Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mama , a jaka to przyprawa, bo diabeł tkwi w szczegółach a mi zależy na zajeb.....ej grochówce
Fajnie,że sprzęt się sprawdził, też już truję M.,że chcę suszarkę. Hilary, zastanów się Słońce z tą likwidacją wanny, ja miałam prysznic i tęskniłam do wanny przez 2 lata, nigdy już nie pozbędę się wanny,ale zrozumiałam to dopiero gdy jej nie miałam. -
nick nieaktualnyDzien doberek
Ja nie dlugo wybywam do diabetologa. Boje sie jak dibali czy nie zaslabne tan siedzac ponad 2 godziny na czczo. Ech a maz musi dzieci uszykowac i odprowadzic do placowek to nie ma jak ze mna jechac. A kawal tam mam bo drugi k8niec miasta i ponad godzine jechania.
Trzymajcie kciuki zeby wszystko sie udalo i zebym miala to za soba bo dzisiaj cukier na czczo mam koszmarny, wiec czuje ze cukrzyca nabiera tempa -
nick nieaktualnyDobry dzień, dobry dzień
PodwójnaMama trzymam kciuki, wiesz zresztą ....
Trzymam za Was wszystkie Dziewczynki i za Ciebie Pysia, i za Ciebie Magada i moja Aria,mamaTuśka, Enii, kobieta z moich stron, za każdą z Was!
Zrobiłam teściora, jest totalny negatyw więc jest jak Eni napisała... Czuję się żałośnie,podle , rozbieram testy i szukam cienia z cienia, chyba już czas pójść do lekarza i coś z tym zrobić bo całe moje życie stanęło na wyszukiwaniu kreski. Zawód w oczach mojego M. k..wa bezcenny,jak ja mogłam mu to zrobić nie mają 100% pewności?
Jak ja się dobrze poczułam wczoraj, normalnie chodziłam jak paw, który upolował pawicę...pycha kroczy przed upadkiem i teraz tak się czuję.
Mam głowę do wymiany i nie radzę sobie z rozczarowaniem, taka nauczka dla mnie, a co.
ps.M. mój organizm zachwuje się jakbym była w ciąży,jak widać urojonej.....M,stwierdził,że zaczynam jakiegoś świra dostawać i chyba ma rację....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 07:13
-
Oj Justii tulę mocno. Mowi Ci ze jak mój M wyjeżdżał w sierpniu to dzień przed zrobiłam 2 testy. Tak po cichaczu by nie wiedzial. I właśnie byl bladzioch lecz przetrzymany tzn po jakimś czasie a drugi to tak jak u Ciebie. Nic nie mówiłam bo nie byłam pewna. A ze miałam jechać we wrześniu to by byla niespodzianka. Wiec mój pojechał a ja zaraz @.
Hilary za 4 tyg będzie als tylko tydzień.
💗5 💗
-
nick nieaktualnyJusti ale na dobra sprawe masz dzisiaj 11dpo to moze byc jeszcze bardzo wczesnie. Malo tu dziewczyn ktore bladziochy mialy dopiero po terminie @? Przykro mi na dzisiejszy test jednak nie puszczam kciukow i nadal wierze ❤
Ja juz glukoze wypilam jupi teraz 2 godziny czekanie. Ale wazne ze dalam rade i tak mi smakowala. Sok pozeczkowy bo od wczoraj od 22 nic nie pilam wiec pilo sie milo ha haJusti77 lubi tę wiadomość
-
Basik ja żurek jadłam przez ostatnie trzy dni tak mnie naszło teraz już mi babcia garnek grochówki gotuje jako mojej kolejnej zachcianki w ogóle mam ostatnio fazę na zupy! jak ostatnio zaczęłam po południu rosół gotować to już na kolację go jadłam
Podwójna mi glukoza też smakowała jak lukier z pączka a koleżanka dwa razy podchodziła bo za każdym razem lądowała w kibelku po wypiciu połowy kubka!!! -
nick nieaktualnySimon no tutejszej glukozy nie ma co porownywac do tej w Pl ja w Pl jak kiedys robilam to tez nie dalam rady he he mimo ze byla z duza iloscia cytryny. A fuj, wiec podziwiam ha ha
Juz mam 2 rece poklute bo nigdzie zyl nie mam widocznych a tu jeszcze 2 pobrania a glodna jestem. W glowie sie kreci a tu jeszcze do 11 siedziec. Ech ile my kobiety dla malenstwa zrobimy -
nick nieaktualnySimon, naturalny bez clo, ale widzisz ja gadałam z gin o clo to mi powiedziała po co skoro mam własną owu, sama nie wiem....
