X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna hihi Ty to chyba znasz ludzką psychikę :) też się zastanawiam na ile będę "mocna " w swych postanowieniach.
    Hilary, raz oglądałam przyjaciółki i powiem Ci,że ma coś w sobie,może jak nie zapomnę to zacznę oglądać.
    Tak,kolejny dzień za nami,czas za szybko goni...
    Dziasiaj moja najmłodsza powiedziała nowy wyraz -sio, sio ( rękami odpędzając) do najstarszej córki, agregatka.

Kolorowych snów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 22:40

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna właśnie tak ok. 10 tyg już mnie prawie w ogóle nie mdliło :-) wczoraj za to paskudnie się czułam, miałam straszną ochotę na kawę, a wcześniej od zapachu kawy mnie mdliło, więc zrobiłam sobie malutką kawkę z ekspresu a później zgaga mnie męczyła do samego wieczora.... już się nigdy nie skuszę!!! chociaż kocham kawę w każdej postaci :-)
    Justi ja to same krwawe kryminały czytam i horrory, a w przerwach "grę o tron" więc nie pomogę!
    Hilary super z tymi treningami, mam nadzieję, że mój F też będzie chciał coś trenować :-) jak na razie to najbardziej lubi oglądać w TV snookera więc trochę słabo :-) ale M ze swoim tatą gra w tenisa więc może Frania też uda się w to wciągnąć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczynki :)

U nas praktycznie cała rodzina chora, pozarażałam na dobre , a i sama chyba gorzej się czuję bo wczoraj pochodziłam i to wystarczyło , na dobre już czuję jesień i choróbska.
    Ta gra o tron to ciekawa? ja mało oglądam tv a wiem,że jest taki serial :)
    Miłego dnia Wam życzę i buziaki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :)

Weszlam Wam zyczyc milego dnia i zebyscie sie nie martwily ale odezwe sie pewnie pod wieczor bo od wczoraj jeszcze nie spalam :/ ide odespac noc i mam nadzieje ze objawy dadza w koncu usnac.

Justi zdrowka kochana ❤ u nas dzisiaj juz sloneczko i ma byc znowu 20 stopni to wysylaj je Tobie :*

Simon ja 2 razy w tej ciazy zrobilam sobie z ekspresu latte i ja nie lubie kawy ale jakos mnie wzielo. Matko wypilam z 3 lyki i myslalam ze umre tak mi serce walilo i sie zle czulam he he i zosgaje przy ince ;)

Justi77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Podwójna, dziękuję o przydałoby się! :) , jak robicie te serduszka? Pośpij sobie spokojnie , buziaki.

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

ja właśnie na kolejnym drineczku ( glukoza ) ahhh mam dość jeszcze 40 min . w nocy zarwala nam się polka wiec zawał miałam w nocy. ale nasczescie ze w nocy bynajmniej na dziewczyny nic nie spadło ahhh... ale mocz musze w poniedziałek zanieść bo akurat spadlo na pojemniczek. .. :/

poważnie grypa mnie łapie chyba trza zacząć się kurowac. ogólnie jestem na etapie katar-przyjaciel nasz :)

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi gra o tron to typowa fantastyka, wilkory, smoki, czary itd. ale ja ją uwielbiam :-) obejrzyj sobie parę odcinków serialu i jak Cię wciągnie to poczytaj książki! ja wprawdzie przeczytałam pierwsze części sagi zanim zaczęli nagrywać serial, ale uważam że genialnie odwzorowuje książkę więc jestem wielką fanką i jednego i drugiego :-)
    A jeśli chodzi o coś innego do poczytania, to przypomniało mi się i polecam: "za zamkniętymi drzwiami" B.A.Paris, teściowa mi kiedyś podrzuciła i przeczytałam w jeden dzień, więc uwaga wciąga :-) nie jest to ani romans ani kryminał więc na pewno Ci się spodoba :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon, kupię tą książkę, przeczytałam recenzję, bardzo ciekawie...
    Najbardziej lubię książki historyczne ( prawnicza moja dusza się odezwała hihi) , lubię też historyczne biografie, bardzo lubię podróżnicze książki, fantastyka również :)

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babiczki <3

ZDROWKA DLA CHOROWITKÓW

ja dzis bylam na morfologi i oddac mocz dziwnie mnie w boczna zyle na dloni dziabala ..bo niby mi zyl nie widac..bolalo.

jeszcze 5 dni i polowkowe :D

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Basiu :) , jak robisz takie serduszko??

Sprawna pielęgniarka zrobi dobrze taka do d..y właśnie tak jak Tobie, normalnie brak słów.
    Fajnie,że masz już niedługo połowkowe, czas pędzi hihi...

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    < 3

tylko bez spacji :D

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla wszystkich !

Podwójna oj odpocznij sobie i pospij

Basik fajnie już zaraz będzie usg :)

Ja mam dzisiaj jakie taki rozlany dzień...nic mi się nie chce może przez tą pogodę. Ogarnęłam trochę mieszkanie i pobawilam się z dziećmi tzn malowalismy farbami w sztyfcie. Teraz Werka śpi ą Wiktor się bawi. Wypiłem kawę i zjadłam i siedzę przed tv...spac mi się chce. Obiad muszę zrobić naleśniki z twarogiem. Prasowac chyba dziś nie będę... i po obiedzie namowie M na spacer bo na razie nie pada

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj zaczynamy 34 tc :)

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się, też byłam ciekawa jak robicie te serduszka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 <3 <3 a jak pod rząd to już musi być spacja, udało się !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 16:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie serca jako emotikon na telefonie ;)

Probuje cos zjesc ;/ a w ogole w Czwartek mam diabetologa i glukoze wypic i mimo ze u nas jest to sok porzeczkowy to nie wiem jak przy tych objawach mam ja wypic i nie zwymiotowac a od poprzedniego dnia od 22 mam nic nie pic. Nie wiem czy to wypali a musze zrobic bo nie wiem co z insulina dalej.

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary poważnie 34tc to ty torbę pomału musisz pakować
    ja chyba resztę w tygodniu rzeczy kupie dla małego. dziś udało mi się w lumpie 2 śliczne sweterki kupić i kurtke zimowa juz dla młodszej ;) wogole zaczynam bać się porodu jakoś tak myślę że z dziewczynami miałam dość lekkie porody ( albo taka wytrzymała jestem ) wiec coś boje się ze albo pekne czy też mnie potna ahhh jeszcze 2 miesiące i na poważnie będę czekać bo dokładnie od 22 listopada mogę rodzic.

ojej podwójna współczuję takich aż atrakcji bo mile to nie jest a jak ty nic nie możesz jeść to masakra jakas...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju,pamiętam Dziewczynki jak dopiero zrobiłyście test, czas za szybko leci ,zdecydowanie...
    a ja im bliżej testu tym bardziej wątpię, wątpię ,że mam takiego fuksa i za pierwszym razem ech...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi77
    Kochana, a kiedy planujesz robić test? ;)
    Trzymam kciuki.
    A jak się czujesz?

Nadrobiłam Was dziewczyny :) U mnie nic ciekawego się nie dzieje. Śniadanie, zabawa, drzemka małego, obiad itd :P
    Szczerze mówiąc to tak się narobiłam na te urodziny, że jeszcze dochodzę do siebie.
    Przeżywam, bo niedługo będę synka odstawiać od piersi... a jest cycoholikiem :P

Któraś z Was karmiła piersią tyle co ja?

‹‹ 290 291 292 293 294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