X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi moje kciuki tez zaciśnięte.

Ja dziś robiłam badania na homocysteinę, MTHFR i V leiden. Wyniki do dwóch tygodni. Mam 9 dc, wczoraj serducho i modlitwa, żeby plemniory przetrwały i żeby komórka jajowa była zdrowa. Już pal licho tą płeć. A z mężem nie gadam, nie mam odwagi. Zbieram ją dopiero.

Justi77 lubi tę wiadomość

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aria, jeju życzę Ci tego !!!do Twojej owu jakieś 4-5 dni , kurcze wieź zaciągnij M. do łóżka bliżej owu, dasz radę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 11:49

• aria40 Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie da rady, dziś wyjeżdza, wraca w niedzielę. Może w niedzielę się uda :)

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To byłby już super moment, popatrzyłam na Twój wykres to super moment, no musisz go zaciągnąć do łóżka.

Szkoda,że jeszcze nie doszliście do porozumienia, szkoda,że nie gadaliście...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 11:58

• Enii Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi tez takie mialam i @ przeyszla. Tylko nie rozbieraj testu bo tez czesto to widać. Trzymam kciuki.
    Ja to w tek fazy księzyca nie wierze, jakoś to mi pod ten cały new age podchodzi..wrzechswiat i te sprawy..

Aria my tez nie rozmawiamy (już) na ten temat. Trzymam kciuki <3
    M twierdzi ze po co sie nakręcac, jak ma byc to bedzie. Faceci maja tak proste rozumowanie że az to mnie przeraża. Chociaz z drugiej strony przez to im łatwiej.

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • magada Ekspertka

Wysłany: 27 września 2017, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Justi trzymam kciuki za dwie kreski. Wiem jak trudno wytrzymać z testami. Mam nadzieje, że jutro ci wyjdzie ładna kreska

Za wszystkie ciężarne też trzymam kciuki :) za szczęśliwy finał :)

Aria kochana, aby plemniki doczekały na ovu :)

Ja też w tym m-cu mam nadzieję. Kochalismy sie 7,8 i 9 dc a ovu przewaznie mam 11 i 12 dc. Wiec jest szansa :) choć wątpię abym miała tyle szczescia.

02.2010 córka
    09.2011 syn
    01.2017 corka(*)
    01.2018 7 tydz.(*)
    12.2018 córka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eni, rozbierałam test....:(

Eni, nie będę mocno bronić tego programu do obliczeń , ale sprawdziłam sobie wstecz moje dziewczyny i wszędzie się zgadza....plus obecna owu była dokładnie jak w programie a to ponoć wtedy największa szansa jak się nakładają. Zobaczymy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 12:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2017, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Madziu, dawno Cię tutaj nie było, cieszę się,że zaglądnęłaś, to za Ciebie też kciuki trzymam !!!!Może też zaciągniesz M. bliżej owu?
    Buziaki Madziu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 12:39

• Enii Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi77 wrote:
    Eni, rozbierałam test....:(

Wiedzialam :D Przeciez to norma u nas.. nadziei nie wolno tracic :*

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a718d08630d.jpg

Profil malego w dalszym ciagu zostal siusiak .Maly nadgonil i juz jest tylko dzien roznicy miedzy Om a usg.Wazy 410 g..lozysko na przedniej scianie..w poniedzialek musze zrobic echo serca bo nie dokonca umial pobrac pomiary i wtedy tez zobaczy. Dokladnie kregoslup..reszta prawidlowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 12:59

Hilary, Mamabyc3, Pysia89, PodwojnaMama, Justi77 lubią tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aria życzę Ci aby te plemniki przetrwały :)

Justii poczekaj 2-3 dni jeśli ma być ładna kreska to już będzie :)

magada faktycznie dawno cie nie było widać co u ciebie?

pysia głową do góry

a ja wciąż czekam na wizytę za chwile będę wchodzic :)

Basia to teraz będzie juz tylko chlop :)

• Hilary Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik super już spory dzidziuś :)

Justii oby ciemniało!!!

Podwójna powodzenia z tą głupotą oby wyszły dobre wyniki

Simon to weź przychód z do mnie na prasowanie jak tak bardzo lubisz :D

Pysia brzuchem się nie martw jeszcze będziesz narzekać że ciężko :p Modlę się za Ciebie na pewno będzie wszystko dobrze sobota już niedługo!

Aria, magada trzymam kciuki za plemniczki !

Enii a Twój kiedy przyjeżdża?

magada lubi tę wiadomość

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi rano nowy test kochana, ja tak miałam tym razem, najpierw cień cienia i nadzieja ale mój mąż nic nie widział a ja tam coś widziałam , na drugi dzień rano dalej bladość jasnego cienia ale wtedy już mój mąż stwierdził że chyba faktycznie coś widać :) kochana trzymam mocno kciuki

Basik super , że maluszek tak pięknie rośnie :) , a to echa serca to tak profilaktycznie, mam nadzieję. Trzymam kciuki by wszystko ok było.

