Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTa Dąbrowskiej nie jest dobra gdy jesteś staraczką
Podwojna , dla mnie brak chleba to kicha bo ja muszę jeść 2 kromki na śniadanie i 1 na noc. Wiesz co zaszłam z Hanią w czerwcu jak załatwiłam sobie metformax, tak po cichu też o tym myślę....
Muszę mieć coś na rzeczy ....metformax też po cichu brałam jak z najmłodszą zaszłam. Teraz chciałam jak gin chce i dupa, czasami mam wrażenie ,że my potrafimy bardziej poskładać do kupy wszystko, powinnyśmy być ciałem lekarskimWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 20:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusti tak ja tylko tak moge jesc a i tak cukier mi skacze po nie ktorych produktach.
Karola no to jutro pewnie sie doweisz kto tam mieszka u Ciebie
Hilary ach smutne te Twoje wieczory bez M
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 21:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustii
Kurczę, a miałam przeczucie... a już wiem, widocznie moje przeczucie sprawdzi się w następnym cyklu! Głowa do góry i uśmiech mi tu proszę! Jes
teśmy z Tobą.
Ja leżę i coś mnie mdli, w brzuchu się przewala i gardło do tego boli...
Dzieciaczki dalej zagilowaneJusti77 lubi tę wiadomość
-
Justii hehe no byłoby mega żebyście do mnie wpadły Szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie...ej ale jak da radę to trzeba kiedyś zorganizować jakieś spotkanie no koniecznie
z M teraz najgorzej jakieś półtorej/dwa miesiace bedzie tak wracal pozno (oczywiscie moze nie caly czas, moze kilka dni sie trafi ze np deszcz bedzie padal wtedy szybciej wroci) noo i potem to juz tylko do 15 bedzie robił a w grudniu bierze urlopWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 22:52
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak myślę na poważnie, takim fajnym momentem byłoby gdybyśmy wszystkie rozpakowane się spotkały i myślę,że jest to możliwe, najgorzej to Podwójna no i Pysia bo One w DE ,ale myślę,że jakoś można połączyć gdy będą miały plany przyjazdu do PL. Ja jestem gotowa pojechać na drugi koniec Polski
PodwojnaMama, Hilary, Pysia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobietki dojechac do Pl to nie problem samoloty tez lataja
Justi kolacja super, tylko ja bym smietane zamienila na jogurt
Szczesliwa zdrowka dla Was!
Ide kobietki pod prysznic i spac. Od 5:30 na nogach jestem wiec moze dzisiaj szybciej usne.
Spokojnej nockiHilary, Justi77, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość