Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPysia juz podawalam ten zestaw na szybka kuracje,ale dawno wiec moglas nie widziec imbir obrac i pokroic w cienkie talarki,dodac pokrojana cytryne i kilka lyzek miodu,ale tylko naturalnego. Pic 3-5 razy dziennie duza lyzka,sprawdzone i pomaga!
ps. Pysia, poleż trochę,ale sumiennie bo widzę,że z Ciebie to struś pędziwiatr załatw sobie nospę, ciągnąć będzie przecież Ty w ciąży Babeczko jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 14:04
Pysia89 lubi tę wiadomość
-
AAAAaAAAA Podwójna wiedziałam, że się uda!!!!!!! trzymam kciuki oczywiście najmocniej jak się da i modlę się za Ciebie i Twoją maleńką Fasolkę :-*
Justi dostałaś już przesyłkę ode mnie? kup sobie jeszcze do tego olej z wiesiołka bo clo może trochę wysuszać
A mnie mdli..... i to nie tylko ranoJusti77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimon, hihi cierp ciało jakżeś chciało hihi , dobrze,że mdli tak ma być !
Przesyłki jeszcze nie dostałam,ale u nas jest problem z listonoszem więc podejdę na pocztę w poniedziałek. Kupię olej z wiesiołka.
Olej te gadania, miej dystans, to dla komfortu psychicznego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 14:20
-
nick nieaktualny
-
Podwojna wiem, ze tobie teraz bardziej potrzebna modlitwa. Ja teraz odpuscilam starania, choc dalej bardzo tego pragnę. Narazie skupiam się na zalatwianiu spraw dotyczących budowy domu. Powiem wam, że lepiej się tak żyje nie licząc w końcu jaki to dzień cyklu i licząc że mąż skończy we mnie.
Justi77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
nick nieaktualnyMagada, taki luz psychiczny to dla zdrowia właśnie psychicznego super sprawa, ja sama złapałam się,że moje życie zubożało, wszystko kręci się wokół jednego , trochę się zatraciłam w tym i nie poznaję siebie...Byłam wszędobylska, dynamiczna a teraz oklapłam i tylko zliczam dni...stworzyłam sobie własne więzienie.Muszę coś z tym zrobić .
-
Dobra to zamieniam i dzisiaj modlitwa jest za Podwojną
Podwojna ciuchy mi jeszcze nie przyszły bo dopiero niedawno opłaciłam Miałąm na koncie trochę kasy ale czekałam na przelew z zusu czy na pewno dojdzie w terminie wiec jeszcze na paczkę trochę poczekam...
no z tym moim mężem to jest tak że mi jest ciężko patrzeć jak on tak się męczy w pracy dlatego te wszystkie kolacje czy deserki nawet jak wraca o 12 w nocy. Wiem że głównie to robi dla nas...ja niby mam teraz kase za l4 ale to grosze przy tym czego potrzebujemy, on zarabia na kredyt, opłaty, nasze zachcianki. Nigdy mi nie wypominał że coś sobie kupiłam czy dla dzieci więc pod tym względem jest super i muszę go doceniać Chociaż za jakiś czas jak już dzieci będą tochę odchowane i udałoby mi się zaczepić gdzieś na stałe tam gdzie chce albo otworzyć coś swojego to będę go namawiać na zmianę pracy...szczególnie że będzie miał już skończone studia (zostało mu poł roku) tylko ciekawe czy tutaj by coś takiego znalazł, najwyżej w innym mieście i przeprowadzka bo tak jak on pracuje to fizycznie długo nie da rady
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam bete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
♥13,41♥
Tak bardzo bym chciala wytrzymac z testowaniem do Poniedzialku, ale pewnie nie wytrzymam juz jutro rano a jestem swiadoma ze 10dpo kreska moze nie wiele wiecej sie sciemnic jak to zrobic kobietki?
Jutro na 14 jedziemy do znajomych na urodziny to chociaz jakos czas zleci szybko i moze tak myslec nie bede.
Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysia, Simon dzieki
Magada i Tobie ze zgodzilas sie przekazac mi kolejke ♥ wiesz wlasnie ja o tym tez ostatnio mowilam ze zycie ciagle kreci sie w okol jednego. Mi bardzo teraz pomogl ten urlop i to ze poszlam do gina po zabezpieczenie ha ha calkowity luz ale czas od owulki to niezbyt fajny bo to na glowe pada i tak pragne by sie udalo i juz nie przezywac tych liczen, staran itp.
A Tobie zycze zeby ta budowa dala Ci tyle luzu i by fasolka sie pojawila
Justi tak tylko latwo sie mowi zeby wyluzowac, ciezko jak sie czegos pragnie, czlowiek musialby miec ciagle glowe czyms zajeta
Simon to przynajmniej wiesz ze fasolka sie dobrze rozwija jakbys nie miala objawow to tez zle bo ny psychike by dzialalo.
Hilary mi tam sie avatarek podoba, nie zmieniaj
To nasi mezowie podobni sa a dzieci troszke odchowasz i bedziesz myslala co dalej ja zawsze powtarzam ze w tedy bedzie czas na kariere
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusti biore juz od dluzszego czasu i to taki fote co ma podwojna dawke.
W tych poprzednich ciazach Facelle wyszedl mi 11dpo i to ladne kreski a wczesniej nie sprawdzalam, ale jak widac dla mnie to najlepszy test i co najlepsze na polskich tych plytkowych testach po pewnym czasie wychodza takie odbarwienia co wydaje sie druga kreska a facelle u mnie bynajmniej jak nie ma ciazy to biel vizira a jak ciaza to pozytyw. No i jak widac Ari jeszcze wczesniej wyszedl pozytywny.
W ogole urodzilam sie 13 i beta tez taka. Boze niech ta 13 szczescie mi przyniesie. Najgorsze dni przede mna, ale jak sie uda bedzie pelnia szczescia a jak nie to juz bede pewna na 100% ze to nie przypadek i trzeba cos z tym zrobic. Poki co zyje w zawieszeniu przez kolejny tydzien.
-
Witam wszystkie dziewczyny czy mogę do Was dołączyć? Powiem kilka słów o sobie. Mam dwoje dzieciaczkow 8l i 6l staramy się teraz o 3 maleństwo ale już 4 cykl i nic. Myślałam że będzie to prostsze ponieważ wcześniejsza dwojeczkę poczelismy praktycznie od razu. Zaczynam się niepokoic...kazda @ jest frustrujaca mam 31 lat czy robić już jakieś badania czy jeszcze poczekać? A może jakieś suplementy moglibyście mi polecić? Raczej mam problem ze śluzem plodnym....slyszlam o ziołach jakiś czy wiesiolku? Pomożecie troszkę ? pozdrawiam cieplutko.https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualny