Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justii mi też ten róż się podoba
Pysia mi się wydaje że nie zaszkodzi. Wiem że niektóre kobiety chodzą prywatnie o co 2 tygodnie maja usg
Podwójna jej tulę! Mogę sobie tylko wyobrazić jak jest ci ciężko ale mam nadzieję że niedługo już nie będzie tak źle czas szybko leci i z dnia na dzień jesteście do przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 21:54
-
ale naskrobałyście
Z pierwszych objawów ciąży też pamiętam , ani kawa nie smakowała, kiełbasa bleee hehe
Justi trzymam kciuki żeby to było to Też zawsze przed terminem @ się doszukuję objawów, no i czas tak wolno płynie hehe. No i zdrówka :)Co do śluzu, ja nie widziałam różnicy tak szybko, Zawsze po owu mam taki jak piszesz czy byłam w ciąży czy też nie
Basik u mnie dzis wyjątkowo nie lało, ale chłodno. Chociaż w porównaniu z ostatnimi dniami to jest dziś całkiem całkiem
Pysia ooo sporo wizyt Ale to dobrze :)A sklepu nie znam, ale obiło się o uszy...
Hilary super, zazdroszczę nowych sprzętów Moja kuchenka woła o pomstę hehe
PodwójnaMama współczuję trzymaj się tam...Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podwojna bidulko
Justi roz..
Hilary ale fajnie..z tymi sprzetami mnie nie dlugo czeka malowanie pokoju.
Dzis Jasio kopnal Madzie byla zachwycona ...piszczala z radosci.a z Zuza z zazdrosci spiewala do brzuszka.heheh.Justi77, Paula222, Hilary, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Justi nie chcę Cię broń boże nakręcać, ale ja miałam taki śluz i w pierwszej ciąży i teraz też, nie pamiętam tylko, w którym dniu cyklu, bo akurat w tych szczęśliwych nie prowadziłam wykresu!!!
Podwójna trzymaj się dzielnie Kochana!!! mam nadzieję, że już niedługo Ci odpuści!!!!
F stwierdził wczoraj, że jak będzie się urodzi siostrzyczka to może mieszkać u mamy w brzuszku, a jak będzie braciszek to on go weźmie do swojego pokoju.... ciekawe co jeszcze wymyśli zanim się bobas urodzi
Aha i mam info dla wszystkich mieszkających w PL - od poniedziałku w Lidlu legginsy i koszulki ciążowe i jakieś bodziaki dla maluchów teżJusti77, Hilary, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Basik tak ja mam wizyte dwa dni po tobie czyli 29 wrzesnia. Zapowiada się gorący tydzień.
PodwojnaMama współczuje kochana złego samopiczucia fizycznego ale cieszę się ogromnie że psychicznie czujesz się dobrze. Dobre nastawienie i pozytywne myślenie to połowa sukcesu.
Jesteś nieziemska każdemu udzielisz jakiejs odpowiedzzi nikogo nie ominiesz.
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki
Miłego dnia Wam życzę. Dzisiejsza noc była okropna, pociłam się niemiłosiernie a i najmłodsza płakała bo uciekłam na drugi koniec łóżka a w środek wsadziłam M. a Ona chciała cały czas do mnie .
Nalewki porobiłam z cebuli i czosnku i nieśmiertelny imbir , zobaczymy. Gardło ciut mniej boli.
Podwójna jak noc i poranek u Ciebie. U nas w Warszawce brzydko i zimno. Zamówiłam różowy sweterek i szary taki prosty.PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Justii zdrówka !
Ja już po morfologii Zjadłam już śniadanko i wypiłam kawę. Za godzinę położę Werkę na drzemkę wezme się za prasowanie i ogarnianie domu.
U nas dzisiaj pochmurno i trochę padało wiec mam nadzieje M wróci o 15 i dzisiaj jest trening syna to go zawiezie i ja nie bedę musiala go prowadzićJusti77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Hilary, no lepiej byłoby gdyby Twój Mąż jednak Wiktora zawiózł, bardzo by Cię odciążył. Ciężko masz bo malutką córcię , a i synek też mały. Fajnie,że Twój Wiktor taki samodzielny i pomocny , ale to w największej mierze Twoja zasługa ! Hilary, jak zdrobniale mówiłaś do swojego Wiktora jak był bobaskiem? w sumie to bardzo ładne imię i jakby trafił nam się chłopczyk to brałabym pod uwagę to imię.
-
Mamabyc przestań słuchać ludzi, zobacz skoro masz wagę taką jak ja teraz a ja jestem 10 tygodni za tobą to znaczy że nie jesteś wielka. Ja wyglądam ok uważam więc ignoruj takie głupie gadania ludzi.
Justi współczuję słabej nocki. Oby przeziebienie szybko puściło.
Hilary super, że mąż cie odciąży oby tak jak najwięcej teraz przydałoby Ci się troszkę spokojniej ten koniec funkcjonować. -
Simon właśnie widziałam, że w Lidlu będą leginsy i bluzki, ciekawe ile ich rzucą na naszego lidla. CZasem tak mało tego wszystkiego jest, że cud, żeby się na coś załapać.
