Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama ja tez sie nie mogę doczekać . Od soboty brzuch boli, cyce od poniedziałku też. A @ jak nie było tak nie ma.Wariuje mi cos organizm...czuje sid jak na bombie zegarowej..
Rybko Justii dobrze pisze. Wiesz miałam tego nie pisać ale Czy Ty czasem nie chciałaś "ratować" małżeństwa zachodzac w ciąże. Przepraszam Ciebie za to..Taka ukryta chęć bo może w końcu sie opamieta.
Wszystko powinno mieć ręce i nogi.
Wiec albo rybki albo niech szuka szczęścia gdzie indziej.Justi77, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
💗5 💗
-
Dziękuje Wam Kochane :-* że jesteście :-*
Enii, myśląc o 3 dziecku w ogóle nie myślałam o tym, że taki kryzys nad nami wisi. Nasz związek od początku był taki hmm.. wybuchowy. Oboje mamy ciężkie charaktery i trudno nam się dogadać, ale zawsze się udawało w końcu. A mi chyba tak bardzo to jego piwko nie przeszkadzało, bo jeszcze rok temu mieszkaliśmy u moich rodziców i miałam pomoc mamy a i M jakoś bardziej się starał. Od kiedy zamieszkaliśmy sami powoli się psuło... a miało być lepiej bo w końcu na swoim, sami..
Karolina, no ja właśnie chyba doszłam do tego etapu, że sam widok alkoholu działa na mnie jak płachta na byka. Ale wydawało mi się, że jak w kaźdym temacie to w tym też da się dogadać. Ale M traktuje to jak słodycze - "mam ochotę na czekoladkę to sobie zjem".. tylko słodycze też się powinno ograniczać...
On nie widzi problemu.. więc są obietnice (no dobra poświęcę się chociaż w sumie nie wiem dlaczego), jakiś czas jest lepiej ale później znów tak samo..PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRybka wspolczuje Ci tej calej sytuacji, i dziewczyny wszystko napisaly co i ja bym napisala, ale wiesz co? Ja na Twoim miejscu nie czekalabym do porodu. Masz jeszcze sporo czasu do porodu, wiec zebralabym sily i teraz w tym momencie postawila ultimatum mezowi. Albo cos z tym robi, ale robi a nie zadne obietnice albo niech sie wyniesie i zanim malenstwo sie urodzi to bedziesz przynajmniej wiedziala na czym stoisz. I czy jemu zalezy. Czy zawalczy o Was czy nie?
Enii lubi tę wiadomość
-
Rybko mam nadzieje że Ciebie nie uraziłam :* Może faktycznie zmiana sytuacji Go przerasta. Nagle to takie wyrwanie sie, nie ma teściowej nad glowa itd.
Z drugiej strony nie tłumaczy to Jego zachowania (w koncu dorosly mężczyzna).
Rybciu a może warto jednak pomysleć o psychoterapeucie nawet dla siebie.💗5 💗
-
nick nieaktualnyBasik dziekuje za modlitwe ♥ super ze dziewczynkom sie podobalo
Mamybyc ech nie zazdroszcze calych tych nerwow z remontem a do tego klutni o kase najgorsze co moze byc. A czemu maz uwaza ze to Twoja wina? Nie sadze zebys byla kobieta ktora roztwania wszystko na prawo i lewo ech....
Karolcia wizyty to chyba pomylilas moja z Simon ha ha to Simon tak czesto na nie smiga ja dopiero na prenatalne pojde
No a Ty szczesciara jestes ze od poczatku tak swietnie sie czujesz a w poprzednich ciazach mialas jakies objawy ktore Ci uprzykszaly?
No kochana to teraz znajac plec mozesz wpasc w szal zakupowy dla corci
Aria mooooooooocno trzymam kciuki!!! Znowu emocje beda
Witam nowa starajaca sie i zycze szybkiego zaciazenia
Hilary czujesz sie juz zupelnie dobrze? A za torbe kochana sie wez bo nie znasz dnia ani godziny
Justi jak dobrze Cie widziec ♥
Dzisiaj dzwonilam do gina porozmawiac o tym tescie Nifty i do jutra ma oddzwonic do mnie bo nie wie czy moge tak sobie prywatnie go zrobic bo zawsze jego pacjentki mogly go robic po wczesniejszym zlym Pappa. To mnie najbardziej w De denerwuje ze nie mozna niczego zrobic prywatnie tak jak w Pl.
