X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna hihi Ty to chyba znasz ludzką psychikę :) też się zastanawiam na ile będę "mocna " w swych postanowieniach.
    Hilary, raz oglądałam przyjaciółki i powiem Ci,że ma coś w sobie,może jak nie zapomnę to zacznę oglądać.
    Tak,kolejny dzień za nami,czas za szybko goni...
    Dziasiaj moja najmłodsza powiedziała nowy wyraz -sio, sio ( rękami odpędzając) do najstarszej córki, agregatka.

Kolorowych snów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 22:40

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna właśnie tak ok. 10 tyg już mnie prawie w ogóle nie mdliło :-) wczoraj za to paskudnie się czułam, miałam straszną ochotę na kawę, a wcześniej od zapachu kawy mnie mdliło, więc zrobiłam sobie malutką kawkę z ekspresu a później zgaga mnie męczyła do samego wieczora.... już się nigdy nie skuszę!!! chociaż kocham kawę w każdej postaci :-)
    Justi ja to same krwawe kryminały czytam i horrory, a w przerwach "grę o tron" więc nie pomogę!
    Hilary super z tymi treningami, mam nadzieję, że mój F też będzie chciał coś trenować :-) jak na razie to najbardziej lubi oglądać w TV snookera więc trochę słabo :-) ale M ze swoim tatą gra w tenisa więc może Frania też uda się w to wciągnąć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczynki :)

U nas praktycznie cała rodzina chora, pozarażałam na dobre , a i sama chyba gorzej się czuję bo wczoraj pochodziłam i to wystarczyło , na dobre już czuję jesień i choróbska.
    Ta gra o tron to ciekawa? ja mało oglądam tv a wiem,że jest taki serial :)
    Miłego dnia Wam życzę i buziaki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :)

Weszlam Wam zyczyc milego dnia i zebyscie sie nie martwily ale odezwe sie pewnie pod wieczor bo od wczoraj jeszcze nie spalam :/ ide odespac noc i mam nadzieje ze objawy dadza w koncu usnac.

Justi zdrowka kochana ❤ u nas dzisiaj juz sloneczko i ma byc znowu 20 stopni to wysylaj je Tobie :*

Simon ja 2 razy w tej ciazy zrobilam sobie z ekspresu latte i ja nie lubie kawy ale jakos mnie wzielo. Matko wypilam z 3 lyki i myslalam ze umre tak mi serce walilo i sie zle czulam he he i zosgaje przy ince ;)

Justi77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Podwójna, dziękuję o przydałoby się! :) , jak robicie te serduszka? Pośpij sobie spokojnie , buziaki.

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

ja właśnie na kolejnym drineczku ( glukoza ) ahhh mam dość jeszcze 40 min . w nocy zarwala nam się polka wiec zawał miałam w nocy. ale nasczescie ze w nocy bynajmniej na dziewczyny nic nie spadło ahhh... ale mocz musze w poniedziałek zanieść bo akurat spadlo na pojemniczek. .. :/

poważnie grypa mnie łapie chyba trza zacząć się kurowac. ogólnie jestem na etapie katar-przyjaciel nasz :)

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi gra o tron to typowa fantastyka, wilkory, smoki, czary itd. ale ja ją uwielbiam :-) obejrzyj sobie parę odcinków serialu i jak Cię wciągnie to poczytaj książki! ja wprawdzie przeczytałam pierwsze części sagi zanim zaczęli nagrywać serial, ale uważam że genialnie odwzorowuje książkę więc jestem wielką fanką i jednego i drugiego :-)
    A jeśli chodzi o coś innego do poczytania, to przypomniało mi się i polecam: "za zamkniętymi drzwiami" B.A.Paris, teściowa mi kiedyś podrzuciła i przeczytałam w jeden dzień, więc uwaga wciąga :-) nie jest to ani romans ani kryminał więc na pewno Ci się spodoba :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon, kupię tą książkę, przeczytałam recenzję, bardzo ciekawie...
    Najbardziej lubię książki historyczne ( prawnicza moja dusza się odezwała hihi) , lubię też historyczne biografie, bardzo lubię podróżnicze książki, fantastyka również :)

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babiczki <3

ZDROWKA DLA CHOROWITKÓW

ja dzis bylam na morfologi i oddac mocz dziwnie mnie w boczna zyle na dloni dziabala ..bo niby mi zyl nie widac..bolalo.

jeszcze 5 dni i polowkowe :D

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Basiu :) , jak robisz takie serduszko??

Sprawna pielęgniarka zrobi dobrze taka do d..y właśnie tak jak Tobie, normalnie brak słów.
    Fajnie,że masz już niedługo połowkowe, czas pędzi hihi...

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    < 3

tylko bez spacji :D

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla wszystkich !

Podwójna oj odpocznij sobie i pospij

Basik fajnie już zaraz będzie usg :)

Ja mam dzisiaj jakie taki rozlany dzień...nic mi się nie chce może przez tą pogodę. Ogarnęłam trochę mieszkanie i pobawilam się z dziećmi tzn malowalismy farbami w sztyfcie. Teraz Werka śpi ą Wiktor się bawi. Wypiłem kawę i zjadłam i siedzę przed tv...spac mi się chce. Obiad muszę zrobić naleśniki z twarogiem. Prasowac chyba dziś nie będę... i po obiedzie namowie M na spacer bo na razie nie pada

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj zaczynamy 34 tc :)

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3

• simon86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się, też byłam ciekawa jak robicie te serduszka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 <3 <3 a jak pod rząd to już musi być spacja, udało się !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 16:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie serca jako emotikon na telefonie ;)

Probuje cos zjesc ;/ a w ogole w Czwartek mam diabetologa i glukoze wypic i mimo ze u nas jest to sok porzeczkowy to nie wiem jak przy tych objawach mam ja wypic i nie zwymiotowac a od poprzedniego dnia od 22 mam nic nie pic. Nie wiem czy to wypali a musze zrobic bo nie wiem co z insulina dalej.

• Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 22 września 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary poważnie 34tc to ty torbę pomału musisz pakować
    ja chyba resztę w tygodniu rzeczy kupie dla małego. dziś udało mi się w lumpie 2 śliczne sweterki kupić i kurtke zimowa juz dla młodszej ;) wogole zaczynam bać się porodu jakoś tak myślę że z dziewczynami miałam dość lekkie porody ( albo taka wytrzymała jestem ) wiec coś boje się ze albo pekne czy też mnie potna ahhh jeszcze 2 miesiące i na poważnie będę czekać bo dokładnie od 22 listopada mogę rodzic.

ojej podwójna współczuję takich aż atrakcji bo mile to nie jest a jak ty nic nie możesz jeść to masakra jakas...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju,pamiętam Dziewczynki jak dopiero zrobiłyście test, czas za szybko leci ,zdecydowanie...
    a ja im bliżej testu tym bardziej wątpię, wątpię ,że mam takiego fuksa i za pierwszym razem ech...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2017, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi77
    Kochana, a kiedy planujesz robić test? ;)
    Trzymam kciuki.
    A jak się czujesz?

Nadrobiłam Was dziewczyny :) U mnie nic ciekawego się nie dzieje. Śniadanie, zabawa, drzemka małego, obiad itd :P
    Szczerze mówiąc to tak się narobiłam na te urodziny, że jeszcze dochodzę do siebie.
    Przeżywam, bo niedługo będę synka odstawiać od piersi... a jest cycoholikiem :P

Któraś z Was karmiła piersią tyle co ja?

‹‹ 290 291 292 293 294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