Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi moje kciuki tez zaciśnięte.
Ja dziś robiłam badania na homocysteinę, MTHFR i V leiden. Wyniki do dwóch tygodni. Mam 9 dc, wczoraj serducho i modlitwa, żeby plemniory przetrwały i żeby komórka jajowa była zdrowa. Już pal licho tą płeć. A z mężem nie gadam, nie mam odwagi. Zbieram ją dopiero.Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justi tez takie mialam i @ przeyszla. Tylko nie rozbieraj testu bo tez czesto to widać. Trzymam kciuki.
Ja to w tek fazy księzyca nie wierze, jakoś to mi pod ten cały new age podchodzi..wrzechswiat i te sprawy..
Aria my tez nie rozmawiamy (już) na ten temat. Trzymam kciuki
M twierdzi ze po co sie nakręcac, jak ma byc to bedzie. Faceci maja tak proste rozumowanie że az to mnie przeraża. Chociaz z drugiej strony przez to im łatwiej.💗5 💗
-
Hej dziewczyny!
Justi trzymam kciuki za dwie kreski. Wiem jak trudno wytrzymać z testami. Mam nadzieje, że jutro ci wyjdzie ładna kreska
Za wszystkie ciężarne też trzymam kciuki za szczęśliwy finał
Aria kochana, aby plemniki doczekały na ovu
Ja też w tym m-cu mam nadzieję. Kochalismy sie 7,8 i 9 dc a ovu przewaznie mam 11 i 12 dc. Wiec jest szansa choć wątpię abym miała tyle szczescia.Justi77 lubi tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
nick nieaktualnyEni, rozbierałam test....
Eni, nie będę mocno bronić tego programu do obliczeń , ale sprawdziłam sobie wstecz moje dziewczyny i wszędzie się zgadza....plus obecna owu była dokładnie jak w programie a to ponoć wtedy największa szansa jak się nakładają. Zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 12:41
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a718d08630d.jpg
Profil malego w dalszym ciagu zostal siusiak .Maly nadgonil i juz jest tylko dzien roznicy miedzy Om a usg.Wazy 410 g..lozysko na przedniej scianie..w poniedzialek musze zrobic echo serca bo nie dokonca umial pobrac pomiary i wtedy tez zobaczy. Dokladnie kregoslup..reszta prawidlowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 12:59
Hilary, Mamabyc3, Pysia89, PodwojnaMama, Justi77 lubią tę wiadomość
-
Aria życzę Ci aby te plemniki przetrwały
Justii poczekaj 2-3 dni jeśli ma być ładna kreska to już będzie
magada faktycznie dawno cie nie było widać co u ciebie?
pysia głową do góry
a ja wciąż czekam na wizytę za chwile będę wchodzic
Basia to teraz będzie juz tylko chlop -
Basik super już spory dzidziuś
Justii oby ciemniało!!!
Podwójna powodzenia z tą głupotą oby wyszły dobre wyniki
Simon to weź przychód z do mnie na prasowanie jak tak bardzo lubisz
Pysia brzuchem się nie martw jeszcze będziesz narzekać że ciężko :p Modlę się za Ciebie na pewno będzie wszystko dobrze sobota już niedługo!
Aria, magada trzymam kciuki za plemniczki !
Enii a Twój kiedy przyjeżdża?
magada lubi tę wiadomość
-
Justi rano nowy test kochana, ja tak miałam tym razem, najpierw cień cienia i nadzieja ale mój mąż nic nie widział a ja tam coś widziałam , na drugi dzień rano dalej bladość jasnego cienia ale wtedy już mój mąż stwierdził że chyba faktycznie coś widać kochana trzymam mocno kciuki
Basik super , że maluszek tak pięknie rośnie , a to echa serca to tak profilaktycznie, mam nadzieję. Trzymam kciuki by wszystko ok było.