O i o wilku mowa wlasnie dzwonil gin i mam przyjsc po skierowanie do specjalisty od tych badan bo tak sobie nie moge ich zrobic u nich w laboratorium, wiec po weekendzie ide po skierowanie i umawiam sie do specjalisty od tych badan i ciesze sie ze bede robic to badanie a nie pappa. -
PodwójnaMama nic nie pomyliłam chodziło mi o ciebie tylko ostatnio problemy z czytaniem ze zrozumieniem mam hahah
napisałaś , ze będziesz mieć dyktator i szukać serduszka a ja sobie ubzdurałam że do lekarza i będziecie słuchać serduszka --- rozumiesz masakra ze mną
Tak ja każdą ciąże przechodziłam tak bezobjawowo, ciężko mi za każdym razem było zajjść , zaskoczyć ale jak już zaszłam to nigdy żadnych problemów nie miałam , trochę przy pierwszym po 20 tyg zaczynały się skórcze i rozwieranie szyjki ale to pewnie dlatego, że byłam na 5 roku studiów i dojeżdżałam pociągiem 90 km
Rany dziewczyny ja to siedzę i tylko bym oglądałam ciuszki i kupowała, choć teraz kolejne wesele 50lecie ślubu teściów gdzie organizujemy razem z rodzeństem męża i też nas pociągnie za kieszeń ostro więc nie mogę szaleć z zakupami .
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
JUsti kochana ciesze sie ze u cb dobrze i zagladaj czesciej.
Podwojna super ze troche lepiej.
Rybcia juz tu dodac wiecej nic nie moge ..dziewczyny napisaly dobrze.jestes bardzo wyjatkowa osoba a jego trzeba przystawic do muru niech sie ogarnie nie ma 15 lat.
Ale moj dzikus dzis szaleje w brzusiu.PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Rybaa współczuję Ci tej całej sytuacji...sama nie wiem co Ci poradzić trzymam tylko.mocno kciuki żeby się jednak M ogarnął.
Podwójna dobrze że dzisiaj lepiej się czujesz oby już tak zostało
Kciuki trzymam za wszystkie testy oby były pozytywne !
Podwójna tak już się czuje bardzo dobrze, znowu mam apetyt i żołądek nie boli więc może to faktycznie było od popcornu. Brzuch mi tylko codziennie twardnieje kilka razy ale to już po prostu macica ćwiczy. No i wiadomo ciężko już mega i zgagę mam lekko praktycznie codziennie na wieczór. Najważniejsze że jeszcze nic mnie nie swędzi więc jeszcze nie ma cholestazy a już jutro zaczynamy 36 tc
Czas leci strasznie szybko...wczoraj też szybko minęło bo rano byłam w Lidlu na zakupach, potem obiad a chłopaki pojechali na trening a wieczorem pojechaliśmy do cioci oglądać ich nową kuchnię. Dzisiaj taki luzniejszy dzień bo nie mamy żadnych planów. W piątek idę z młodym na trening bo M jedzie do szkoły. W sobotę mamy ślub znajomych a w niedzielę może do rodziców pojedziemy...
W przyszłym tygodniu znowu dwa treningi, muszę pojechać na morfologie pewnie we wtorek i w czwartek wizyta...
Ostatnio strasznie nerwowa jestem...na dzieci więcej się denerwuje i wkurzają mnie ich krzyki a mąż to już w ogóle...