Jak byłam u gin 17 w niedzielę to pęcherzyk miał już 24 mmm i nieregalarny kształt ( powiedziała,że wygląda jakby właśnie pękał) hmmm myśmy aby nie tracić czasu to nawet od razu w aucie ,ale później już nie pojechałam by sprawdzić czy pękł....gin powiedziała,że mogę i nie muszę ( poza tym pochorowaliśmy się i do tej pory się ciągnie)a jak z tego było wielkie nic ?, a jak jest torbiel ?np.nie wiem,żaluję,że jak miał te 20 mmm ,że nie poprosiłam o pregnyl , jest taka myśl, którą gin podziela na ten cykl , pregnyl. Zastanawiam się czy wziąć te clo bez jej wiedzy i udawać durnia i pojechać oczywiście na monitoring i finalnie by dała pregnyl. Wiecie ja mam mało czasu bo jak nie zaklikam do listopada to muszę szukać nowej pracy a tam trzeba będzie się wykazać, popracować trochę, minimum potrzebowałabym na to wszytko 1 rok zanim będę mogła zaciążyć a wiecie ile mam lat a zaciążając w wieku 42 lat to dla mnie już ciężka sprawa no i kwestia najmłodszej, nie chcemy niani, nie chcemy żłobka bo mieliśmy takie przejścia ze starszą i z nianią oraz złobkiem,że nie mamy emocjonlej gotowości na oddawanie jej gdzieś...
Dziewczyny, poradzcie czy brać jak przyjdzie @ to clo bo pregnyl to nie jest problem?
Wiecie co jeśli nie jestem w ciąży to uwierzcie mi uwierzę ,że mózg potrafi cuda zrobić z organizmem, mam absolutnie wszystkie objawy jakie miałam w przeszłości na ciążę....
bolą cycki, w brzuchu pobolewa jak na @ , kłują jajniki, ciągle coś kłuje, wzdęty brzuchol no i ten śluz mega gęsty, kremowy.
ps. dziękuję za słowa pocieszenia Dziewczynki moje , doradzcie mi coś , łeb mi pęka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 10:02
-
nick nieaktualny
-
Justi- domyślam się że czujesz się podłe...ale wiesz co nadzieja umiera ostatnia,będę nadal trzymać kciuki:*
Psycha potrafi faktycznie dawać nieźle znaki fizyczne.
Ja w drugim cyklu ( nie udało się wtedy) miałam chyba wszystkie objawy,tyleze @ spóźniła się wtedy jakieś 2 tygodnie.
Nie smuć się Kotuś:* jak możesz to warto wspomóc się medycyna myślę.
Odnośnie testu Papa, teraz jak byłam u tej profesor to powiedziała że branie progesteronu fałszuje wyniki!!!! I gdybym chciała to odradzała by bo nie wiarygodny i tak byłby.
Nie miałam pojęcia o tym.
Mój objaw ciążowy czyli poranne biegunki to chyba zamiast wymiotów są.Dzis starałam się zjeść minimalnie a mimo wszystko wizytuje w muszli.
Jak tak dalej pójdzie to nie wiem kiedy przytyję.
Hilary wiesz co jak tak piszesz jaki masz pracowity dzień ile się dzieje to aż miło się czyta mi:) tęsknię za takim rytmem.
Moi dziś pojechali do galerii na ścianki wspinaczkowe i jestem ciekawa jak synowi się spodoba:)))
Justi77, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPójdę na betę i tak będzie najlepiej. Fajnie Twoja Rodzinka spędzi dzis dzień a co do tego proga i testu Pappa to dotytyczy się rownież duphastonu,który jest syntetyczny i w badaniach nie podnosi progesteronu w surowicy? Dla mnie jest jasne,że tak może robić luteina ,ale duphaston?
-
Justi- o której się wybierasz?
Mocno trzymam kciuki:* Całuję.
Nie mam pojęcia co robi ten dupahson ale tak mówiła ta profesorka.Ciekawe.
I wiesz co? Mówiła że kwas foliowy może nasilać krwiaki.Eh:/ tak czy siak biorę go bo przecież dziecko potrzebuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 10:48
-
nick nieaktualnyPysia tu w de juz dawno odeszlo sie od tego ze progesteron falszuje wyniki testu pappa. Mozesz nawet broszurke dostac i tam jest napisane. Nie udowodniono tego naukowo. W Pl maja stara szkole z tym progesteronem.
Justi i beta rowzieje Ci watpliwosci. Kciuki kochana zeby byla pozytywna.
Przetrwalam glukoze. Czekam na wyniki i lekarza bo na miejscu od razu robia takze bede wiedziec od razu co i jak i jakie zalecenia ale bedzie zle bo lekarz juz mi powiedziala cukier na czczo 137 wiec gorzej niz z corca w ciazy ech.....Justi77 lubi tę wiadomość
-
Justii trzymam kciuki za betę.
Hilary tobie też trzymam oby wyniki dobre były
podwójna dałaś rade?
a ja za grochowka nie przepadam. ale barszcz ukrainski albo szczawiowa musze zrobić na dniach pizza domowa za mną chodzi może zrobię w weekend. wczoraj kupiłam pampersy 1 bo w lidłu promocja a i tak l4 szlam zanieść. u tak dziewczynki chciały po jednym dla lalek jeny jakie one małe są kolejna taka mala dupka aż nie mogę uwierzyć że 2 miesiące i może malutki będzie na świecieJusti77, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny