Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien doberek
U nas dzisiaj swieto wiec witam sie jeszcze z lozka super miec wolne na tygodniu. Szybciej tydzien minie
Hilary mam nadzieje ze juz jestescie po wizycie i macie ja za soba
Moje dzieci uwielbiaja chodzic do dentysty
Justi kochana znartwilas mnie smutno tutaj bedzie bez Twoich czestych wpisow :*
Paula gratuluje podwyzki
MamaNl kiedy testujesz? -
Justi mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku?! odezwij się czasem, będzie nam Ciebie tutaj brakowało
Podwójna fajnie mieć wolne w tygodniu ja mam wolne w piątek na 9.45 wizyta u gina więc wzięłam sobie urlop na cały dzień! może w końcu dowiem się kto tam u mnie mieszka bo już mnie ciągnie pobuszować po sklepach z ubrankami! Młodego obkupiłam już na zimę ale jeszcze mi mało -
Mamanl może jednak z nerwów...
Simon o to oby się maluszek pokazał
Podwójna fajnie masz ze dzien wolny macie
Tak wróciliśmy po 10. Wiktor w sumie też się nie bał, ładnie dał się zbadać itd. Ja to myślałam że już nie dam rady tak długo mi tam wiercił ale na szczęście już po Teraz kolejną wizyta 24 i potem 26.
Zaszliśmy Jeszce do Lidla i kupiłam kurtkę zimowa dla Wiktora. Buty też były ale jakoś mi się nie spodobały. Ciekawe czy będą jeszcze przed zimą czy szukać gdzieś indziej
M wrócił dopiero o 6 ale na szczęście uspałam Węrkę o 8 jak wychodziliśmy i spała do tej pory aż wróciliśmy:)
Jak M wstanie to jedziemy do teściów na urodziny kuzynki i znowu dzien zleci.
U nas od rana pada i ma być taki cały tydzień ale ja się cieszę bo M będzie wracał o 15
-
Hej
Podwójna mama - wracamy w piątek.
Póki co jestem u mojej babci i tak sobie całe dnie spędzamy rozmawiając o wszystkim.
Wspaniała kobieta.
Justi rozumiem Cię:* tak czy owak modlę się za Twoje powodzenie.
Czuje się lepiej ze świadomością że krwiaki zmniejszyly się ale żyje w niepewności każdego dnia czy czasem nie pękną.
Czytam Was i jestem z Wami myślami.Pozdrawiam. -
nick nieaktualnyHilary
A jeśli można spytać gdzie pracuje Twój Mężuś? Że tyle godzin robi?
Dobrze, że masz pomoc.
Ja właśnie nie mam... musiałabym sama zaprowadzać dzieci w ciąży i pewnie odbierać... tyle, że przedszkole blisko i nie mamy schodów.
Ale jednak boję się, jak bym dała radę np. w takiej sytuacji, że córkę zaprowadzić, a synek chory i noworodek przy piersi... Eh...
-
Rybaaaa wrote:... Brzuch większy niż w poprzednich ciążach, no i najgorsze to spojenie łonowe... chodzę jak pingwin i stękam, jak próbuję wstać to wstaję ze łzami w oczach a czasem się rozryczę, bo tak boli... Gin mówi, że na to nic nie poradzi. Na diagnozę rozchodzącego spojenia jeszcze za wcześnie, zresztą to mi dałoby tyle, że to wskazanie do cc, a ja cc i tak będę mieć. Więc męcz się babo...
.
Hilary raju ty to się namęczysz z tym żołądkiem, współczuję kochana.
Szczęśliwa_Mama wrote:Karolina
No pięknie! Gratulacje!
Imię wybrane dla Księżniczki?
Justi kochana tule...
Dziewczyny u nas najmłodszy już zaakceptował to, że będzie siostra, ale początek był ciężki...
-
Szczęśliwa on pracuje w gospodarstwie rolnym ale nie u siebie i nie u gospodarza tylko takim prywatnym gdzie jest duża firma i dużo hektarów. Właściciel to w ogóle w Chełmie mieszka czyli bardzo daleko stąd. Głównie jeździ na traktorze sieje, uprawia, kosi zboże. Zwierząt nie mają tylko pola pod uprawę
-
nick nieaktualnyNo i kolejny dzionek minal
Simon jakos czesto ostatnio masz wizyty przynajmniej mozesz malenstwo czesto ogladac
MamaNl moze tez brzuch z emocji na powrot do pracy Cie bolal? Moze jutro znowu temp. pojdzie w gore
Hilary kacik dla malenstwa juz masz uszykowany? Lozeczko itp? Torba do szpitala spakowana? Jeju az ciezko mi uwierzyc ze to juz lada chwila a dopiero co po cichaczu przezywalam z Toba jak swirowalas czy sie udalo zaciazyc czy nie ha ha
Karola i super ze tak sie swietnie czujesz ja mysle ze to dlatego ze dawno temu bylas w ciazy i organizm w pelni doszedl do siebie a u Ryby jednak wczesnie ciaza po poprzedniej sie pojawila, wiec na bank ma to duzy wplyw na organizm co by nie bylo.
Pysia a kiedy masz wizyte tutaj u ginki? Bedziesz zalatwiac progesteron z PL czy jej wszystko opowiesz i od niej bedziesz go chciala?
Babcia pewnie szczesliwa ze towarzyszke do rozmow ma
Mamabyc jak postep lazienki?
Basik ja ostatnio mezowi bigos zrobilam i sprobowalam naparstek doslownie a meczylam sie pol nocy, wiec teraz na sama mysl mnie trzesie
Pojutrze juz powinnam detektor miec i bede szukac serduszka -
Witam ojej Hilary - ominęło mnie twoje złe samopoczucie dobrze,że już lepiej - odpoczywaj kochana jak najwięcej !! Justi - niech ci się tam wszystko naprostuje i wracaj do nas !! U mnie powoli coraz lepiej - muszę przyznać ,że było ciężko ... Złe samopoczucie fizycznie i psychicznie wysiadałam - najmłodszy synek był wręcz nie do wytrzymania dość długi okres czasu ... Teraz jest bardzo grzeczny tfu tfu - nie wiem co to się stało,ale chyba ktoś mi dziecko podmienił no i jeśli chodzi o imię to jednak nie będzie Stasia ... Synek nie chce postawiliśmy na Aleksandra
Jutro mam wizytę - zobaczymy co tam u niunia mego słychać pozdrawiam wszystkie z Was :*II cykl starań... Zielony
-
nick nieaktualnyMajzu fajnie ze zajrzalas i moze czesciej wpadniesz jak samopoczucie juz ok ladne imie dla synka
A ja mam nocke z glowy. Zjadlam na kolacje 2 kromki chleba z pomidorem, rzodkiewka i szczypiorkiem. Taka mialam ochote i zaryzykowalam. I mam. Wymioty i biegunka. Zdycham jednak mimo czopkow i tabletek nie jest to jeszcze dobry okres na surowe warzywa ech.... -
Podwojna bidulo mam nadzieje ze ci wkrotcce minal te wymioty bo sie wykonczysz.
Wczoraj bylam z dziewczynkami na rozancu sluzyly pierwszy raz jako Marianki.wymodlilam sie za nas wszystkie.
Wstalam jakas zasmarkana.PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Dzieńdoberek Wszystkim!!!
Gardło mnie jakoś pobolewa, poradźcie co z tym mogę zrobić? herbatę z cytrynką i miodem już piję
Podwójna bidulka jesteś z tym jedzeniem.... współczuję!!! a z moimi wizytami to jest tak, że normalnie chodzę do lekarza na nfz, on mi prowadzi ciążę od samego początku, robi wszystkie badania itd. ale ja jednocześnie (bez jego wiedzy) na te najważniejsze usg chodzę też prywatnie, do pani doktor, która ma świetny sprzęt i mam do niej ogromne zaufanie bo mi ciążę z Franiem prowadziła! teraz przestała przyjmować w mieście gdzie mieszkam i dlatego jeżdżę do niej prywatnie tylko na usg 25.09 byłam właśnie u niej na usg przezierności karkowej, a teraz idę do gina na nfz dzięki temu częściej widzę moją Fasolkę i mam lepszą pewność że wszystko jest ok jak mi obydwoje mówią to samo
A do pracy dzisiaj obudziła mnie mała dziewczynka w jasnych włoskach i kolorowej pidżamce mówiąc "Mamo musisz zawieźć nas do przedszkola!", może to proroczy sen?!