X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 2 października 2017, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam powiem ze tak mi się mój wykres podoba ze aż się boje jutrzejszego mierzenia Hihihi jeszcze muszę zmienić godzinę bo wracam do pracy i będę wstawać 30 min wcześniej mam nadzieje ze będzie Ok ;)

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamanl no to tylko trzymać kciuki jak taki dobry wykres :)
    A ja już z synkiem czekam u dentysty. Przed nami tylko jedna pani ale oczywiście lekarza jeszcze nie ma...

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :)

U nas dzisiaj swieto wiec witam sie jeszcze z lozka :) super miec wolne na tygodniu. Szybciej tydzien minie ;)

Hilary mam nadzieje ze juz jestescie po wizycie i macie ja za soba :)

Moje dzieci uwielbiaja chodzic do dentysty :)

Justi kochana znartwilas mnie :( smutno tutaj bedzie bez Twoich czestych wpisow :*

Paula gratuluje podwyzki :)

MamaNl kiedy testujesz?

• simon86 Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku?! odezwij się czasem, będzie nam Ciebie tutaj brakowało :-(
    Podwójna fajnie mieć wolne w tygodniu :-) ja mam wolne w piątek :-) na 9.45 wizyta u gina więc wzięłam sobie urlop na cały dzień! może w końcu dowiem się kto tam u mnie mieszka bo już mnie ciągnie pobuszować po sklepach z ubrankami! Młodego obkupiłam już na zimę ale jeszcze mi mało :-)

• MamaNl Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja dziś pierwszy dzień po przerwie w pracy strasznie boli mnie brzuch temperatura spadła Wiec albo już na @ albo z nerwów wróciłam na swój stary dział i do mojego ulubionego szefa to taki plus ;)

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamanl może jednak z nerwów...

Simon o to oby się maluszek pokazał:)

Podwójna fajnie masz ze dzien wolny macie :)
    Tak wróciliśmy po 10. Wiktor w sumie też się nie bał, ładnie dał się zbadać itd. Ja to myślałam że już nie dam rady tak długo mi tam wiercił ale na szczęście już po :) Teraz kolejną wizyta 24 i potem 26.
    Zaszliśmy Jeszce do Lidla i kupiłam kurtkę zimowa dla Wiktora. Buty też były ale jakoś mi się nie spodobały. Ciekawe czy będą jeszcze przed zimą czy szukać gdzieś indziej
    M wrócił dopiero o 6 ale na szczęście uspałam Węrkę o 8 jak wychodziliśmy i spała do tej pory aż wróciliśmy:)
    Jak M wstanie to jedziemy do teściów na urodziny kuzynki i znowu dzien zleci.
    U nas od rana pada i ma być taki cały tydzień ale ja się cieszę bo M będzie wracał o 15 :)

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos jeszcze w tym tygodniu ma wizyte ? Albi w nastepnym to wpisze

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki

Justi daj znac czasami co u cb..zebysmy sie nie martwily..

Paula gratuluje podwyzki

MamaNl te pol h w mierzeniu tempki jest dopuszczalne.

A ja dzis ogarnelam chate i jem bigosik czekajac na male.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon to trzymak kciuki co by fasolek pokazal co tam mam miedzy nozkami.

Hilary dobrze ze maz i ciocia pomagaja.

Hilary lubi tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Pysia89 Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Podwójna mama - wracamy w piątek.
    Póki co jestem u mojej babci i tak sobie całe dnie spędzamy rozmawiając o wszystkim.
    Wspaniała kobieta.

Justi rozumiem Cię:* tak czy owak modlę się za Twoje powodzenie.

Czuje się lepiej ze świadomością że krwiaki zmniejszyly się ale żyje w niepewności każdego dnia czy czasem nie pękną.

Czytam Was i jestem z Wami myślami.Pozdrawiam.

• Hilary Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik ale mi smaka zrobilaś tym bigosem :O

Pysia dobrze tak czas ci miło leci, na pewno nie pekna i będzie wszystko dobrze !

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary
    A jeśli można spytać gdzie pracuje Twój Mężuś? :) Że tyle godzin robi?
    Dobrze, że masz pomoc.
    Ja właśnie nie mam... musiałabym sama zaprowadzać dzieci w ciąży i pewnie odbierać... tyle, że przedszkole blisko i nie mamy schodów.
    Ale jednak boję się, jak bym dała radę np. w takiej sytuacji, że córkę zaprowadzić, a synek chory i noworodek przy piersi... Eh...

• karolinams Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybaaaa wrote:
    ... Brzuch większy niż w poprzednich ciążach, no i najgorsze to spojenie łonowe... chodzę jak pingwin i stękam, jak próbuję wstać to wstaję ze łzami w oczach a czasem się rozryczę, bo tak boli... Gin mówi, że na to nic nie poradzi. Na diagnozę rozchodzącego spojenia jeszcze za wcześnie, zresztą to mi dałoby tyle, że to wskazanie do cc, a ja cc i tak będę mieć. Więc męcz się babo... :-(
    .
    Raju kochana współczuję, ja tak się rewelacyjnie czuję, (pfu pfu) żeby nie zapeszyć , że szkoda mi Ciebie bardzo bo to jeszcze tyle czasu możnaby się cieszyć tym stanem a tak jak , gdy wszystko boli i dokucza.

Hilary raju ty to się namęczysz z tym żołądkiem, współczuję kochana.
    Szczęśliwa_Mama wrote:
    Karolina
    No pięknie! Gratulacje!
    Imię wybrane dla Księżniczki? :D
    CHyba będzie Natalia :)

Justi kochana tule...

Dziewczyny u nas najmłodszy już zaakceptował to, że będzie siostra, ale początek był ciężki...

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki kochana :) Ja dziś po pierwszym dniu pracy czuje się ok ale brzuch mnie bolał strasznie jakby nożem ktoś mnie ciał może to nerwy albo @ za rogiem bo temp już zaczęła spadać ...

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 3 października 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa on pracuje w gospodarstwie rolnym ale nie u siebie i nie u gospodarza tylko takim prywatnym gdzie jest duża firma i dużo hektarów. Właściciel to w ogóle w Chełmie mieszka czyli bardzo daleko stąd. Głównie jeździ na traktorze sieje, uprawia, kosi zboże. Zwierząt nie mają tylko pola pod uprawę

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kolejny dzionek minal :)

Simon jakos czesto ostatnio masz wizyty ;) przynajmniej mozesz malenstwo czesto ogladac :)

MamaNl moze tez brzuch z emocji na powrot do pracy Cie bolal? Moze jutro znowu temp. pojdzie w gore :)

Hilary kacik dla malenstwa juz masz uszykowany? Lozeczko itp? Torba do szpitala spakowana? Jeju az ciezko mi uwierzyc ze to juz lada chwila ;) a dopiero co po cichaczu przezywalam z Toba jak swirowalas czy sie udalo zaciazyc czy nie ha ha

Karola i super ze tak sie swietnie czujesz :) ja mysle ze to dlatego ze dawno temu bylas w ciazy i organizm w pelni doszedl do siebie a u Ryby jednak wczesnie ciaza po poprzedniej sie pojawila, wiec na bank ma to duzy wplyw na organizm co by nie bylo.

Pysia a kiedy masz wizyte tutaj u ginki? Bedziesz zalatwiac progesteron z PL czy jej wszystko opowiesz i od niej bedziesz go chciala?

Babcia pewnie szczesliwa ze towarzyszke do rozmow ma :)

Mamabyc jak postep lazienki?

Basik ja ostatnio mezowi bigos zrobilam i sprobowalam naparstek doslownie a meczylam sie pol nocy, wiec teraz na sama mysl mnie trzesie ;)

Pojutrze juz powinnam detektor miec i bede szukac serduszka :)

• Majzu Ekspertka

Wysłany: 3 października 2017, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ojej Hilary - ominęło mnie twoje złe samopoczucie :( dobrze,że już lepiej - odpoczywaj kochana jak najwięcej !! Justi - niech ci się tam wszystko naprostuje i wracaj do nas !! U mnie powoli coraz lepiej - muszę przyznać ,że było ciężko ... Złe samopoczucie fizycznie i psychicznie wysiadałam - najmłodszy synek był wręcz nie do wytrzymania dość długi okres czasu ... Teraz jest bardzo grzeczny :) tfu tfu - nie wiem co to się stało,ale chyba ktoś mi dziecko podmienił :) no i jeśli chodzi o imię to jednak nie będzie Stasia ... Synek nie chce :( postawiliśmy na Aleksandra :)
    Jutro mam wizytę - zobaczymy co tam u niunia mego słychać :) pozdrawiam wszystkie z Was :*

II cykl starań... Zielony :)
    xnw4ugpjwghcrvs8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2017, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majzu fajnie ze zajrzalas i moze czesciej wpadniesz jak samopoczucie juz ok ;) ladne imie dla synka :)

A ja mam nocke z glowy. Zjadlam na kolacje 2 kromki chleba z pomidorem, rzodkiewka i szczypiorkiem. Taka mialam ochote i zaryzykowalam. I mam. Wymioty i biegunka. Zdycham :( jednak mimo czopkow i tabletek nie jest to jeszcze dobry okres na surowe warzywa ech....

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 4 października 2017, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna bidulo mam nadzieje ze ci wkrotcce minal te wymioty bo sie wykonczysz.

Wczoraj bylam z dziewczynkami na rozancu sluzyly pierwszy raz jako Marianki.wymodlilam sie za nas wszystkie.

Wstalam jakas zasmarkana.

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 4 października 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek Wszystkim!!!
    Gardło mnie jakoś pobolewa, poradźcie co z tym mogę zrobić? herbatę z cytrynką i miodem już piję :-)
    Podwójna bidulka jesteś z tym jedzeniem.... współczuję!!! a z moimi wizytami to jest tak, że normalnie chodzę do lekarza na nfz, on mi prowadzi ciążę od samego początku, robi wszystkie badania itd. ale ja jednocześnie (bez jego wiedzy) na te najważniejsze usg chodzę też prywatnie, do pani doktor, która ma świetny sprzęt i mam do niej ogromne zaufanie bo mi ciążę z Franiem prowadziła! teraz przestała przyjmować w mieście gdzie mieszkam i dlatego jeżdżę do niej prywatnie tylko na usg :-) 25.09 byłam właśnie u niej na usg przezierności karkowej, a teraz idę do gina na nfz :-) dzięki temu częściej widzę moją Fasolkę i mam lepszą pewność że wszystko jest ok jak mi obydwoje mówią to samo :-)
    A do pracy dzisiaj obudziła mnie mała dziewczynka w jasnych włoskach i kolorowej pidżamce mówiąc "Mamo musisz zawieźć nas do przedszkola!", może to proroczy sen?! :-)

‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