X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia wspaniale wiesci :) i malenstwo jak pieknie uroslo ❤ teraz juz ciesz sie urlopem :*

Hilary baw sie kochana dobrze a ja trzymam kciuki zeby zaden bol zoladka, biegunka i wymioty sie nie pojawily :*

Justi kochanie a nadal jest czysto? Zadnych plamien? Alez sie niecierpliwie ha ha

My bylismy z dziecmi na spacerku w sklepie na zakupach spozywczych 2 godzinki i zaszlismy do zabawkowego i kupilismy szachy i takie rybki co kiedys za dziecka mialam co na wedki sie lapalo tylko teraz takie duze sa ;) i maz pogral z synem w szachy a ja z corcia. A teraz dzieci juz w lozkach. Maz sobie siada do playa a mnie mdli wiec w sypialni przed tv leze :)

Justi77 lubi tę wiadomość

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 30 września 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia no i pieknie dzieciatko podroslo..ciesze sie ze pomalu do przodu.

Hilary.Pysia.oszczedzajcie sie

Podwojna ja tez przed tv..z malymi dzwoneczka zesmy ogladaly..

Justi poczekaj do pon.a ktory to dc?

My tez dzis w tesco bylismy na wiekszych zakupach..

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w trakcie usypiania dzieci :)

Justi
    No właśnie nie masz więcej plamień?
    Pewnie nie wytrzymasz i jutro zatestujesz co? :P
    Ale emocje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 21:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak u Was jest?
    Do kogo dzieciaczki podobne?
    Bo córcia do mnie, a synek wykapany tatuś ;)

• Rybaaaa Autorytet

Wysłany: 30 września 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiu, dobre wieści, takie lubię :-* ale słuchaj się dalej lekarza i nie przemęczaj się i poooowolutku ;-)

Justi, Kochana, trzymam mocno kciuki :-*
    Ja w 1 i 2 ciąży w 10 i 9 dpo miałam bladziochy na testach, a teraz w 10 dpo biel biła po oczach i dopiero coś tam w 13 dpo się pojawiło. Plamień implantacyjnych nigdy nie miałam więc nie wiem. Ale trzymam kciuki, żeby to było to :-*

Podwójna, ale mi ochotę na partyjkę zrobiłaś ;-) w szachy dobrych kilka lat nie grałam :-o a kiedyś w klubie szachowym grałam i nawet osiągnięć trochę mam na koncie. Ale przyszła matura, nowe plany i na szachy miejsca już zabrakło... ale swoje dzieci też mam zamiar nauczyć ;-)

Hilary, dobrze że już Ci lepiej. Oby to tylko chwilowa niedyspozycja trawienna, bo to faktycznie już taki etap, że wszystko się może zdarzyć.

Szczęśliwa my z M trochę podobni do siebie, więc niektóre cechy nie wiadomo po kim dziewczyny mają, np. usta, ale starsza córcia wykapana moja mama a młodsza to cały tata.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 22:15

Szczęśliwa_Mama, Enii, Justi77 lubią tę wiadomość

2 córeczki <3 <3
    f2wli09kzqwfei07.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2017, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13 dpo 27 dc , czysto totalnie w sumie od wczoraj, absolutnie nic, z rana był śluz ze strużkami świeżej krwi i później nic...

Łeb mnie pęka no i M. patrzy na mnie jakbym uzależniła się od netu bo nerwowo zerkam na laptopa i coś gada o tym,że mnie pochłonęło....

Podwójna jaka fajna u Was sobota. Ja trochę pogotowałam i poszliśmy na zakupy po meczu , i nam trochę odbiło bo zrobiliśmy mega długi spacer, ledwo do domu doszłam.

Wiecie co jak będę w tej ciąży to taki cud dla mnie.....

Za szybko wysłałam, chciałam dopisać,że takie gry rodzinne chyba najlepiej zbliżają , uważam ,że u mnie muszę to poprawić tzn. gramy ,ale za rzadko jak z mojej perspektywy. I tak się poprawiło jak zlikwidowałam smartfony dzieciom :)

Co oglądacie kobitki? , ja mam przerwę... gramy z M.. w playaka, w piłkę gramy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 22:51

• Enii Autorytet

Wysłany: 1 października 2017, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Dziewczyny jak u Was jest?
    Do kogo dzieciaczki podobne?
    Bo córcia do mnie, a synek wykapany tatuś ;)

Jak mowi stare przysłowie :Pierwsze do mamy drugie do taty

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Enii Autorytet

Wysłany: 1 października 2017, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justiii my tu jajo zniesiemy.

