Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tez ogladalam kac vegas z P bylo fajnie nic juz dawno nie ogladalismy...i mnie glaskal po brzuszku az malutki zaczal sie wiercic.
Justi wstrzymaj sie z tym testem..chociaz do wt.Justi77, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Wy jak fajnie leniwie spedzalyscie sobote a ja cala noc sie meczylam. Od wczoraj od 15 nic nie jadlam i nie wiem juz co jesc bo sie boje ech......
Hilary i co przezylas wyjscie M a teraz juz majac go w domu znowu mozesz byc spokojna no i super ze kolezanka przyszla.
Justi wstrzymaj sie z testem ale ja wiem ze sama bym nie wytrzymala i testowala ha ha
Te ciuszki z Lidla z bio bawelny dla noworodkow Wam polecam. Sliczne pastelowe kolory. Biale z niebieskim z rozowym i kremowym. W chmurki. Gwiazdki. No przesliczne byly. Sama mialam ochote wziac ile wlezie ale powstrzymalam sie jeszcze.
Milego dnia kochane -
Podwójna tak przeżyłam
W sumie to szybko przed tv zasnełam :p Przebudziłam się tylko o 1:30 i to włączyłam i dalej poszłam spać a potem jakoś ok 4 się obudziłam i taką głodna byłam że musiałam zjeść paluszki, napić się i pójść do wc. Zadzwoniłam do M to akurat wracał więc przeniosłem się do sypialni i za jakiś czas wrócił. Najlepsze że dopiero wtedy mu się przypomniało że jego Tata ma imieniny i jesteśmy zaproszeni na obiad :p Tylko ciekawe o której on wstanie bo podejrzewam że późno
I jeszcze ja miałam głupi sen. Śniło mi się że właśnie spałam tam w salonie i przebudziłam się do wc i z majtek mi wypadł taki glutek taki przezroczysty że wzrokiem czerwonym jak są takie piłki gumowe. Stwierdziłam że to czop mi odszedł i się przerazila czy już się poród zaczyna czy jeszcze trochę można bez pochodzić. Weszłam na jakieś forum i wyczytałam że nie ma co panikowac bo można kilka tygodni tak chodzić. A potem tak to oglądałam oglądałam i stwierdziłam że to jednak nie czop tylko piłka do zabawy hahahaha weźcie oszaleje z tymi snami
U nas ładna pogoda dzisiaj znowu aż szkoda mi w domu siedzieć ale chyba nie mam sił sama z dziećmi wychodzić...po południu pojedziemy do teściów to sobie tam pospacerujemy. Muszę wymyślić im jakaś zabawę i pewnie bajkę jakaś ogladniemy ostatnio nagrałam z Polsat film horton słyszy ktosia
Miłej niedzieli wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 11:24
-
nick nieaktualnyCześć moje Kochane
Zmartwiłaś mnie Podwojna z tym kompletnie nic niejedzeniem, lekarzowi musisz powiedzieć może to właśnie te niepowściągliwe wymioty....nie chcę Cię straszyć,ale takie historie to i szpitalem się kończą bo odwodnienie to nie jest to przez co powinnaś przechodzić, koniecznie wspomnij ginowi swojemu.
Nie miałam nigdy jak Ty,ale jak mnie muliło to pomagały takie biszkopty typu "San" i maczałam je w herbatce, pomagało,ale wiem,że każda ma inaczej jakkolwiek poddaję Ci do przemyślenia Podwójna
Hil, fajne te sny masz, rozbawiłaś mnie
Wiecie co Dziewczynki, głupiutka jestem,zrobiłam ten test bo już tak przebierałam nogam...oczywiście negatyw, nawet rozebrałam ten test na części pierwsze i oglądałam pod lupą powiększającą , pod lampkę, pod światło naturalne ech:(
Powinnam poczekać minimum do wtorku ,ale ja chciałam nagiąć jak to ja rzeczywistość.
Pięknej niedzieli Wam życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 11:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHilary ha ha ale Ty masz sny a M dobry ha ha dobrze ze mu sie w ogole o tym obiedzie przypomnialo
Paula a szanse na ciaze w tym cyklu masz? Dzialaliscie w owulke?
Justi nic sie kochana nie martw. Nie licznym tak wczesnie wychodza testy ja wierze ze sie udalo tylko czasu potrzeba na 2 kreseczki ❤
Hilary nawet po zupach jest zle. A bananow nie lubie. Kisiel pije i suchary tez podjadam sle jak za duzo zjem czegos z bialej maki to mi cukier leci do gory bo cukrzyce mam, wiec tez nie moge jesc wszystkiego. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny proszę Was o modlitwe
Tak bardzo boję się...
