X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • Enii Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może jest jeszcze za wcześnie? Ja tam trzymam kciuki za Ciebie

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Nl moze faktycznie za wczesnie jakby co trzymam kciuki.

U nas strasznie wialo dobrze ze w domku czlowiek byl.

W okna szyby walilo niesamowicie i wyl wiatr w kratlach wentylacyjnych i w kominie bylo slychac skowyt..my mam piec do centralnego stad ten komin :)

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Enii Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu ja tam nic nie słyszałam :D. Syn mówił ze tez mocno wialo

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas trochę wieje ale nie tak mocno jak u was.
    Może jeszcze za wcześnie na test więc dalej trzymam kciuki
    Podwójna tak u mnie już stres się zaczął i stąd mam takie nerwy...ale mąż to swoją drogą...wczoraj z 14 pozycji na liście zrobił 3 więc trochę się ruszyło :p

U nas dzisiaj znowu co raz pada i chyba nie pójdziemy na trening. M OD RAZU po pracy jedzie na zajęcia więc nie może a ja nie pójdę jak będzie padać:/

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

A ja od rana z przygodami. Tak sie wscieklam na przedszkole ze glowa mala. Mam kawalek do niego bo 3 przystanki autobusem i poszlam z corcia i okazalo sie ze odsylaja do domu dzieci bo wszyscy opiekunowie sie pochorowali. Ok ale po to mamy telefony ze wystarczy zadzwonic i powiadomic. Wcale bym corci o 7 nie zrywala z lozka i sama siebie tez, wiec przyszlysmy, polozylysmy sie do lozka i dopiero wstalysmy :)

Dzieki temu mam juz przyspieszony weekend ;)

Ide sniadanie zjesc bo pozno juz a rano nie moglam nic przelknac. A za oknem juz wiatr sie uspokoil wiec super.

Enii u Ciebie @ brak ale szansy na ciaze nie ma bo z mezem nie dzialaliscie w tym cyklu?

Hilary dobrze ze maz ruszyl z lista :) pomysl kochana ze Ty porod bedziesz miala juz dawno za soba a pozniej my bedziemy swirowac z nerwow ;)

Basik jak synu? Dzisiaj tez daje popalic?

• Enii Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna szansa zerowa bo od sierpnia sie nie widzieliśmy. Mnie teraz zastanawia czy w druga strona nie poszło. Tzn wcześniej z nerwow dostawałam wcześniej a wiadomo z wiekuem wszystko sie zmienia i pewnie teraz ze strsu później...

Faktycznie idzie sie wkurzyć.. Na darmo tylko córcia wstala

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze 2 godz pracy i wolny weekend dobrze mam z moim szefem Heheh mam wolne weekendy a jak bardzo będzie mnie potrzebował wie ze przyjdę ;) A tak słuchajcie takie mianu na halii ze aż w szoku jestem hehe pracuje teraz na antresoli i widzę cały magazyn i cała fabrykę ....

Enii lubi tę wiadomość

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna dzis tez ale to dobrze wole w ta strone niz jakby byl anemiczny hehe.

Ale Zozol tez dzis daje popalic denerwuje sie o byle co.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki ja się teraz nie odzywam bo moja młodsza mocno się pochorowala 40 stopni kaszel szczkajacy itp. co za tym idzie ciągle mama i mama ...:/ postaram się nadrobić jak będzie jej lepiej

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik pewnie ze super ze synus aktywny jest :) nie musisz sie martwic.

Enii szkoda ze szanse znikome na ciaze ech wspolczuje Wam dziewczyny miec mezow na odleglosc. Ciezko tak zyc.

Mamabyc zdrowka dla corci ❤ mam nadzieje ze stan szybko sie poprawi.

A u nas leje i leje. Zamowilismy sobie jedzenie z knajpy. Pojedlismy i wlasnie sluchalismy serduszka malenstwa ❤ najlepszy zakup ten detektor :) i fajnie slychac jakie moje serce jest wolne a malenstwa bije jak oszalale.

Hilary lubi tę wiadomość

• Hilary Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna jej no to nieźle też bym się wkurzyła.
    A z tym dyrektorem super sprawa :)

Mambyc3 zdrowka dla córki!

