnie mu jest milo jak wraca o tej godz. i wie ze jestes. Ze Ci zalezy. Takie drobne rzeczy w zwiazku daja poczucie ze jest sie waznym dla drugiej polowki
Basik i Twoj maz dalej gada kurde co z tymi chlopami, ale dobrze ze sie nie szczypalas i niech sobie to przemysli.
Mamabyc a u Ciebie juz troszke lepiej?
Karola a Ty masz juz wolne bo zapomnialam kiedy masz miecPysia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEnii wrote:Aaaaaaa Podwójna zaje..scie. 3mam kciuki.. Ja puernicze to ładne jaja. Musze sziasc z Ciebie przykład i we wrześniu (planuje jechać do M) postaram sie nie myśleć o ciąży. Gratki Kochana
Polecam. Bedac na wyjezdzie u meza ciesz sie ze go masz i ze rodzinnie czas mozecie spedzic i niech ciaza sie pojawiEnii, Pysia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusti77 wrote:Dziewczyny,moze zrobmy wyjatkowo do modlitwy zamianę i dzisiaj zamiast Magady to Podwojna i jutro Magada i dalej bez zmian. Psychika jest najwazniejsza a sadze,ze to pomoze PodwojnejMamie.
Jeju Justi az mi lzy stanely w oczach ♥♥♥ baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziekuje za taki pomysl i jezeli Magada sie zgodzi i reszta kobietek to bede bardzo wdzieczna.Pysia89, Justi77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co ja uważam,że modlitwa ta dużo daje w sumie to dużo to takie niepoliczalne,ale wiecie co mam na myśli tak opisując.... wyobraźcie sobie,że od wczoraj mam śluz płodny Tak, nie pomyliłam się i czuję jajniki więc niewyobrażalnie mam owulację w 17 dni po zabiegu także widząc zgodę Magady , wielkie dziękuję Madziu ! ( buziaki dla Ciebie Dziewczyno) pomodlimy się dzisiaj za PodwójnąMamę i aby jej ciąża przebiegła prawidłowo i urodziła zdrowe dziecko.
ps. tak pięknego śluzu to mega dawno nie widziałam, bez szczegółów jest książkowy i to aż nadto, aż szkoda,że nim można go wykorzystać hihi, a do lekarza dopiero 11 września .Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 13:38
Pysia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podwójna mama- wow super super super:*** ależ bym Cię chciała wyściskać!!!! Gratuluję Ci z całego serca:))))
Kochanie musi być dobrze zobacz jaką mamy tu grupę wsparcia a modlitwa czyni cuda ))
A ja kuruje się dalej...cytryną i miodem.
Trochę mnie ciągnie jakby tak w pochwie na dole...mam nadzieję że przejdzie bo nie chce siać paniki.
Buziaki Słoneczka :*****Justi77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość