Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko ale mi się dzisiaj wstać do pracy nie chciało!!!!! po tej weekendowej labie u rodziców to ciężko było się ogarnąć!!!
Justi przykro mi, bo czytam, że emocje były przez weekend niezłe, ale następny będzie już ten szczęśliwy
Pysia cieszę się, że u Ciebie i Kropka wszystko ok -
PodwojnaMama wrote:Dziem doberek
Justi nie wiem co myslec o tym Twoim cyklu ech. Jezeli nic z tego to zycze Ci kochanie zeby @ szybko przyszla i bys mogla juz dzialac w kolejnym cyklu ❤
MamaNl Ty sie starasz o 5 dzieciaczka? Zycze zeby sie udalo do konca roku! A najlepiej juz w tym cyklu
Hilary i jak po weselu?
Szczesliwa mama buziaki dla corci
Milego dnia kobietki
Staram nie staram Poprostu liczymy ze się uda
-
Witajcie
Ja właśnie odebrałam wyniki ostatnie ze szpitala a ze mam jeszcze jeden papier skierowanie na progesteron to go tez dziś zrobię brzuch mnie boli okresowo i to tak dość zobaczymy co to będzie dalej pewnie od jutra spadek temp i małpa za rogiem czeka teoretycznie mam do niej tydzień a już prawie od tyg mnie pobolewa z jajnikami na zmianę może przeziębiłam przydatni od siedzenia na betonie Hmm zobaczymy
Miłego dnia kochane dla was mnie jeszcze czeka zaraz wizyta w mojej agencji pracy ale to na luzach mam nadzieje będzie i oby po mojej myśli wszystko szło zalatwic -
Justii nowy cykl jest Twój!
Simon heh się nie dziwie bo fajnym weekendzie nigdy się nie chce do pracy wracać :p
Enii aj ż facetami to tak zawsze...mojenu też zalążek już przeszedł więc do lekarza już nie chce iść ale zimą jak będzie na urlopie to to pogoń na wszystkie badania
Mamanl to powodzenia w tej agencji
Ja w sumie niedawno wstałam. Zjem lekkie śniadanie i zobaczymy jak będzie. Jak na razie dzisiaj brzuch mi jeszcze ne twardniał. Może jak będę się dobrze czuła to skoczę do lidl a bo dzisiaj są kurtki zimowe a dla Wiktor a potrzebuje...mojej pościeli oczywiście nie ma...niedlugo zamówię na allegro i wtedy pewnie q gazetce się pojawi hehe
Mam nadzieję że już żołądek się uspokoił...bo na te skórcze to wiem że po prostu muszę więcej odpoczywać i leżeć i tak będę robić bo jeszcze trochę za wcześnie na poród
-
Just przykro mi ale miejmy nadzieję, że nastepny cykl będzie szczęśliwy
Simon planujesz l4?
Tyle piszecie, że nie mogę za wami nadążyć
Ja mam już 17 dc, ale ovu mi jeszcze nie zaznaczylo. Niby objawy mialam, ale temp caly czas nisko. Więc z tego cyklu nic nie będzie. No trudno
Dostaliśmy już pozwolenie na budowę. Na wiosnę zaczynamy
Milego początku tygodniaJusti77 lubi tę wiadomość
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa rano mąż go zawozi przed pracą o 6:30 wyjeżdżają. A z powrotem przywozi go ciocia która tam pracuje i otwiera mu drzwi do klatki i młody sam wchodzi na górę. Potem jak maz będzie wracał o 15 to kilka dni on będzie go też przywozil bo ciocia 2 razy w tygodniu pracuje tam do 16 to nie będzie sensu żeby tyle tam siedział. On chodzi do przedszkola nie w naszym mieście tylko w takim miasteczku obok. Miał dojeżdżać autobusem ale stwierdziliśmy że nie dam rady go zaprowadzać chociaż to jest tuż pod blokiem ale ogarnąć dwójkę i siebie a potem trójkę i schodzić z nimi wszystkimi po schodach to nie na moje siły...
Magada to kciuki za ten cykl i fajnie że macie już pozwolenieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 10:59
-
nick nieaktualnyMagada, fajnie ,że macie pozwolenie, z tym cyklem to tak mogłaś mieć, kurcze , u zdrowych ,młodych kobiet w roku występują 2 cykle bezowulacyjne....
Wiecie co wkurzam się na swój organizm, za namową Simona ( dziękuję) wezmę clo, jutro idę do gina niech zobaczy czy nie mam torbieli po tym cyklu , powiem mu jakie mam zamiary, może pomoże w "przestępstwie" a mojej gin to ewentualnie wymyśliłam ,że piłam zioła Sroki i jadłam dong quai i stąd jak będzie dużo pęcherzyków taka historia u mnie, jak myślicie łyknie to?
No i chyba pierwszy raz w życiu dostałam PMS od wczoraj darłam się na wszystkich w domu a M. napisał ,że chyba lepiej mnie unikać a jak już co to na wszytko zgadać się
No i autentycznie trzymajcie kciuki za ten cykl bo jak się nie uda to będę musiała szybko szukać pracę i wtedy już będzie koniec moich starań a to byłoby dla mnie straszne.....
Wezmę się za Nowennę Pompejańską bo chyba już tylko to mi pozostanie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 11:24
-
Justi świetny plan zioła o.sroki też zwiększają ilość pęcherzyków
Magada planuje pracować do końca roku,ale jak będzie mnie szef za bardzo wkurzal to pójdę wcześniej!chociaż i tak odkąd jestem w ciąży to jakoś mniej się denerwuje w pracyJusti77 lubi tę wiadomość
-
Justi tak, wiem, że mogą sie trafić bezowulacyjnw cykle, ale mialam nadzieję ze plemniki z 9 dc dotrwaja do ovu. A przewaznie mam 11-12 dc. No ale trudno...
PMS to ja mam co m-ac. Biedny mój mąż
MamaNi kiedy zamierzasz testować? Bo chyba nie dotyczalam
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Ja już po badaniu jutro wracam tez do pracy na mój stary dział szef jak mnie zobaczył dziś w budynku to powiedział ze czekał jak wrócę i ze mnie potrzebuje Heheh miłe to wracam po 8 miesiącach chorobowego aż się boje hehhe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magada wrote:Justi tak, wiem, że mogą sie trafić bezowulacyjnw cykle, ale mialam nadzieję ze plemniki z 9 dc dotrwaja do ovu. A przewaznie mam 11-12 dc. No ale trudno...
PMS to ja mam co m-ac. Biedny mój mąż
MamaNi kiedy zamierzasz testować? Bo chyba nie dotyczalam
Magda zobaczymy jak będzie już miałam cienie cieni i wielkie rozczarowania Wiec ostatnio starałam się nie testować tylko czekać na @ Najwcześniej myślałam o piątku ale zobaczymy co pokaże temp jeśli będzie spadać nie będę testowac -
Hej, ja znowu po przerwie wpadam. Już nawet nie obiecuję poprawy, bo za kazdym razem coś mnie odciąga .
Biel na teście u mnie i czekam na @, ale to nawet dobrze, bo się jakaś infekcja intymna się przyplątała i się leczę właśnie.
Justi, ależ emocje były! Trzymam kciuki za nowy cykl. Będziesz o kolka dni przede mną , zatem czekam na wytyczenie ciążowej ścieżki
MamamNI, super podejście. Ma być to będzie. Ja też staram się tak myśleć. Ba! Nawet czasem, jak padam na pysk to sobie nie wyobrażam dodatkowych ciążowych atrakcji . Ale potem mi przechodzi i póki co staramy się dalej. Ciśnienie mam chyba coraz mniejsze, ale zobaczymy przed następnym testowaniem .
Hilary, wyglądasz jak milion dolarów !
Magda, kciuki trzymam.
Simon, to już 14 tc? Wow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 21:14
Hilary lubi tę wiadomość
-
Mamatuska dzięki
Szczęśliwa no na szczęście w tym mógł mnie mąż i ta ciocia odciążyć
Ja dzisiaj już lepiej się czuje. Nie wymiotowałam ani nic chociaż apetyt dalej słaby ale już więcej zjadłam niż wczoraj. Po południu byłam na zakupach w rosmanie i biedronce na szczęście z koleżanka to mi niosła zakupy i na 4 piętro wtargala. A ja się dotleniłam. Na obiad zrobiłam makaron z mlekiem więc na szybko i w domu nie sprzątałam. Tylko teraz kolację zrobiłam i dzieci wykąpałam i dopiero usiadłam sama odpocząć. Brzuch mi się dalej napina chociaż już nie tak często jak wczoraj. M dzisiaj w pracy cały dzień i noc...gdzies o 5 dopiero wróci...wiec ciekawe jak ja zasnęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 21:43