Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPysia wspaniale wiesci i malenstwo jak pieknie uroslo ❤ teraz juz ciesz sie urlopem :*
Hilary baw sie kochana dobrze a ja trzymam kciuki zeby zaden bol zoladka, biegunka i wymioty sie nie pojawily :*
Justi kochanie a nadal jest czysto? Zadnych plamien? Alez sie niecierpliwie ha ha
My bylismy z dziecmi na spacerku w sklepie na zakupach spozywczych 2 godzinki i zaszlismy do zabawkowego i kupilismy szachy i takie rybki co kiedys za dziecka mialam co na wedki sie lapalo tylko teraz takie duze sa i maz pogral z synem w szachy a ja z corcia. A teraz dzieci juz w lozkach. Maz sobie siada do playa a mnie mdli wiec w sypialni przed tv lezeJusti77 lubi tę wiadomość
-
Pysia no i pieknie dzieciatko podroslo..ciesze sie ze pomalu do przodu.
Hilary.Pysia.oszczedzajcie sie
Podwojna ja tez przed tv..z malymi dzwoneczka zesmy ogladaly..
Justi poczekaj do pon.a ktory to dc?
My tez dzis w tesco bylismy na wiekszych zakupach..Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pysiu, dobre wieści, takie lubię :-* ale słuchaj się dalej lekarza i nie przemęczaj się i poooowolutku
Justi, Kochana, trzymam mocno kciuki :-*
Ja w 1 i 2 ciąży w 10 i 9 dpo miałam bladziochy na testach, a teraz w 10 dpo biel biła po oczach i dopiero coś tam w 13 dpo się pojawiło. Plamień implantacyjnych nigdy nie miałam więc nie wiem. Ale trzymam kciuki, żeby to było to :-*
Podwójna, ale mi ochotę na partyjkę zrobiłaś w szachy dobrych kilka lat nie grałam :-o a kiedyś w klubie szachowym grałam i nawet osiągnięć trochę mam na koncie. Ale przyszła matura, nowe plany i na szachy miejsca już zabrakło... ale swoje dzieci też mam zamiar nauczyć
Hilary, dobrze że już Ci lepiej. Oby to tylko chwilowa niedyspozycja trawienna, bo to faktycznie już taki etap, że wszystko się może zdarzyć.
Szczęśliwa my z M trochę podobni do siebie, więc niektóre cechy nie wiadomo po kim dziewczyny mają, np. usta, ale starsza córcia wykapana moja mama a młodsza to cały tata.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 22:15
Szczęśliwa_Mama, Enii, Justi77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny13 dpo 27 dc , czysto totalnie w sumie od wczoraj, absolutnie nic, z rana był śluz ze strużkami świeżej krwi i później nic...
Łeb mnie pęka no i M. patrzy na mnie jakbym uzależniła się od netu bo nerwowo zerkam na laptopa i coś gada o tym,że mnie pochłonęło....
Podwójna jaka fajna u Was sobota. Ja trochę pogotowałam i poszliśmy na zakupy po meczu , i nam trochę odbiło bo zrobiliśmy mega długi spacer, ledwo do domu doszłam.
Wiecie co jak będę w tej ciąży to taki cud dla mnie.....
Za szybko wysłałam, chciałam dopisać,że takie gry rodzinne chyba najlepiej zbliżają , uważam ,że u mnie muszę to poprawić tzn. gramy ,ale za rzadko jak z mojej perspektywy. I tak się poprawiło jak zlikwidowałam smartfony dzieciom
Co oglądacie kobitki? , ja mam przerwę... gramy z M.. w playaka, w piłkę gramyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 22:51
-
nick nieaktualnyDupa, nic z tego , testy negatywne. hehe teraz to pewnie poczekam sobie na @ , hormony mi się rozwaliły.
Od dzisiaj powinnam dostać @ do najpóźniej do 3 października , mam wzdęty brzuch jak balon .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 09:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa czuję,że nic z tego także spokojnie już czekam na @ , zapisłam się do tego starszego gina koło mnie na wtorek , czuję coś ,że będzie musił mi chyba wywoływać @ a, a i zagadam z nim o stymulację ,on taki bardziej wyluzowany niż moja "stara"/stała gin .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justi77 wrote:Cześć MamaNi, daaawno Cię tutaj nie było .....przerwałaś starania i teraz wznowiłaś ? Przepraszam ,że wypytuję kobietę o takie rzeczy ,ale ciekawi mnie ile masz lat?
Hej
Wiesz zawsze mowilam ze co ma byc to bedzie choc robilam jakies badania, mialam w sierpniu monitoring ale na koniec dowiedzialam sie ze mam niski progesteron, ale lekarka chcialaby badania nasienia mojego K, a wogole to dla mnie przewiduje CLO hmm chyba wiem skad w NL tyle blizniakow
Bo przeciez jajeczko roslo, peklo i sa nastepne wiec w sumie po co CLO...
Na progesteron nic nie dala wiec od tego cyklu czyli od wrzesnia wrocilam do OVARIN, dodatkowo acard, magnez, witamina C no i pierwszy raz mam temperature powyzej lini podstawowej od dawna hehhe
Poczytalam o wszelkich brakach progesteronu czym to grozi jak sie objawia itd stad witamina C i magnez zaczelam brac. Zobaczymy mam skierowanie na proga i mam plan na jutro rano zeby jechac i go zrobic to bedzie 9 dpo ale w soboty tu labo jest zamkniete.
Oprocz tego umowilam sie do gina w Niemczech na 18.10 zobaczymy jak bedzie bo teoretycznie od przyszlego tygodnia wracam do pracy..
Dzis za to bardzo bola mnie krzyze , masakra jakas tak jak bola przed @ - a doczytalam ze to tez objaw niskiego progesteronu, podobnie jak wypadajace wlosy...
A co do wieku wczoraj skonczylam 39 I jakos ostatnio hmm nie mialam ochoty nic pisac nawet wykres udostepnilam chyba wczoraj rano albo w piatek wieczor, czasem tak bywa choc oczywiscie podgladalam Was tutaj podobnie jak testujace we wrzesniu i watek pazdziernikowy
Pozdrawiam -
pysia super wiesci ale wciąż wszystko pomału rób.
Hilary wiesz niby takie oczyszanie orgabizmu może trwać nawet 2 tygodnie. ja miałam z młodsza tak 5 dni przed porodem także wszystko może się zdarzyć chociaż uważaj na siebie te kilka tygodnie niech malutka posiedzi jeszcze
mama nl wszystkiego najlepszego; ) -
Mamabyc3 wrote:pysia super wiesci ale wciąż wszystko pomału rób.
Hilary wiesz niby takie oczyszanie orgabizmu może trwać nawet 2 tygodnie. ja miałam z młodsza tak 5 dni przed porodem także wszystko może się zdarzyć chociaż uważaj na siebie te kilka tygodnie niech malutka posiedzi jeszcze
mama nl wszystkiego najlepszego; )
DziekujeEnii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny3 lata temu o 10.40 przyszła na świat moja cudowna córcia
Justi
Negatywny? Nie wierzę... Ja nadal nie tracę nadziei na ten cykl
Teraz dzidzia do mamusi będzie podobna
Idę zrobić na śniadanie naleśniki jak zwykle w niedzielę
Później pójdziemy na spacer i do sklepu, bo córcia chce sobie "kupić" na urodziny czekoladki kinder i jajko jak to ona mówi he he słodka jest