Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Justii u nas ż prysznicem nie ma problemu jak mieszkaliśmy w starym mieszkaniu 5 lat to mieliśmy tylko prysznic. Mój M w ogóle nawet teraz nie urzywa wanny tylko prysznice bierze, ja głównie też może że 3 razy w roku biorę kąpiel. Dla dzieci takich małych to może być wanna lepsza ale remont będziemy robić dopiero za ok 2 lata.
Jej przykro mi na ten test ale może być jeszcze za wcześnie więc dalej trzymam kciuki!
Podwojna super że glukoza wypita trzymam kciuki za dobre wyniki:)
Pysia zanim się obejrzysz to też już będziesz chodziła i zalatana będziesz Teraz musisz tylko trochę przystępować
Ja już po śniadaniu i ide pod prysznic. O 12 przyjeżdża teściowa zająć się Werką a ja lecę na wizytę. Trzymajcie kciuki za wyniki bo nie widzi mi się jeszcze iść do szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 11:14
-
a to bym musiała pomyśleć nad suszarka skoro nie trzeba też prasować bo mimo że mam z mama pralnie w piwnicy zima nie ma gdzie suszyć pranią tzn jest ale schnie tak wolno ze a ja mam pranie co 2 dni. ...
kuzyn średnio na jeża doszedł do łazienki ale zona trafiła do szpitala także aktualnie jest usprawiedliwiony.
jeny ja patrzalas na wymiary mały ma główkę na 34+5 jak ja go urodze. przeraża mnie to bo dziewczyny miały małe główki 34 i 35cm a on już ma 31.... haha mądry będzieSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boziu jak zwykle kolejka...5 osób przede mną. Ja nie wiem po co oni robią wizyty na godziny jak to się w ogóle kupy nie trzyma. Miałam mieć wizytę ok 12:40 A teraz wychodzi że jak wejdę o 13:40 To będzie dobrze...piernicze następnym razem nawet jak mnie zapisze na 14 to przyjdę po 8 bo wtedy zawsze jest mniej ludzi i nie będę wnikać w komentarze pielęgniarki bo im nic się nie stanie jak ją przyjdę wcześniej a przynajmniej nie będę tyle czekać...
-
nick nieaktualnyDojechalam do domu. 7 godzin poza domem. Mam dosc. Najgorsze ze musze znowu na te wszystkie szkolenia tam byc a ja to znam na pamiec z ciazy z corcia. W Poniedzialek 4h szkolenia co jesc i bla bla bla i spotkanie z lekarzem. Tak.mnie brzuch zaczal bolec od tego siedzenia tam ze klade sie do lozka. Bo za 2h po corcie lece.
Gluķoza zla. Gorsza niz w ciazy poprzedniej. Prawie 250 po obciazeniu takze w Poniedzialek lekarz ma zadecydowac co z insulina. Szlak by tp trafil. Znowu nie moge sie cieszyc ciaza bo co tydzien do diabetologa. Non stop szkolenia. Czeste usg maluszka itp. Ach a mialam nadzieje. No nic wszystko idzie przezyc.
Klade sie dziewczynki i pozniej Was poczytam i siw odezwe -
nick nieaktualnyCholera , widzisz Podwójna nie może być spokojnie. W sumie to w DE macie nawet fajnie/niefajnie ( w kontekście Twoim ,kiedy musisz to odbębnić pomimo,że przeszkolona jesteś)z tymi szkoleniami. W PL kobieta musi sama o wszystko zadbać i o wiedzę.
Poodpoczywaj i pomyśl nad tym co napisałam w moim tym przydługim poście.
Pobrałam krew, z młodą jeszcze o plac zabaw zahaczyłyśmy ,ale tak brzydko się bawiła ,zabierała zabawki i niszczyła babki ,że musiałam ją zabrać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 13:27
-
Podwójna jej że też musiały być takie wyniki...bedzie trochę ciężko ale wszystko będzie dobrze na pewno ! Trzymaj się kochana i mimio wszystko ciesz że tą ciążą, czas szybko leci i zaraz poczujesz kopniaczki i będzie cudownie
Justi77 lubi tę wiadomość
-
Justii Kochana wiem, tez to przerabialam. Wszystkie objawy. Ba nawet wczesniej jak zabezbieczalismy sie a nie chcialam byc w ciązy (na sama mysl że moglabym to szału dostawałam) to też objaw za objawewm.. Nawet mój sie smiała ze co m-c to ciążą ( z leku urojona).
