Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry moje Kochane
Zrobiłam test i hmmm taki nieswoisty, nie wiem co myśleć, widzę cały drugi tak jakby pasek ,ale to takie wgłębienie jakby rynienka ,na której ma się pojawić pasek , nie wiem czy to ten osławiony cień cienia buuuu
Podwójna , TY Słońce robiłaś tymi facelle to ta ryninka ma być czy to jest ten cień cienia , chodzę po domu wkoło i chyba świruję już od tego wyczekiwania.....
Widzę drugi pasek ,ale on taki kurcze nie widoczny.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 10:08
-
nick nieaktualnyDziewczynki, zrobię coś dobrego dla nas wszystkich starających się .....
chociaż troszkę coś od siebie.....
poźniej wpiszę na ogólne forum, niech dziewczyny też mają...
znalazłam dziś o 3 nad ranem Taak , k....wa nie mogę spać taki program wraz z artykułem o płodności kobiecej oraz planowaniu płci ( piszą skuteczność 98% !!!) w oparciu o księżyc, gdy kobieta się rodziła oraz prognozie jej płodności. Wklejam Wam. Na sobie sprawdziłam i w tym miesiącu dokładnie pokryło się z moim owu u gina więc jest mega i jeżeli jestem w ciąży to powinien być chłopak ( marzę o syneczku)
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/Cykle.htm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusti to ja Ci powiem jak bylo zawsze u mnie. Nigdy jak nie bylo ciazy to nie bylo zadnego paska rynienki tam gdzie ma sie pojawic. Nie wychodzilo li na tych testach tak jak np. Na bobo tescie ze po czasie bylo to wglebienie i na poczatku te cienie takie bez koloru zaznaczone, wiec kochana zaciskamy kciuki bo to moze byc to
Karola moze sie cos rozwinie u syna, ale tego nie zycze!
A rano wstaja i super jest. Teraz troszke mnie mdli ale to przez to ze bylam w sklepie i pora posilku jest wiec zjem i zobacze.
Hilary to dzien masz aktywny. Zleci Ci szybko
Dziewczynki czekam z niecierpliwoscia na wiesci powizytowe
Ach jak js bez picia dzisiaj od 22 wytrzymam jak mnie suszy w nocy. No musze i juz oby miec glukoze wypita i wiedziec na czym stoje. Chcialabym pozbyc sie tej cukrzycy cholernej.Justi77 lubi tę wiadomość
-
Podwójna już mam brzuszek ładnie widoczny
Jeśli chodzi o prasowanie to ja mam totalnego bzika, jakbym mogła to bym nawet majtki i skarpetki prasowała!!! zawsze po praniu wszystko idzie do prasowania, bez wyjątku! już mnie kiedyś M opierdzielił, że jego koszulek i dresów, w których chodzi w domu nie muszę prasować, a jak dojrzał jak prasowałam jego pidżamę to już w ogólePodwojnaMama, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justi- już od 7 rano trzymałam kciuki. Czekanie jest męczące więc jeśli czujesz że musisz iść na betę to czemu nie.
Z córką poszłam 10 dni po owu i pamiętam jak dziś wynik był 33 ) tego Ci z serca życzę.
Basik suuuuper:* wzruszyłam się pozytywnie.
Podwójna mama- trzymam kciuki:*
Mój stary objaw to chyba ta biegunka,bo dziś też mi dokucza.Mdli i Miki i lepiej że idzie dołem niż górą z dwojga złego.
Wzięłam nospe forte bo niestety brzuch boli jakby ktoś sznurem mi go związał.Tak dziwnie nad wzgórkiem łonowym ? Czy to pęcherz? Może od tego leżenia jakieś zastoje moczu? Co myślicie na ten temat?
U mnie brzucha nic nie widać,płaska jak decha jestem i znowu mam kolejny powód żeby się martwić...Wytrzymujecie ze mną jeszcze?
Nie mam wagi żeby się zważyć ale chyba schudłam znowu,a myślałam że w 3 ciąży będzie wszystko szybciej widać...i miałam taki ambitny plan ćwiczyć cała ciążę.
Moi kochani poszli właśnie do Zoo i posyłają mi co chwilę fotki cieszę się że mają taki dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 10:41
Justi77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysia po to tu jestesmy zeby wytrzymawyc ze soba a myslisz ze jak u Justi bedzie ciaza to jak bedzie swirowac tak samo. To normalka u kazdej z nas a tym bardziej po poronieniach czy jak sie dzieje cos niepokojacego.
Waga sie nie martw. Mi przez ostatnie parw dni juz 3kg polecialo ale u mnie ma z czego ale brzuch juz widac. Doczekasz sie i jeszcze bedziesz narzekac ze Ci ciezko
Z tym bolem to tak nie mialam ale moze to od tych krwiakow? Dobrze ze wzielas tabletke. O ktorwj masz w Sobote wizyte? Zycze Ci kochana by byly same dobre wiesci i krwiaki sie zmniejszyly lub wchlonely.
Najwazniejsze ze dzieci zadowolone ze maja atrakcje a ty mozesz odpoczywac. A biegunki nie zazdroszcze. Pij kochana ile mozesz zeby sie nie odwodnic.Justi77, Pysia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusti moze to i dobrze ze nie masz juz testow. Ja potrafilam i z 7 dziennie zrobic. Wciaga to na maksa. Zreszta ja lubilam to wypatrywanie cienia. Przypatrywania sie itp.
Simon ha ha ale jestes agentla z tym prasowaniem
Rybka ach zapomnialam o Tobie ❤ ciesze sie u u Was wszystko dobrze po wizycie i ze jakos z M leci. Szkoda ze tak malo Cie tutaj z namiJusti77, Pysia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podwójna mama- wizyta w sobotę na 16:15
Modlę się żeby nie rosly te dziady okropne.
Ból brzucha tylko potęguje obawy niestety.Nospa forte nie zadziałała, a brałam ja około 8 godziny.
Leżę na wznak i czytam żeby się odciągnąć z myśli nad bólem.
Justi- :* wiesz jak mocno Ci kibicuje:))) pokaż koniecznie zdjęcie.Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ chęcią,ale nie wyjdzie, pisałam,że widzę taką rynienkę nie widać takiej krechy tylko jak się mocno przypatrzysz to widać coś takiego jak włos....nie da rady tego ująć aparatem, aby coś zobaczyć muszę sama pod światło mocno wypatrywać .
Jutro znowu zrobię i mam nadzieję,że będzie się ściemniać , poczekam na M. niech sam popatrzy bo może mam zwidy.....jak człowiek czegoś bardzo pragnie to wiecie ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 11:23