Pysia nie stresuj się USG nie jest szkodliwe
JUsti ja też wzięłabym pastelowy róż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 11:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Witam sie narazie poki co bo dopiero wstalam. Cala nocka wymeczona to chociaz nad ranem usnelam. Poki co delikatnie bo jeszcze nic nie jadlam i lekow nie bralam. Maz kupil mi mase sloiczkow jedzeniowych dla dzieci. Desery. Obiadki itp. Musze z tym sprobowac. Moze to cos da bo teraz zwykla bulka jest nawet tragedia.
Ale poki sily mam to usmiech na twarzy jest
Ide kochane sie ogarnac. Cos zjem i pozniej wpadne do Was :*Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co. Nie rozumiem takich ludzi co kobiecie w ciazy mowia ze gruba jest to jest przykre po prostu. Ja mimo ze zawsze ponad 90kg mìalam w ciazy to wkolko slyszalam ze pieknie wygladam. No jak kobieta noszaca w sobie nowe zycie. Taki cud moze byc gruba i brzydka??????????
Justi77 lubi tę wiadomość
-
Ojej podwojna ty to masz przekichane.
Justi slonce zdrowka
Karolcia tak myslalam ze 29.09 masz wizyte ale nie bylam pewna na 100%
Mamabyc ty niby duza no prosze cie .to w takim razie ja jestem ogromniasta heheh
Co tam u was dziewczyny ogolnie?
Hilary dobrze by bylo jakby maz zawiozl Wiktora
Co do lidla to mi nie podrodze wiec pewnie nie zachacze o promocje.
Pysia nie martw sie lepiej jedno usg wiecej niz za malo.
A ja obiad juz mam gotowy tylko potem ugotowac ziemniaczki .mimo brzydkiej pogody musialam wstawic pranie bo cieplejsze kurtki musialam dziewczynkom poprac.
A tak to dzis bym spala .nie wyspalam sie za bardzo nie umiem spac jak P ma nocki czlowiek przyzwyczajony ze zawsze sie gdzies tam przytuli.Justi77 lubi tę wiadomość
-
PodwojnaMama wrote:Wiecie co. Nie rozumiem takich ludzi co kobiecie w ciazy mowia ze gruba jest to jest przykre po prostu. Ja mimo ze zawsze ponad 90kg mìalam w ciazy to wkolko slyszalam ze pieknie wygladam. No jak kobieta noszaca w sobie nowe zycie. Taki cud moze byc gruba i brzydka??????????
Justi77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
Mambyc wez lepiej niech ci co tak mówią spojrzą lepiej na siebie...ja nie wiem czasami ludzie to są straszne buce
Justii a dzięki mówiliśmy na niego przeważnie Wikuś, Wiki albo Wiktorek
Rozpadało się na dobre więc M ma do 15 no i fajnie bo jeszcze zaprowadzić go to nie problem ale tam godzinę na niego czekać z latającą wszędzie córką to już gorzej
Teraz niestety M będzie miał więcej pracy bo jeszcze musza kukurydze skosić tylko jak na razie pogoda nie pozwala...ale muszę sobie jakoś poradzić, Wiktor jest na prawdę super bo często mi pomaga np ja nie sprzątam zabawek po nim ani po młodej tylko on, tak samo jakies papiery co pies pogryzie czy werka rozwali. Jak poproszę to cos przyniesie z pokoju czy z kuchni wiec super ale od małego uczyłam go porządku plus do tego on ma taki spokojny charakter. Gorzej z Miśką z nią to jest niezła jazda...ona 5 sekund nie usiedzi, jak czegoś nie dostanie to krzyczy, mowie jej ze nie może czegoś albo żeby coś podniosła to przeważnie mnie olewa...muszę nad nią popracować żeby się bardziej słuchała...juz sie boje co to będzie jak eis młoda urodzi bo pewnie dojdzie jeszcze zazdrość
Ej to w Niemczech te gazetki z Lidla i towar jest szybciej ? Może widzialysce czy bedzie posciel dla dzeci taka z postaciami z bajek ? Kurczę potrzebuje kupić a ciągle nie maPodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny niewiem jak to jest ja mimo tego iż waga poszła do góry to ja czuję super piękna i atrakcyjna, noszę w sobie cud i jestem z tego mega dumna , macie też tak???
NO i jestem w domu na L4 a ciągle brakuje mi czasu masakra, łażę do południa po koleżankach, potem odbieram chłopców ze szkoły, obiad, lekcje jakieś ogarnięcie mieszkania i juz wieczór
Dziś jeszcze urodziny szwagierki więc zaliczymy gościnkę.
Basiik w życiu nie dałabym Ci wagi ponad 100 moja siostra waży 110 i u niej to jest widoczne , ale u Ciebie w życiu tym bardziej że ty w ciąży a ona nie.
PodwojnaMama kochana jeszcze trochę i będziesz się lepiej czuć , trzymaj się kochana, współczuję ogromnie ja nigdy tego nie przechodziłam ale wierzę, że musi być to bardzo uciążliwe.
Justi77, Basik83, PodwojnaMama lubią tę wiadomość