Też rozumiem to wszystko bo niby 3 lata miedzy nami róznicy( w m-cach pewnie mniej) i tez zastanawiam się czy wogóle to jest dla mnie dobry wiek.Całkiem inaczej jest majac małe dzieci... ech
Odważna jestes bo ja bym bała się iść na bete
Podwójna no nie ..jak nie urok to s...ka. To takie niesprawiedliwe. Pijaczka nawet przez cała ciąze nie wie ze jest a Ty stres za stresem
Ja przy drugiej wogóle nie poszlam na glukozę. Jak sobie przypomne to az mnie mdli💗5 💗
-
Podwoja no to kiepsko ale dostaniesz insuline dietke pewnie i jakos dacie rade..
Hilary daj znac odrazu co tam u cb.
Moja niunia mlodsza wrocila ze szkoly dwie piatki i pochwala od wychowawczyniJusti77, Enii, Hilary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justi ja bym spróbowała, ale broń boże Cię nie namawiam, bo to musi być Twoja decyzja, ja też miałam swoje owu, a brałam clo bo przyspiesza też wzrost jajeczek i dzięki clo może być ich więcej (liczyłam na bliźniaki:-) ), przy pierwszym cyklu z clo dostałam pregnyl i nic, przy drugim nie poszłam w ogóle na monitoring i się udało jedyną wadą clo to są torbiele, które mogą się zrobić z przerośniętego jaja, ale to i w normalnym cyklu może się zdarzyć! myślę, że jak masz cykle regularne i byś wzięła zgodnie z ulotką to nic się nie stanie, a może właśnie by pomogło
-
nick nieaktualnyJusti
Teściowa ma w ogródku kilka krzaczków tej roślinki, w wakacje zawsze mi daje ze 2 reklamówy liści i łodygi, siekam wszystko i siup do zamrażarki.
Ale tym akurat się nie przejmuj, bo bez tego też super wychodzi grochówka.
Dużo dają żeberka, podsmażona cebula z kiełbasą, majeranek, a jak groch zacznie się rozpadać to zupa sama się po prostu zrobi. Najlepsza jest na drugi dzień
A w sklepach nie ma przypadkiem maggi w płynie?
Jeśli chodzi o brak II, to wspomnę jeszcze raz, że mi cień cienia pokazało dzień po terminie spodziewanej @, a Ty z tego co pamiętam @ na początku paź... spokój i jeszcze raz spokój, oddech i uśmiech proszę.
Hilary
Zgadzam się z Justi
My mamy prysznic, żeby jeszcze głęboki brodzik, ale nie... zachciało się oczywiście jak najniższy i teraz jak dzieciaki chcą się kąpać razem, to w wanience plastikowej się pluskają. Tyle, że my za rok będziemy szykować górę i tam już zaplanowana jest wanna narożna w łazience.
Ale jakbym nie miała takiej możliwości, to wannę bym zostawiła, tylko zrobiłabym parawan nawannowy i wtedy masz 2w1 i możesz wziąć prysznic nie chlapiąc całej łazienki i dzieciaki mogą się razem komfortowo kąpać
No zobacz jak to extra wygląda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/43cd0ad14ed2.jpg
A Hilary Skarbie nieśmiało pytam czy mogę dołączyć na pierwszą stronkę?
Mam 32 lata, córcia 3 latka , synuś roczek
-
nick nieaktualnySimon, nie trzeba mnie długo namawiać ,jak doczytałaś walczę też z czasem, chodzi o pracę więc nie chciałabym odkładać na czas bliżej już później nieokreślony zaciążenia bo to różnie może już wyjść...
Póki co czekam na wynik bety i wiecie co moja nadzieja jakoś zdechła i jest mi mega smutno. -
Podwójna mama- Osz kurcze blade, nie fajnie z tym cukrem... Współczuję Ci:*
Czemu takie długie to szkolenie?
To obowiązkowe rozumiem?
Hilary też bym się zdenerwowala na Twoim miejscu:* daj znać po
Basik zdolne masz dziewczyny:)
Wiecie oglądam od rana Rodzinę zastępczą- kiedyś uwielbialam ten film:)
Ktoś go pamięta?
Justi-czekam też z Tobą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 13:50
-
nick nieaktualnySzczęśliwa takie rozwiązanie łazienki jest mega funkcjonalne.
Wiem, dodajesz mi otuchy tylko ja to taki typ jestem,że szybko zapalam się i szybko ciśnienie spada....stąd już nadzieja zdechła ,ale w głowie robi się druga z clo.
Pysiaczku, ja pamiętam , mója Tata śp. lubił oglądać a ja czasami mu towarzyszyłam, chyba najbardziej rozbawiała go Aniutka czy jakoś takWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 13:44
-
nick nieaktualny