Aria kochana kibicuję wam niezmiernie, masz cudne córeczki , powinnaś mieć więcej dzieci, mają taką niesamowitą urodę, że aż szkoda by nie było kolejnego. Trzymam mocno kciuki.

magada trzymam kciukasy kochana :)

Mój młody biega skacze temp 37,0 ciekawe co to u nas się pojawiło.

magada, Justi77 lubią tę wiadomość

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam z miasta. W labo było ok i szybko i Werka dostała cukierka i naklejkę :) Za to na poczcie masakra...dobrze że Pani ż okienka mnie zawołała bo ludzie w kolejce oczywiście nie widzą że w ciąży i ż dzieckiem które wszędzie chce iść i wszystko wyciąga (bo tam na poczcie oczywiście wszędzie powystawiane książki itd)
    Teraz Werka śpi a ja jem ciasto i pije kawkę :) Potem zrobię obiad i po obiedzie idziemy na ten trening...dajcie siły bo będę musiała przez godzinę biegać za Werką i jakoś ją zabawiać...

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak profilaktycznie maly sie tak wiercil ze ciezko bylo cokolwiek uchwycic..a pojde do specjalisty kardiologa penetralnego to bede spokojna.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj mały ma już 1600 gram wszystko dobrze:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 13:51

Hilary, PodwojnaMama, aria40, Basik83, Justi77 lubią tę wiadomość

• magada Ekspertka

Wysłany: 27 września 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basil, Mamabyc super, że dziedziaczkami wszystko dobrze.

Mamabyc co u mnie? Ano nic ciekawego. Dzieci chodza do szkoły, a ja siedze w domu. Z mężem nie poruszam tematu ciąży. Licze na wpadkę:) ale juz nie tak obsesyjnie jak kiedyś. Czekamy aż dostaniemy pozwolenie na budowe, ale przed zimą chyba nie uda nam sie zaczac bo strasznie Długo to trwa.
    Podtaram sie częściej zagladac :)

02.2010 córka
    09.2011 syn
    01.2017 corka(*)
    01.2018 7 tydz.(*)
    12.2018 córka
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia.Aria zycze zeby plemniki dotarly do celu.

Justii trzymam kciuki mocnooo.

Podwojna mnie tez czeka niedlugo glukoza bleee.

Pysiu ja tez mam nadzieje ze te cholerniki juz nie urosna.

Karolcia teraz byle do pt. I. Zdrowka dla syna.

Hilary ty jak zwykle zalatana.

Mamabyc jeszcze troszke i bedziesz tulic syneczka.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 27 września 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik no niestety...prawie miesiąc czasu M miał wolniejszy a teraz znowu do 22/23 W pracy i wszystko na mojej głowie
    Sama też sobie jestem winna że mam trudniej bo żebym już prawko miała to bym miała i samochód bo nawet teraz mamy dwa i bym mogła sobie śmigać więc wygodniej i szybciej :/

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam z przedszkola i taaaak mnie mdli ale wczoraj tez tak bylo a jak zjadlam obiad to przeszlo. Tylko zmusic sie do tego obiadu ciezko ;)

Basik cudny synek i nawet widac po buzce te rysy chlopiece :) a to serduszko zbadanie to tyko profilaktycznie :) to teraz tak naprawde mozesz cieszyc sie ciaza bo malutki zdrowy jest :)

Aria powinnas porozmawiac z mezem jak najszybciej bo jak sie uda zaciazyc to znowu bedziesz zyla w strachu ze bez jego zgody sie to wszystko dzieje. Wiem ze pragniesz dziecka, jak kazda z nas ale pomysl tez o sobie i o tym ze dobrze miec w ciazy wsparcie meza. To bardzo wazne. Niezmiennie trzymam kciuki ❤

Mamabyc no ale juz masz co nosic pod sercem ;) piekna waga.

A kuzyn do lazienki w koncu dotarl?

Magada jak w domu siedzisz to pisz z nami czesciej :) trzymam kciuki za ten cykl.

Karola widac syn mioal jakies chwilowe oslabienie, wazne ze juz jest ok :)

Basik u nas glukoza jest pyszna. Sa rozne smaki i jest w takiej szklanej butelce plynna jak sok wiec nie ma sie czego bac tylko teraz ciezej to wypic niz w 2 trymestrze.

Hilary no wlasnie. Temat prawka. Ja ide od Stycznia i do porodu bede miala juz zdane. Z maluszkiem przyda sie jak nic. Juz mam dosyc zycia bez niego. Duzo ulatwia to zycie.

Fajnie ze pani na poczcie Cie zawolala. Jeszcze sa wyrozumiali ludzie :)

‹‹ 301 302 303 304 305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