Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPodwojna hihi Ty to chyba znasz ludzką psychikę też się zastanawiam na ile będę "mocna " w swych postanowieniach.
Hilary, raz oglądałam przyjaciółki i powiem Ci,że ma coś w sobie,może jak nie zapomnę to zacznę oglądać.
Tak,kolejny dzień za nami,czas za szybko goni...
Dziasiaj moja najmłodsza powiedziała nowy wyraz -sio, sio ( rękami odpędzając) do najstarszej córki, agregatka.
Kolorowych snówWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 22:40
-
Podwójna właśnie tak ok. 10 tyg już mnie prawie w ogóle nie mdliło wczoraj za to paskudnie się czułam, miałam straszną ochotę na kawę, a wcześniej od zapachu kawy mnie mdliło, więc zrobiłam sobie malutką kawkę z ekspresu a później zgaga mnie męczyła do samego wieczora.... już się nigdy nie skuszę!!! chociaż kocham kawę w każdej postaci
Justi ja to same krwawe kryminały czytam i horrory, a w przerwach "grę o tron" więc nie pomogę!
Hilary super z tymi treningami, mam nadzieję, że mój F też będzie chciał coś trenować jak na razie to najbardziej lubi oglądać w TV snookera więc trochę słabo ale M ze swoim tatą gra w tenisa więc może Frania też uda się w to wciągnąć! -
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki
U nas praktycznie cała rodzina chora, pozarażałam na dobre , a i sama chyba gorzej się czuję bo wczoraj pochodziłam i to wystarczyło , na dobre już czuję jesień i choróbska.
Ta gra o tron to ciekawa? ja mało oglądam tv a wiem,że jest taki serial
Miłego dnia Wam życzę i buziaki -
nick nieaktualnyHej kobietki
Weszlam Wam zyczyc milego dnia i zebyscie sie nie martwily ale odezwe sie pewnie pod wieczor bo od wczoraj jeszcze nie spalam ide odespac noc i mam nadzieje ze objawy dadza w koncu usnac.
Justi zdrowka kochana ❤ u nas dzisiaj juz sloneczko i ma byc znowu 20 stopni to wysylaj je Tobie :*
Simon ja 2 razy w tej ciazy zrobilam sobie z ekspresu latte i ja nie lubie kawy ale jakos mnie wzielo. Matko wypilam z 3 lyki i myslalam ze umre tak mi serce walilo i sie zle czulam he he i zosgaje przy ince
Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
ja właśnie na kolejnym drineczku ( glukoza ) ahhh mam dość jeszcze 40 min . w nocy zarwala nam się polka wiec zawał miałam w nocy. ale nasczescie ze w nocy bynajmniej na dziewczyny nic nie spadło ahhh... ale mocz musze w poniedziałek zanieść bo akurat spadlo na pojemniczek. ..
poważnie grypa mnie łapie chyba trza zacząć się kurowac. ogólnie jestem na etapie katar-przyjaciel nasz -
Justi gra o tron to typowa fantastyka, wilkory, smoki, czary itd. ale ja ją uwielbiam obejrzyj sobie parę odcinków serialu i jak Cię wciągnie to poczytaj książki! ja wprawdzie przeczytałam pierwsze części sagi zanim zaczęli nagrywać serial, ale uważam że genialnie odwzorowuje książkę więc jestem wielką fanką i jednego i drugiego
A jeśli chodzi o coś innego do poczytania, to przypomniało mi się i polecam: "za zamkniętymi drzwiami" B.A.Paris, teściowa mi kiedyś podrzuciła i przeczytałam w jeden dzień, więc uwaga wciąga nie jest to ani romans ani kryminał więc na pewno Ci się spodobaJusti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zdrówka dla wszystkich !
Podwójna oj odpocznij sobie i pospij
Basik fajnie już zaraz będzie usg
Ja mam dzisiaj jakie taki rozlany dzień...nic mi się nie chce może przez tą pogodę. Ogarnęłam trochę mieszkanie i pobawilam się z dziećmi tzn malowalismy farbami w sztyfcie. Teraz Werka śpi ą Wiktor się bawi. Wypiłem kawę i zjadłam i siedzę przed tv...spac mi się chce. Obiad muszę zrobić naleśniki z twarogiem. Prasowac chyba dziś nie będę... i po obiedzie namowie M na spacer bo na razie nie pada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa robie serca jako emotikon na telefonie
Probuje cos zjesc ;/ a w ogole w Czwartek mam diabetologa i glukoze wypic i mimo ze u nas jest to sok porzeczkowy to nie wiem jak przy tych objawach mam ja wypic i nie zwymiotowac a od poprzedniego dnia od 22 mam nic nie pic. Nie wiem czy to wypali a musze zrobic bo nie wiem co z insulina dalej. -
Hilary poważnie 34tc to ty torbę pomału musisz pakować
ja chyba resztę w tygodniu rzeczy kupie dla małego. dziś udało mi się w lumpie 2 śliczne sweterki kupić i kurtke zimowa juz dla młodszej wogole zaczynam bać się porodu jakoś tak myślę że z dziewczynami miałam dość lekkie porody ( albo taka wytrzymała jestem ) wiec coś boje się ze albo pekne czy też mnie potna ahhh jeszcze 2 miesiące i na poważnie będę czekać bo dokładnie od 22 listopada mogę rodzic.
ojej podwójna współczuję takich aż atrakcji bo mile to nie jest a jak ty nic nie możesz jeść to masakra jakas...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusti77
Kochana, a kiedy planujesz robić test?
Trzymam kciuki.
A jak się czujesz?
Nadrobiłam Was dziewczyny U mnie nic ciekawego się nie dzieje. Śniadanie, zabawa, drzemka małego, obiad itd
Szczerze mówiąc to tak się narobiłam na te urodziny, że jeszcze dochodzę do siebie.
Przeżywam, bo niedługo będę synka odstawiać od piersi... a jest cycoholikiem
Któraś z Was karmiła piersią tyle co ja?