Mamanl fajnie ze masz takiego szefa :)

Jej dziewczyny jestem wymęczona. Byłam jednak na tym treningu ale pojechaliśmy taksa...głównie dlatego że nie chciało mi się iść bo w sumie to nie padało ale z powrotem już się rozpadało więc dobrze że nie brałam wózka. Do tego tak się umeczylam biegając za Werką przez tą godzinę że ledwo do domu po schodach weszłam a co dopiero jakbym miała ż wózkiem iść z tej szkoły... męczą mnie już nawet najprostsze rzeczy. Niestety na następne treningi jak M nie będzie mógł to szwagra poprosimy czy by go nie zawiózł a jak nie da rady to najwyzej kilka razy nie pojdzie bo ja wymiekam :/
    Zabrałam się w końcu i spakowałam torbę do szpitala swoją. Zostało tylko dołożyć rzeczy które urzywa czyli krem bb, szczotka i pastę, szlafrok, ładowarkę ale to już przed wyjściem.
    Dla małej pakuje tylko ciuchy, pampersy, chusteczki i krem bo więcej nic nie potrzeba. Jak M wróci to co przycisne żeby łóżeczko podniósł i wtedy założę już pościel

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynamy dzisiaj 36tc :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/838f8a7fe3d0.jpg

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny badałam proga w 9 dpo jaki powinien być wynik dodam ze miesiac temu miałam 16 i lekarka stwierdziła ze mam niski progesteron zaczęłam brać Wiec magnez i witaminę c bo wyczytałam ze pomaga No i chyba to dzięki nim mam taki wykres jaki mam ale zastanawiam się nad norma bo na stronach różnie podają ...

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary wrote:
    Zaczynamy dzisiaj 36tc :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/838f8a7fe3d0.jpg

Hilary pięknie wyglądasz ;)

Hilary lubi tę wiadomość

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • MamaNl Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sluz na szyjcie zmienia barwe wiec weekend zapowiada sie @.

Joanna …
    Jest synuś Bruno 💙
    event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary pieknie wygladasz :) ale jak patrze na Ciebie to sobie mysle jeju ja bym gory mogla przenosic z takim brzuszkiem ;) ale to ja przy swoich gabarytach a Tobie osobie szczuplutkiej wierze ze jest ciezko. No i nie ktorych rzeczy nie przeskoczysz jak te treningi. W razie w synek zrozumie jaka jest sytuacja :)

MamaNl co do proga to nie pomoge bo ja zawsze mialam niski.

Hilary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia wrociliscie juz do domu?

• Enii Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przewalone ale co zrobić. Jak dobrze pójdzie tp jeszcze kilkanaście mcy i wprowadzamy zmiany.
    Moze tp dziwnie zabrzmi ale dobrze ze teraz nic z tego. Wrzesień tal mi dal popalić pod względem psychicznym ze mam dość. Październik nie lepiej . Zastanawiamy się nad zmiana szkoły dla młodszego.
    Maz przyjeżdża pod koniec mca to ostatecznie podejmiemy decyzje, tylko musze jeszcze do PPP po nowe orzeczenie o KS mu załatwić.

Mama to pewnie razem będziemy @. Liczę na to ze już jest za rogiem.

Hilary dobrze ze już prawie końcówka u Ciebie. Jak sobie przypomnę ciaze ze strszym i to ubieranie plaszczy, kurtek, kozakow .. Hihi akurat buty to mi maz pomagał ubierać.

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

💗5 💗
    km5shdge5oahi2o2.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary juz ci pisalam ze sliczny brzusio ❤

Wymodlily my sie dzisiaj i rozaniec i msza szkolna ..potem katecheza komunijna Zuzi.

Zawsze o Was pamietam ...podczas modlenia..

Zjadlam ryz na mleku i mlody zaczal tanczyc :)

Zuzia z mmodlitw dostala dwie 6-tki.Zuch dziewczynka .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2017, 20:51

Hilary, PodwojnaMama lubią tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamanl ja też się na tym nie znam więc ni3stety nie pomogę...

Mamanl, enii no to trzymam kciuki za kolejne cykle !

Podwójna oj brzuszek to jeszcze nie jest taki ciężko ale samo to że pojawia si3 zadyszka, ze sił nie mam tyle co wcześniej...denerwuje mnie to strasznie bo wcześniej robiłam wszystko na pełnych obrotach, co raz coś się działo sprzątanie, gotowanie itd a teraz jedna czynność robię nie dość że dłużej to bardziej się mecze...
    Dobrze że już końcówka ale 2 tygodnie muszę jeszcze wytrzymać żeby ciąż a była donoszona

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