X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po treningu :) W międzyczasie udało mi się skoczyć z Werką do sklepu więc fajnie bo zrobiłam zakupy a nie musiałam za Werką biegać.
    Teraz jemy kolację a o 20 idzie shrek i zrobię popcorn i mam jeszcze galaretki zrobione :)
    M może dzisiaj wróci wcześniej tzn pewnie ok 22

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj kolejna nocka.blee

My po mszy szkolnej i spotkaniu komunijm Zuzy i co jak zwykle proboszcz nie odpuscil i jutro dziewczyny ida na spotkanie kandydatek na marianki...juz nas takbod pol roku meczyl.niech ida mlode zobacza jak to bedzie.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, super, gratulacje <3

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 29 września 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna, no u majamia same męskie towarzystwo ;-) za to synowe będzie rozpieszczać ;-)

Hilary, Ty to się ciesz, że już na końcówce jesteś. Przede mną jeszcze z 15 tygodni, a już się czuję jakby to już połowa 3 trym. była... Brzuch większy niż w poprzednich ciążach, no i najgorsze to spojenie łonowe... chodzę jak pingwin i stękam, jak próbuję wstać to wstaję ze łzami w oczach a czasem się rozryczę, bo tak boli... Gin mówi, że na to nic nie poradzi. Na diagnozę rozchodzącego spojenia jeszcze za wcześnie, zresztą to mi dałoby tyle, że to wskazanie do cc, a ja cc i tak będę mieć. Więc męcz się babo... :-(

Justi, tulę kochana :-* ważne, żebyś Ty się nie złamała, a szczęście na pewno się do Ciebie uśmiechnie :-*

U nas smaranie od tygodnia, a mnie od 1.5 dusi kaszel. Ale poza tymi pojedynczymi objawami nic, osłuchowo czysto i gardło też ok. Pomagamy sobie doraźnie i tyle. Dziewczyny chodzą do przedszkola i żłobka i nic się z tego nie rozwija. Dzisiaj nawet młodszą zaszczepiłam, mieliśmy zaległą dawkę przypominającą na pneumo. Więc dziś w żłobku nie była i dała mi niezły wycisk... a po szczepieniu tylko na rękach a jak nie to ryk. Więc brzuch teraz daje się we znaki...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 21:47

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2017, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspomnienia, wspomnienia i jeszcze raz wspomnienia :)
    Rok temu o godzinie 13.10 przyszedł na świat mój ukochany syneczek <3
    Dzisiejszy dzień upłynął mi na oglądaniu zdjęć :) Jaka córcia była malutka kruszynka jak się urodziła, a synek miał cały łepek w czarnych, długich włoskach he he
    Eh macica szaleje :P i hormony buzują na 3 dzidzię...
    I dzisiaj jak tak sobie rozmyślałam... mamy córkę i synka, więc w 3 ciąży nie chciałabym znać płci dziecka :) tylko mieć niespodziankę <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 13:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina
    No pięknie! Gratulacje!
    Imię wybrane dla Księżniczki? :D

• Enii Autorytet

Wysłany: 30 września 2017, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa moj tez z 13.10 ( tak na prawdę do 13.08). Tyle ze nie tem mc i rok.
    Moj grudniowy. Masakra...

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 30 września 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa to wszystkiego najlepszego dla synusia :)

ryba aa szczerze ja też już mam pomału dość czuje się jak dosłownie bym miała urodzić na dniach cały dół boli od spojenią przez kośc ognowa po pochwe. mój juz narzeka ze seksu nie ma, a mnie tak boli ze aż się boje by miało być coś między nami. czuje się jak stara baba, ale też wiem, że coraz bliżej końca. mimo że bedz8e teraz coraz ciężej to jest to warte tych małych iskierek :) a porodu pierwszy raz się boje coś mam przeczucie ze będzie ciężko... Ale dam rade i każda z nas da wiadomo a za rok zebyśmy czasem nie zaczęły tęsknić za ta bólaca dupa ;)

Justi77, Szczęśliwa_Mama, Rybaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczynki <3

U mnie cykl całkiem się powalił, zaczęłam plamić wczoraj i wczoraj przeszło teraz cisza, brzuch mam jak balon i źle się czuję...Obym dostała okres na dniach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :)

Za oknem leje deszcz i nie macie pojecia jak sie cieszymy cala rodzina na dzien laby ha ha a dzieci to juz w ogole sie ciesza i mowia ze dzien pidzamkowy sobie robia ;)

Pysia jak sie czujesz? Dzisiaj w koncu wizyta. Trzymam kciuki i czekam na dobre wiesci :) daj nam znac jak najszybciej! Bedzie dobrze :)

Szczesliwa mama moc buziakow dla synka :)

Justi hm a moze jeszcze jest nadzieja na fasolke i moze to nie bylo z okresu a plamienie implantacyjne? Jeju ale by bylo :)

Ryba no do porodu jeszcze kawalek masz to sie umeczysz kochana. Az sama sie zaczelam obawiac czy ja bede sie dobrze czuc jak w poprzednich ciazach ;) bo energia do konca mnie trzymala i jako takich boli nie mialam.

A tutaj Majamia juz nie pisze to nawet nie wiedzialam ze bedzie miala syna ;) swoja droga to mogla chociaz napisac ze znika z forum.