Aria kochana kibicuję wam niezmiernie, masz cudne córeczki , powinnaś mieć więcej dzieci, mają taką niesamowitą urodę, że aż szkoda by nie było kolejnego. Trzymam mocno kciuki.
magada trzymam kciukasy kochana
Mój młody biega skacze temp 37,0 ciekawe co to u nas się pojawiło.magada, Justi77 lubią tę wiadomość
-
Ja wróciłam z miasta. W labo było ok i szybko i Werka dostała cukierka i naklejkę Za to na poczcie masakra...dobrze że Pani ż okienka mnie zawołała bo ludzie w kolejce oczywiście nie widzą że w ciąży i ż dzieckiem które wszędzie chce iść i wszystko wyciąga (bo tam na poczcie oczywiście wszędzie powystawiane książki itd)
Teraz Werka śpi a ja jem ciasto i pije kawkę Potem zrobię obiad i po obiedzie idziemy na ten trening...dajcie siły bo będę musiała przez godzinę biegać za Werką i jakoś ją zabawiać...
-
Basil, Mamabyc super, że dziedziaczkami wszystko dobrze.
Mamabyc co u mnie? Ano nic ciekawego. Dzieci chodza do szkoły, a ja siedze w domu. Z mężem nie poruszam tematu ciąży. Licze na wpadkę ale juz nie tak obsesyjnie jak kiedyś. Czekamy aż dostaniemy pozwolenie na budowe, ale przed zimą chyba nie uda nam sie zaczac bo strasznie Długo to trwa.
Podtaram sie częściej zagladacJusti77 lubi tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Madzia.Aria zycze zeby plemniki dotarly do celu.
Justii trzymam kciuki mocnooo.
Podwojna mnie tez czeka niedlugo glukoza bleee.
Pysiu ja tez mam nadzieje ze te cholerniki juz nie urosna.
Karolcia teraz byle do pt. I. Zdrowka dla syna.
Hilary ty jak zwykle zalatana.
Mamabyc jeszcze troszke i bedziesz tulic syneczka.
Justi77 lubi tę wiadomość
-
Basik no niestety...prawie miesiąc czasu M miał wolniejszy a teraz znowu do 22/23 W pracy i wszystko na mojej głowie
Sama też sobie jestem winna że mam trudniej bo żebym już prawko miała to bym miała i samochód bo nawet teraz mamy dwa i bym mogła sobie śmigać więc wygodniej i szybciej
-
nick nieaktualnyWrocilam z przedszkola i taaaak mnie mdli ale wczoraj tez tak bylo a jak zjadlam obiad to przeszlo. Tylko zmusic sie do tego obiadu ciezko
Basik cudny synek i nawet widac po buzce te rysy chlopiece a to serduszko zbadanie to tyko profilaktycznie to teraz tak naprawde mozesz cieszyc sie ciaza bo malutki zdrowy jest
Aria powinnas porozmawiac z mezem jak najszybciej bo jak sie uda zaciazyc to znowu bedziesz zyla w strachu ze bez jego zgody sie to wszystko dzieje. Wiem ze pragniesz dziecka, jak kazda z nas ale pomysl tez o sobie i o tym ze dobrze miec w ciazy wsparcie meza. To bardzo wazne. Niezmiennie trzymam kciuki ❤
Mamabyc no ale juz masz co nosic pod sercem piekna waga.
A kuzyn do lazienki w koncu dotarl?
Magada jak w domu siedzisz to pisz z nami czesciej trzymam kciuki za ten cykl.
Karola widac syn mioal jakies chwilowe oslabienie, wazne ze juz jest ok
Basik u nas glukoza jest pyszna. Sa rozne smaki i jest w takiej szklanej butelce plynna jak sok wiec nie ma sie czego bac tylko teraz ciezej to wypic niz w 2 trymestrze.
Hilary no wlasnie. Temat prawka. Ja ide od Stycznia i do porodu bede miala juz zdane. Z maluszkiem przyda sie jak nic. Juz mam dosyc zycia bez niego. Duzo ulatwia to zycie.
Fajnie ze pani na poczcie Cie zawolala. Jeszcze sa wyrozumiali ludzie