Teraz przez deszcz kończy szybciej pracę ale lista spraw do zrobienia dalej czeka...nawet mu spisałam wszystko na kartce...ale on oczywiście najpierw musi koledze pomóc potem rodzicom itd...Jak mi tego nie zrobi do końca tygodnia to chyba go zabije! :p Nawet torby dla małej nie mogę spakować bo ten zamek musi naprawićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 12:00
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
Hilary wrote:Aaaa i sie wkurzylam i kupilam na allegro posciel dla dzieci:p Bo nie będę czekać aż się pojawi w Lidlu albo w Biedrze a najwyżej jak za jakiś czas się pojawi to mogę kolejny komplet kupić :p
Pochwal się jaka
-
Mamanl dla córki wzięłam taka http://allegro.pl/posciel-bawelna-140x200-animal-planet-zyrafa-tanio-i6624396186.html?snapshot=MjAxNy0xMC0wNFQxNTo1NzowMC4zMTVaO2J1eWVyO2Y3MTY5NTFmZDQ2NjA5M2VkYjU0ZWJhNzQ3NDgzMjhlNmYyNmNhYWNkNTU0YzBiZGEwZmVlMTljYWU0ZmI3OWQ%3D
-
Do tego jeszcze dla córki ręcznik ż kotem bo jej taki z kapturkiem oddajemy dla Wiki i nową kołdrę dla synka bo ta jego już się potarmosila.
Nie brałam takich ż postaciami z bajek bo strasznie drogo na allegro wychodzi komplet 60/70 zł plus jeszcze wysyłka a jak będą w sklepach to ostatnio były za 59 zł to najwyżej kupię i tam
-
Hilary wrote:Do tego jeszcze dla córki ręcznik ż kotem bo jej taki z kapturkiem oddajemy dla Wiki i nową kołdrę dla synka bo ta jego już się potarmosila.
Nie brałam takich ż postaciami z bajek bo strasznie drogo na allegro wychodzi komplet 60/70 zł plus jeszcze wysyłka a jak będą w sklepach to ostatnio były za 59 zł to najwyżej kupię i tam
Sliczne te posciele daj znac jak jakosciowo Mysle ze nie jedna z nas bedzie tego ciekawa
A ja mam dzis jakis gorszy dzien ...moze wychodzi przemeczenie po takim czasie siedzenia w domu nagle praca pelna para....Hilary lubi tę wiadomość
-
MamaNI oj bidulko.. Na pewno zmeczenona jesteś po tak dużej przerwie. Ja miałam prawie 6mcy o czułam sie po powrocie jakbym dopiero co zaczynala.
Ja znow nie mogę sie na tryp szkoły przestawić. Przy srodzie czekam na piątek a przy niedzieli na poniedziałek.💗5 💗
-
nick nieaktualnyOch jak mnie dzisiaj zawialo straszne wiatry przyszly. I widzialam dzisiaj ze w Pl tez. U nas przynajmniej nie wieje do tego stopnia ze prad wylaczaja itp.
Karola ha ha ale sie usmialam z Ciebie no fantastyczna jestes :* a detektor dostalam i jest swietny. Pieknie wychwytuje serduszko pokazujac jak szybko bije dla dzieci swietna sprawa zeby mogly malca posluchac
Enii ha ha ja mam podobnie od Srody czekam na weekend z tym ze w Niedziele chcialabym zeby sie nie konczyl
Hilary i ciesze sie ze apetyt wrocil i dobrze sie czujesz
A te nerwy to moze stres przedporodowy masz? No ale maz powinien bardziej sie postarac i najpierw Wam zrobic to co potrzeba.
A posciele sliczne dzieci beda mialy radoche i pewnie nie dlugo pojawia sie w Lidlu bo tak zawsze jest ze jak kupimy to i tam beda
MamaNl no ja sie wcale nie dziwie ze mozesz gorzej sie czuc po powrocie do pracy. Jednak organizm przywykl juz do innego trybu. Chociaz zycze Ci by to byla fasolka!
Klade sie dziewczynki i do juterka. Jupi ostatni dzien i weekend -
Mama cos czuje że będzie zielono : )
Podwójna spania moja Droga nie masz. Super że przyszedł detektor. U mnie troszkd wieje. M wczoraj jak dzwonił to mówił ze u niego strasznie wiało.
U mnie dalej cisza z @....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 06:55
💗5 💗
-
Skusilam się na test i jakoś wyszło na moje odczucia ...
U mnie dziś tez negatyw mimo ze temp troszkę w górę ale to jednak nic nie zmienia ze czekam na @ choć dziwnie jest bo mój w Polsce a mnie to nawet niewkurza ze nie mamy kontaktu za bardzo bo ja wieczorami szybko padam a on pisze coś tam w dzień a tak stara się jak najwiecej uwagi poświecić dzieciom