Mamabyc a maz niech postawi sie w Twojej sytuacji i zrozumie ze moze tak bolec ze kobieta nawet o sexie nie mysli. Ale zrob mu dobrze inaczej :P i chlop bedzie szczesliwy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi kochana jak do jutra @ nie pojawi sie to testuj kochana. A mialas wczesniej takie akcje jak w tym cyklu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupilam sobie dzisiaj detektor tetna plodu :) nie mialam w poprzednich ciazach a teraz pomyslalam ze kupie zeby dzieci mogly posluchac serduszka malenstwa :)

Justi77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Podwojna, poza tym kibel bo beta negatywna więc wypiłam sobie trochę winka i zapaliłam pół papierosa więc po Twoich słowach gorączkowo myślę.... Cykle mam zawsze 29-31 dni teraz 27 dc , owu miała 17 ( niby) to co implantacja aż 10 dni??

Podwojna,masz rację z tym daniem znaka,ale sama widzisz Tobie zależy, mnie zależy tym,którzy sobie poszli nie zależy więc olej to....

Ogólnie mam podły humor dzisiaj więc takie wieści ,że u Was fajny iżamkowy dzień nastrajają mnie. M. pojechaała na swój mecz wróci wieczorem, dzieci mają dziwny też humor dobrze ,że słoneczko świeci chociaż tyle. Oglądam sobie na Canal plus wywyiad z Putinem w reżyserii Oliviera Stona , nagrywam bo to już historyczne a ja lubię bardzo takie rzeczy.

Wiesz co Podwojna mam słabawy charakter z tym jedzeniem cholera muszę popracować nad sobą ( ogólnie to potrafię mocno się trzymać , sama rzuciłam palenie takie mocne ponad 5 lat temu i autentycznie nie palę, ale słodycze mniam .... ) złamałam się wczoraj i zjadłam takie 4 pyszne herbatniki i mam wyrzuty sumienia....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 11:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny jest ten detektor, dobrze ,że kupiłaś, też kupię gdy już zajdę by być spokojniejszą.

ps. Szczęśliwa Mama wszystkiego co najlepsze dla Twojego synka :)!

Podwojna to plamienie to była taka strużka żywej krwi w śluzie więc choler wie, ale jak to to autentycznie będę się martwiła bo jak już powiedziałam wypiłam solidny kieliszek wina i wypaliłam pół papierocha więc mam nadzieję,że to nie wpłynie negatywnie , już mam dosyć tych poronień, już swój j....ny limit mam , cztery wystarczą poronienia w tym dwoje dzieci na cmentarzu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 11:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia idzie do gina na 16:30 ,trzymajmy kciuki!

• Hilary Autorytet

Wysłany: 30 września 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże zdycham...wieczorem jak szłam spać miałam zgaga i w ogóle źle się czułam. O 2 w nocy obudziłam się z bólem żołądka wymiotowałam potem już było ok i zasnełam. Spałam do 10 a i tak dalej chce mi siś spać. Jestem nie do życia, dalej boli mi żołądek i boję się cokolwiek zjeść. Wczoraj pokusilam się i zjadłam trochę popcornu i nie wiem czy to przez to czy coś innego. Najgorzej że dzisiaj mamy wesle...jeny oby mi przeszło bo średnio widzę w takim stanie tam iść :/

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 30 września 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie zjadłam i znowu poszłam wymiotować a że nie maiałam czym to poszło żółcią. Teraz się czuje i niebo lepiej i nawet skusiłam się zjeść kilka chrupkie zwykłych zobaczymy jak będzie dalej...

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary, herbatkę miętową zrób sobie, no spę zażyj jak masz, kurcze może odpuść sobie to wesele?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam ,że nawet 11 dpo może być implantacja, po jakiego h...ja ja wczoraj tak odpuściłam?? K...wa

Owu klanedarz jak wpisałam plemienie wywindował mi ,że test będzie pozytynw z 35% na 58% ja to widząc wk.wiłam się bo przecież plamienie a tu teraz Podwojna mi tak piszesz na to ładne kwiatki.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 11:47

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi po pierwsze jezeli pozno nastapili zagniezdzenie to normalne ze beta byla negatywna. Po drugie na tym etspie ani alkohol ani fajka nue zaszkodzi. Ja w ciazy z synem juz bylam. Bylo boze narodzenie. Pierwszy raz od 5 lat zapomnialam ze mi sie okres spoznia i podczas swiat wypilam cala butelke malibu z mlekiem i ja nie pijaca w tedy tak mi to malibu smakowalo. A po swietach dzien Sylwestra szykowalismy sie na sylwka a mnie tak brzuch bolal ze sie zwijalam z bolu. I wracalan z zakupow. Spojrzalam na kalendarz ze okres mi sie spoznia a zawsze byl o czasie. Od razu do apteki po tescie i pozytywy ha ha takze widzisz ;)

Ja tam kciukow nie puszczam a zagniezdzenie ma miejsce miedzy 6 a 12 dniem wiec wszystko jest mozliwe.

Hilary to ja stawiam na popcorn. Na bank ta skorka od kukurydzy stanela Ci na zoladku. Mialam tak juz kilka razy i dlatego nie jem popcornu. Pij kochana rumianek. On mi zycie ratowal teraz.

Justi77 lubi tę wiadomość

‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