Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPodwojna to czekamy na info. Hihi to masz w domu fryzjera, podziwiam ,mój raczej byłby spanikowany,że pozacina.
Tydzień zapowiada się bardzo emocjonująco , zatestuję we wtorek, tak jak radziłyście
Spokojnej nocki DziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 00:02
-
Hej dziewczyny, wracam do Was po kilku m-cach przerwy. Zakończyłam terapię tabletkami anty. Biorę euthyrox 25, w trakcie wyszło, że mam hashimoto, Przeciwciała w ogromnych ilościach. Endokrynolog zwiększyła mi dawkę tylko o pół tabletki. Jestem ciągle śpiąca i rozdrażnienie, więc zastanawiam się czy te półtora tabletki to nie za mało? Mimo to endokrynolog kazała się starać. Ginekolog też, bo po usg stwierdził, że idealnie nie jest ale jest duża poprawa. On polecał inseminację ale widząc nasze zaskoczenie stwierdził, że da nam trzy cykle byśmy spróbowali naturalnie. Przepisał clostilbegyt od 3 do 7 dnia po dwie tab i luteinę od 16 do 25 dnia oraz monitoring między 25 dniem cyklu a 3 dniem cyklu następnego. Dzisiaj mam właśnie 3 dzień cyklu tyle że pierwszy sobota - okres dostałam bardzo późno i słabiutki więc nie wiem czy go liczyć czy może lepiej pierwsze clo wziąć jutro?
Mam nadzieję, że uda mi się was dzisiaj nadrobić i doczytać samych dobrych wiadomości
☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 07:39
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
nick nieaktualny
-
Hilary wrote:To w tym tygodniu bardzo dużo wizyt
1. Poniedziałem- Podwojnamama
2. Wtorek-
3. Środa-Basik
4. Czwartek- Hilary
5. Piątek- Karolina-Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 10:43
Justi77, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySUPER wieści, heh dostałaś leki w gratisach, a w nich mój ,który wprowadziałam do obrotu na rynek w PL i sprzedawałam w PL, Biolectrę,wygląda to na magnez, bardzo polecam w mikropeletkach, na języczek , smaczne! polecam!
Jeju, piękne wieści, oby teraz tylko te wymioty Ci się skończyły to już całkiem na spokojnie ciążę przejdziesz. Moc buziaków Podwójna i teraz za mnie trzymaj kciukasyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 12:23
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze ze ja Was mam ♥ bo latwiej to wszystko wspolnie przejsc no i moze juz bym sie poddala ze staraniami po tych zlych wydarzeniach a tak teraz wiem ze bylo warto zaryzykowac
Justi tak tez kiedys bralam ta Biolectre i rowniez ja zachwalam i ucieszylam sie he he
Modle sie za Ciebie i kciuki u wszystkich konczyn trzymam bo dziewczyny walczcie do konca, naprawde wszystkie zle przezycia sa do przejscia i wszystko to sie przejdzie by pozniej moglo byc tylko dobrze ♥
Pysia jak sie czujesz?
Witaj Kasiulka bo my sie chyba nie znamy i zycze szybkiego zaciazeniaJusti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamy wszystkie siebie nawzajem :-*
Też podpisuję się pod tym,że nie wolno się poddawać.
Mój M. to trochę taki zazdrosny,że ja tak się tu wkręciłam i wczoraj zapytał mnie ile już siedzę na forum to jak mu powiedziałam,że jakieś 7 miesięcy to taki zdziwiony,że już tak czas przeleciał... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to teraz rozkoszuj się jednym z najpiękniejszych stanów
Ja obiecałam sobie,że zaczynam pisać pamiętnik ( gdy okaże się ,że jestem w ciąży),ale na papierze, tradycjonalistka jestem.
Piękna pogoda u nas się zrobiła , szkoda,że nie mogę wyjść z małą na spacer. Mała dostała katar ode mnie a ja zdecydowanie gorzej przez to przeziębienie przechodzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 12:48
-
Podwójna SUPERRRRRR
No to nie tylko ja obladowana próbkami wyszłam.. Bylismy dzis na kontoli u dermatologa. Wszystko ładnie schodzi. Tylko teraz nawilzac i natluszczac. Tak więc junior dostal mase kremów z LaRohe.. A i dostalismy żel na tradzik i przy okazji pieprzyki sprawdzilismy.
A tak poza tym toczę wojne ze szkoła o neurologopede ale z marnym skutkiem.PodwojnaMama lubi tę wiadomość
💗5 💗