Mam dwa krwiaki,jeden pod fasolka a drugi jakby na godzinę 11
Mają wymiary 2,5 x1
Mam nakaz leżenia
Miałam do wyboru szpital albo hotel i w nim leżenie
Wybrałam to drugie
Biorę też dupka co 12 godzin
Ogólnie boli mnie okropnie brzuch jakby wszystko miało mi pęknąć
Lek kazała przygotowac się na najgorsze
Boże pomóż... -
Podwójna jej to trochę faktycznie komplikuje. Powiedz gin na wizycie może da coś przeciwwymiotnego.
Justii pewnie że nie ma co się przejmować tym testem bo to mega wcześnie. Ja nawet w dniu @ miałam bladą kreskę
Paula pewnie korzystaj z weekendu
Jeju dzwonił szwagier że już może po nas przyjechać bo już tam wszyscy są i obiad jedzą a ja M nie mogę obudzić...nornalnie jak kamień. Coś tam do mnie gada i dalej śpi
-
nick nieaktualnyPysia, ja z Marysią miałam większe krwiaki, faktycznie leżałam bite 3 miesiące , no i wstawałam tylko na prysznic i sikanie.Miałam dużą dawkę duphastonu, 3x2 oraz luteiny dopochwowo 3x1, no-spa forte 3x2 ( tak,tak dokładnie taka dawka) , mag-b6,krwiaki się wchłonęły oprócz jednego,z którego miałam solidne krwawienie przez ponad 2 tygodnie. W szpitalu leżałam 3 x. Córę mam zdrową.Poczytaj jak dużo dziewczyn ma krwiaki , leżą i jest ok. Nie dopuszczaj najgorszych myśli .Jak potrzebny Ci dobry lekarz służę pomocą , jest w Warszawie jak coś mogę pomóc wszytko zorganizować, a i zapraszam wtedy do siebie, jakoś się pomieścimy.
ps. brzuch mnie też bardzo bolał,ale dobrze byłoby gdybyś dostała relanium bo jesteś w złej formie psychicznej a nerwy to ostatnie co teraz potrzebujesz, szkoda,że lekarz nie dał Ci go .
Czy ten drugi krwiak jest nad dzieckiem?, wszystkie krwiaki pod ciążą są mniej niebiezpieczne.
Pomodlę się za Was Pysia, będę się modliła codziennie aż powiesz,że jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 13:41
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju Pysia kurcze szkoda ze w ogole jechalas do Pl bo gdybys wiedziala to latwiej byloby Ci w domu. A Relanium koniecznie powinnas dostac. Ja w ciazy z corcia tez mialam ze wzgledu na skorcze macicy od poczatku. A kiedy lekarz zalecil kolejna kontrole? Bedziemy sie modlic ale badz dobrej mysli kochana bo duzo kobiet ma krwiaki i widzisz Justi tez ma zdrowa corcie a miala wieksze ❤
Hilary a tescie nie zrozumieja ze syn byl na imprezie i nie ma sil byscie dzisiaj przyjechali?
Dobrze ze jutro mam wizyte bo jakbym miala miesiac czekac to ciezko by bylo a tak znowu sie uspokoje. -
nick nieaktualnyPysia to teraz wiadomo skad mialas te ostatnie bole brzucha na ktore sie uskarzalas. Bierz kochana albo no spe albo Buscopan i bole powinny w tedy minac.
Dasz rade. Ja juz leze 2 tygodnie i nieraz wkurza mnie to strasznie ale pamietam o co walcze i nie marudze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodwójna, jak mogę jakoś pomóc to zawsze pomogę. Rozumiem sytuację Pysi.
ps.. wiem,że to już post factum,ale to taki apel do Was wszystkich, ja wiem,że ciąża to nie choroba,ale czasami robienie coś ponad siły ( które ciężko oszacować !) mam na myśli pracę Pysi, czy takie mega sprzątania Hilary etc. mogą zaskutkować poważnymi problemami. Trzeba chuchać na siebie, uważać ,traktować z wielką delikatnością. Nie jest to wyrzut do Ciebie Pysiu, nie bierz już tego do siebie, to jest taka prośba by zastopować, na spokojnie, na wszytko przyjdzie czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 14:42
PodwojnaMama lubi tę wiadomość