Pysia uff jaka ulga. Trzymajcie sie zdrowo

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 1 października 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enii wrote:
    Jak mowi stare przysłowie :Pierwsze do mamy drugie do taty

A ja słyszałam ze do tego kto bardziej chciał ;)
    U mnie pierwsze do taty drugie do mamy trzecie do taty czwarte do mamy ;)

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupa, nic z tego , testy negatywne. hehe teraz to pewnie poczekam sobie na @ , hormony mi się rozwaliły.
    Od dzisiaj powinnam dostać @ do najpóźniej do 3 października , mam wzdęty brzuch jak balon .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 09:03

• Enii Autorytet

Wysłany: 1 października 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justiii nieeeee. Jak nie przyjdzie do wt to rob znowu

U mnie @ przyjdzie wcześniej brzuch mnie boli od wczoraj i wywaliło jak na 4 mc.
    Zaraz jade aptekę atakować

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć MamaNi, daaawno Cię tutaj nie było .....przerwałaś starania i teraz wznowiłaś ? Przepraszam ,że wypytuję kobietę o takie rzeczy ;) ,ale ciekawi mnie ile masz lat?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 09:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuję,że nic z tego także spokojnie już czekam na @ , zapisłam się do tego starszego gina koło mnie na wtorek , czuję coś ,że będzie musił mi chyba wywoływać @ a, a i zagadam z nim o stymulację ,on taki bardziej wyluzowany niż moja "stara"/stała gin .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze najmłodsze do tatusia, najstarsza do mojej znienawidzonej teściowej a średnia do mojego byłego.

ps. dodam,że najstarsza wygrała mis szkoły...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2017, 09:15

• Enii Autorytet

Wysłany: 1 października 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tal, tak Justiii popytaj bo wiesz niby mlode jeszcze jesteśmy lecz organizm to wiadomo

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, bo tu czterdziecha na karku to i już mogę mieć jakieś rozjazdy w tych cyklach hehe bo 40 to w okresie już przedmenopauzalnym ,niestety brutalna prawda.

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 1 października 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi77 wrote:
    Cześć MamaNi, daaawno Cię tutaj nie było .....przerwałaś starania i teraz wznowiłaś ? Przepraszam ,że wypytuję kobietę o takie rzeczy ;) ,ale ciekawi mnie ile masz lat?

Hej

Wiesz zawsze mowilam ze co ma byc to bedzie choc robilam jakies badania, mialam w sierpniu monitoring ale na koniec dowiedzialam sie ze mam niski progesteron, ale lekarka chcialaby badania nasienia mojego K, a wogole to dla mnie przewiduje CLO hmm chyba wiem skad w NL tyle blizniakow ;)
    Bo przeciez jajeczko roslo, peklo i sa nastepne wiec w sumie po co CLO...
    Na progesteron nic nie dala wiec od tego cyklu czyli od wrzesnia wrocilam do OVARIN, dodatkowo acard, magnez, witamina C no i pierwszy raz mam temperature powyzej lini podstawowej od dawna hehhe
    Poczytalam o wszelkich brakach progesteronu czym to grozi jak sie objawia itd stad witamina C i magnez zaczelam brac. Zobaczymy mam skierowanie na proga i mam plan na jutro rano zeby jechac i go zrobic to bedzie 9 dpo ale w soboty tu labo jest zamkniete.
    Oprocz tego umowilam sie do gina w Niemczech na 18.10 zobaczymy jak bedzie bo teoretycznie od przyszlego tygodnia wracam do pracy..
    Dzis za to bardzo bola mnie krzyze , masakra jakas tak jak bola przed @ - a doczytalam ze to tez objaw niskiego progesteronu, podobnie jak wypadajace wlosy...

A co do wieku wczoraj skonczylam 39 ;) I jakos ostatnio hmm nie mialam ochoty nic pisac nawet wykres udostepnilam chyba wczoraj rano albo w piatek wieczor, czasem tak bywa choc oczywiscie podgladalam Was tutaj podobnie jak testujace we wrzesniu i watek pazdziernikowy ;)

Pozdrawiam :)

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia super wiesci :) ale wciąż wszystko pomału rób.

Hilary wiesz niby takie oczyszanie orgabizmu może trwać nawet 2 tygodnie. ja miałam z młodsza tak 5 dni przed porodem także wszystko może się zdarzyć chociaż uważaj na siebie te kilka tygodnie niech malutka posiedzi jeszcze :)

mama nl wszystkiego najlepszego; )

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 1 października 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamabyc3 wrote:
    pysia super wiesci :) ale wciąż wszystko pomału rób.

Hilary wiesz niby takie oczyszanie orgabizmu może trwać nawet 2 tygodnie. ja miałam z młodsza tak 5 dni przed porodem także wszystko może się zdarzyć chociaż uważaj na siebie te kilka tygodnie niech malutka posiedzi jeszcze :)

mama nl wszystkiego najlepszego; )

Dziekuje ;)

Enii lubi tę wiadomość

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 lata temu o 10.40 przyszła na świat moja cudowna córcia :)

Justi
    Negatywny? Nie wierzę... Ja nadal nie tracę nadziei na ten cykl ;)
    Teraz dzidzia do mamusi będzie podobna :D

Idę zrobić na śniadanie naleśniki jak zwykle w niedzielę :P
    Później pójdziemy na spacer i do sklepu, bo córcia chce sobie "kupić" na urodziny czekoladki kinder i jajko jak to ona mówi he he słodka jest <3

‹‹ 311 312 313 314 315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