Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJusti
No, ale miałam pozytywny i to nie z porannego siku
Ja wszystko skrupulatnie notuję, także na pewno nic mi się nie pomyliło
A przecież implantacja trwa kilka dni.
Pamiętam ten dzień jakby to dzisiaj było.
Zrobiłam test, bo temperaturka nie spadała i zobaczyłam cień cienia.
A dosłownie za 2 godziny na majtkach plamienie.
Przestraszyłam się trochę, zadzwoniłam do gina, uspokoił mnie, powiedział żebym się położyła. A na drugi dzień ponowny test i kreska trochę mocniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 14:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusti Skarbie może jednak moje przeczucie sprawdzi się w tym cyklu
napiszę Ci moje notatki:
8 st - owulacja
10 st - bóle podbrzusza
11 st - mocne bóle z lewej strony
12 st - wzdęcia, zgaga w nocy może od szarlotki?
13 st - wieczorem leciutkie mdłości i wzdęcia
14 st - rano mdłości lekkie, strasznie śpiąca i zmęczona, wieczorem potworny ból głowy,
18 st - rano kłucie w prawym boku, strasznie chcę mi się pić herbatę, kawa nie smakuje
19 st - rano mdłości lekkie
20 st - plamienie i test pozytywny.
Zapisywałam wszystko co zachodziło w moim organiźmie innego.... bo ani wzdęć ani mdłości nie mam na codzień
Nie śmiejcie się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 14:31
Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki mnie dzis boli mnie kregoslup spojenie lonowe miednica i biodrA chodzd jak kaczka..w sumie to czlapie.
Dzis dziewczynki byly na pierwszym spotkaniu mariankowym i sa zachwycone..
Slabo mi dzis wogole.
A jak wam mija dzien..
Hilary zdrowka
Justi kciuki dalej zacisniete. -
nick nieaktualnyBasik, może za dużo łaziłaś Babo poodpoczywaj trochę.
Fajnie ,że córciom podobało się to z chęcią będą chodziły.
U nas leniwie, M. wraca z meczu a ja piekę dla rodziny żeberka, sama zjem z wczoraj rybę,ale za długo ją piekłam i zrobiła sie trotowata, niedobra wręcz.
Pojedziemy poźniej na zakupy o Rosmanna zaczepię .
-
nick nieaktualnyJusti
Ja z tymi notatkami, to aż czasami przesadzam he he
No ale muszę przyznać, że często do nich zaglądam
Ja mam wczorajszy obiad, więc luzik.
Poukładałam w szafkach, bo dzieciaki mi w nich armagedon zrobiły.
Zmyłam podłogi i teraz kawkę piję i segreguję zdjęcia.
Zrobiłam folder ciąża z synkiem, ciąża z córką i podzieliłam na miesiące, fajnie widać jak brzuszek rósł.
Wymyśliłam też, że zrobię album np: zdjęcie córci z narodzin, z 1 urodzin, z 2 i teraz z 3 i tak samo dla synka.
Mega fajnie oglądać takie cośWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 15:58
Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze kobietki ale emocjonujacy weekend
Zaraz Pysis ma wizyte i mam nadzieje ze dzisiaj da nam znac.
I Justi Twoje testowanie. Ach jak mnie ciekawosc zzera
Basik odpocznij kochana i moze bedzie lepiej. I super ze dziewczynkom tak sie podobalo
Szczesliwa mama ja starajac sie o trzecid tez takie notatki robilam tylko w tel. Na aplikacji i super sa jak wroce i co mi sie dzialo przez ten cykl
A ja dzisiaj z mezem rozmawialismy o tym Pappa i nie przekonuje on nas. I w Poniedzialek bede dzwonic do gina czy wykonuje ten test Nifty czy Harmony. Wolalabym 500€ zaplacic ale miec dokladniejsze badanie a nie tylko ze statystyk.
Po weekendzie przyjdzie mi ten detektor i ciekawa jestem kiedy serduszko znajde bo ogladalam ten model na yt to od 10tc juz ladnie pokazuje no ale u mnie maluch gdzies w glebi jest schowany to sie licze z tym ze moze byc problemSzczęśliwa_Mama, Justi77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasik dobrze ze weekend jest to odpoczac sobie mozna
Justi bedziesz jutro testowac?
No 9 tydzien sie zakonczyl i zaczac 10 zlecialo co dopiero co wstawialam suwaczek i bylo 3 tydzien i 2 dnia ha ha
Ide z corcia w ten deszcz do sklepu bo dzieci wariuje bez dworu -
Hej hej ja się jakoś ogarnęłam. Dobre jest to że już nie wymiotuje więc pojechaliśmy na te wesele. W sumie jakby coś się działo to tutaj jest lepiej bo w moim mieście jakbym rodziła teraz przed 37tc to i tak tutaj do tego miasta co jest wesele by nas wysłali. W kościele posiedziałam sobie na podwórku i było ok. Teraz zjadłam trochę rosołu i ziemniaków i na razie siedzę. Najwyżej jak będę źle się czuła to z M wrócimy szybciej do domu bo on tak zdecydował że nie chce sam jechać. Zobaczymy jak będzie dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 19:38
-
Hej Skarby moje Kochane
Dobre wieści mam
Krwiaki zmniejszyly się delikatnie a ten jeden tak jakby zastygał
Duphaston mam brać do końca grudnia
Dzidziuś miał dziś 33,8mm
Czyli urósł przez tydzień 1 cm niesamowite
Pisze z telefonu mam nadzieję że zasięg będzie i to odczytacie
Bardzo się cieszę
Wiecie jeszcze gin mówiła że mogę delikatnie spacerować w ciągu dnia po domu
I wychodzic na krotkie spacery ale mam wszystko bardzo wolno robić
Wasze modlitwy pomogły
Bardzo Wam dziękuję
I wierzę że wszystko jest na dobrej drodze
Wyjeżdżamy dziś z Łodzi ale tylko 100 km dalej do mojej babci
Ściskam każda z Was bardzo mocnoSzczęśliwa_Mama, PodwojnaMama, Justi77, Hilary, Basik83, Rybaaaa, Paula222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny