Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Wcieli mi pięknego posta.
Za grube mam chyba paluszki albo tablet mi figle szczela.
Justys- za przepis dziękuję :* jutro poproszę męża żeby kupił ten imbir.Chodz nie lubię tego to ważne zeby pomogło a jak mówisz że skuteczne to wypiję choćby miało źle smakować.
Dziś prawie nic nie zjadłam.za to dużo pije wody z cytryną miodem i żurawiną więc chyba te bakterie pójdą precz.
Hilary- fajnego masz męża,mój w sprawach finansowych podobnie.Nigdy z!ego słowa mi nie powiedział.Z tym że ja bardzo rzadko sobie coś kupuję.Ucze się dopiero tego że też mogę.
Podwójna mama- masz tyle testów że rób codziennie i po 2 a co będziesz sobie żałować:*
Liczę że wklejasz nam piękny kolaż z testów:)))
Ja wciąż nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży.Chyba zacznę się cieszyć po 12 tygodniu i jak nie będę musiała już chodzić do pracy.
Modlimy się zaraz za Ciebie podwójna mama. Taka modlitwa z mężem zbliża nas do siebie.
Buziaki dla Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 20:16
Justi77 lubi tę wiadomość
-
Podwojna sloneczko gratulacje kochana
Luna witaj
Pewnie ze sie modlimy za podwojna a Madzi dziekujemy..ze zamienila dzien
Dziewczynki ja czuje ruchy juz nie sa to jakies mocne kopniaki ale czuje jak maluch sie we mnie rusza.
Dzis mezu sie opamietal i przepraszal zobaczymy na jak dlugo.
Pysia89, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Basik, cieszę się że mąż poszedł po rozum do głowy.
Podwójna, super beta Fasolinku rośnij!!
Witam nowe staraczki i życzę powodzenia! Nie pomogę z żadnymi wspomagaczami, u nas wszystkie ciąże bez, to był m.in. też jeden z powodów "za" jeśli chodzi o starania o kolejne dziecko, że tak z rozpędu jedno za drugim to łatwiej się zachodzi.
My dziś pracowity dzień, M ma wolne to trochę prac w domu mamy do ogarnięcia, szafka do podwieszenia, szuflada do skręcenia itp. Dobrze, że dziś chłodniej, to można odetchnąć.
Miłego dnia!PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
Wpadłam się przywitać bo za dużo czasu nie mam.u nas pada więc M zaraz z pracy wróci
do tego siostra mnie poprosiła czy bym nie po wymyślałam zabaw na urodziny jej synka w motywie strażackim w tą sobotę więc już wszystko przygotowuje Impreza będzie na działce rodziców w dzień a wieczorem ja tam robię grila i ognisko na swoje urodziny więc też muszę zaplanować co zrobić do jedzenia i powoli kupować więc się bedzie działo w tym tygodniu sporo
Witajcie nowe dziewczyny Dopisze was do listy w wolnej chwili
Miłego weekendu! Buziaki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 17:32
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny