Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
Simon, podwójna wspaniałe wieści i oby były tylko takie
Justii pokazuj kombinezon
ja jestem poprostu wkurwiona... remont juz miesiąc trwa od piątku kuzyna wogole nie było, gdyby to był ktoś obcy to bym podziękowała juz. no rozumiem wszystko; ale mam już taka kurwice co gdyby robił na etacie tez by miał tak wyjebane... teraz maluje u kogos innego pokój czaicie. a ja od miesiąca kapie dziewczyny w misce bo mama ma niski brodzik a moja młodsza boi się prysznica. sama wstaje 3 razy w nocy sikac i musze schodzić na dol jesvze spoko jeśli młodsza się nie obudzi jak swiatłó na korytarzu zapale. a tak to musze ja brać ze sobą sikac bo ryczy na cały dom. przecież to nienormalne rozumiem, że czasem może coś wyskoczyć, ale nie ciągle żadnej soboty nie robi. dziś miał być kolo 11 i jakoś go nie ma. wczoraj cały dzień czekałam i się nie doczekałamogę prędzej chyba urodze niż doczekam się łazienki. tak naprawdę tu jest na 6 dni pracy ale nie kuzwa po co skończyć jedna prace jak ja mogę poczekać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 12:22
-
nick nieaktualnyMamabyć3, kurde tak z rodziną czasami bywa, bo myślą,że nikt się nie pogniewa bo rodzina i pozwalają sobie na więcej , bez szacunku. Ptrzykro mi Kochana,że tak się denerwujesz w ciąży.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb05cb35d2f5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c70b0971a91.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cb52ea4e646.jpgPodwojnaMama, Paula222, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywOW, pierwszy raz to zrobiłam i udało się !!
Wiecie co , przejrzałam sobie moje cykle tu na ovu i wykupiłam pakiet premium i chyba faktycznie za szybko testuję. W cyklu,w którym zaszłam w maju to test pozytywny był i to cień 10 dpo czyli w obecnym to jutro. Zrobię tymi facelle z Rosmanna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 12:37
PodwojnaMama, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia ma 11 i pol roku jedyne objawy z okresu dojrzewania to jak w morde strzelil humorki jak przy pmsie do tego rosnace piersi owlosiona to tak srednio jest..
A po upadku ok nawet nie mam sincy
Kombinezonik cudny.Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak zagladam kobietki z doskoku bylam dzisiaj w koncu na zakupach kosmetycznych i pol torby sobie kupilam nowych i nows prostownice a teraz powoli sprzatam mieszkanie i odpoczywam na zmiane. Dalej mdlosci nie mam. Zyc sie chce
Simon cudowne wiesci ❤ czyli Poniedzialek byl dla nad wspanialy teraz czas na emocje z dziewczyn wizyt
Hilary u mojego meza ojciec i 5 braci zmarlo na raka i maz narazony jest bardzo i tez sie badal w tym kierunku sle na szczescie wszystko ok, wiec jak czuje ze cos nie tak to niech idzie. Ja mialam nadwrazliwe jelito. Bol zoladka straszny. Nie moglam jesc a do tego wieczna biegunka. Juz myslalam ze rak zoladka a pozniej krwawily mi hemoroidy i juz widzialam raka odbytu u siebie. Masakra z tym rakiem ale wszedzie dookola ludzie na niego choruja i czlowiek tez o tym mysli
Karola ale cudownie slyszec ze tak Ci ciaza sluzy
Justi widzisz sa dobrzy ludzie na tym swiecie ale swietny jest ten kombinezon! Super trafilas z nim
No widzisz kochana jest naprawde bardzo wczesnie i nie ma sie co zalamywac negatywem. A maz co na to ze tak testujesz? Moj to zawsze spoko. Jak mi to przyjemnosc sprawialo to moglam sobie testowac ha ha
Mamabyc wiesz co ja rozumiem ze to rodzina ale ja bym juz dawno nie wytrzymala i powiedziala ze albo robi albo nie. I jakby nie chcial to wzielabym kogos innego. Dajcie spokoj. Nie nawidze takiego czegos. Albo robisz albo nie i tyle.
Pysia jak sie kochana czujesz? Minely te bole brzucha? -
nick nieaktualnyAria co u Ciebie? Jak rozmowy?
Hilary wiesz co? Sprawdz koniecznie mocz synkowi bo my mielismy to samo. Zapalenie bylo i moj syn nawet nie czul ze chce mu sie siku a mocz lecial sam. I wyszla duza infekcja. Antybiotyk i po sprawie. A jak tu byloby ok to moze to na tle emocjonalnym. Moze w momentach kiedy sie stresuje?
Simon i Basik ale Wy duze dzieci urodzilyscie moke nawet 3kg nie mialy i 51cm. Ciekawe jak bedzie teraz?
Ale mnie dzisiaj szczescie ogarnia, dzisiaj moge cieszyc sie ciaza bo moglam zjesc. Moge sie ruszac a za oknem 22 stopnie i na krotki rekaw chodzimy. Lata nie bylo wiec jesien jest sliczna i cieplaJusti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodwojnaMama
No te czopki przeciwwymiotne rewelacja nie wiem jak bez nich przeżyłabym ciąże.
simon
Super wieści!
Justi77
No to jeszcze do @ jest kilka dni i jest nadzieja!
Ja z córką musiałam mieć późno owulację, albo zagnieżdżenie, bo dopiero dzień po spodziewanym terminie @ pokazało mi na teście cień cienia a wcześniej nic
U mnie dzieciaki coraz większy katar... masakra... chyba wyjmę z szafki inhalator i na gemini muszę zrobić zamówienie, przygotować się na sezon gilowy ehWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 22:28
-
Podwojna ale super ze mdlosci minely Szczesliwa a ja zamiast na gila przeczytalam na grila i se mysle co tam bedziesz kupowac na grila w gemini hahaha ale mam mozg kalafiorowaty przez ta ciaze..hahaha
Justi77, PodwojnaMama, Hilary, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Hilary zrob malemu podstawowe badania na poczatek..krew mocz....czy Wiktor duzo pije plynow w ciagu dnia?i moze byc taka opcja ze moze ma mniejszy pechcerz mozna zrobic usg.albo na tle emocjonalnym.przyczyn moze byc kilka.
Mamabyc tak jak mowia dziewczyny. Szlag by mnie trafil jakby ktos z rodziny tak by w ciula lecial.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 14:33
-
nick nieaktualnyBasik, mamy dziewczynki z tego samego roku plus najmłodsza z 2015 a i humorki też są,ale cyce jeszcze najstarszej nie rosną.
Podwojna, jak fajnie,że możesz funkcjonować, całkiem inna jakość życia.
Co do testowania to M. sam jeździ mi po testy więc chyba nie ma z tym problemu aczkolwiek pocieszył mnie dziś i powiedział,że chyba jestem w ciąży bo mu się bardziej chce i On tak ma gdy właśnie jestem w ciąży hihi
Kombinezon Marysi bardzo się podoba do tego stopnia,że pomimo,że było jej gorąco to chodziła w nim po domu i za żadne skarby świata nie chciała go zdjąć.
ps. też tak przeczytałam Basik jak Ty, zamiast gila to grila i też taka myśl gdzież u licha Szczęśliwa biega z tym grillem kiedy już w sumie po sezonie hihihi
ps2) Tam w dole to mnie boli jak na @ , momentami to ostro hmm, miała,któraś tak z Was , może u mnie zagnieżdżanie ?, w sumie jeszcze łapię się na ten czas zagnieżdżania a ja jestem uwrażliwiona na sygnały i mocno odczuwam. Wcześniej , kilka dni temu to kłuły mnie jajniki a teraz tak jakoś punktowo kłuje i właśnie pobolewa jak na @.
Jeszcze jeden taki symptom mam, mam problemy ze snem, za późno chodzę spać a tak miałam też w ciążach na początku, dopiero później miałam na odwrót , senność itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 14:49
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
Justi heheh to nam sie wziely rowiesniczki ..a powiedz mi jak sie odnajduja w otoczeniu swoich rowiesnikow..Zuza to dusza towarzystwa i przyslowiowo nie da se w kasze napluc..jak trzeba to ryknie..ogolnie jest grzeczna dziewczynka ale czasami ma napady furi..taka furiatka po mamusi hahha.
Za to Madziula to taka cicha myszka..niestety dzieci ja nekaly w szkole szczegolnie w tamtym roku..nie umi sie obronic..i strasznie przezywa cale szczescie ze obydwie odrazu mi o wszystkim mowia.
Nie raz Zuza stawala w obronie Madzi. -
Troche smiesznie to wygladalo jak taka mala dziewczynka pyszczyla do dwa lata starszych dzieci..a ona niska..to juz wogole..
Ona tak ma jak ja ktos czyms wkurzy to jak mala wybuchowa beczka prochu .Justi77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOch wiecie ledwo do domu doszlam. Poszlam po corcie. Kupilam sobie po drodze sucha bulke i zjadlam. Jak mnie na wymioty wzielo i helikopter w glowiek to szok. Ale po drodze mamy punkt ratowniczy i tak fajnie jest zrobiony ze obok chodnika sa karetki i corcia taka madra wie ze jak mama upadnir to ona zawola lekarza. Roznie bywa. No pewnie beda jeszcze takie akcje ale pol dnia bylo ok to odzylam super. Klade sie moze mi odpusci. Zajrze wieczorem.
-
nick nieaktualnyBasik, one obydwie potrafią zapyskować,ale fakt młodsza też bardziej, zdecydowanie. Starszą musiałam raz przenosić z innej szkoły do innej bo nie radziła sobie z agresją rówieśników a ciało pedagogiczne miało to w dupie. Stwierdziłam,że z betonem nie walczą i teraz starsza ma dobrze, dużo nad nią pracowałam by walczyła o swoje.
Dam Ci przykład z poprzedniej szkoły, chłopak przyniósł nóż i powiedział,że on rozpruje moją córkę. Przychodziła w siniakch bo chłopaki ściskali ją za ręcę itp. a szanowne grono stwierdziło,że to takie głupie zaczepki.
Teraz jest dobrze. -
Mambyc3 masakra z tym remontem ja bym też tak nie wytrzymała...strasznie nie lubię jak muszę na coś czekać a zwłaszcza jeśli chodzi o porządek jak np teraz śmieci leżą 2 dni bo M zapomina to mam ochotę sama je wziąć i wyrzucić ale że ciężkie to lepiej nie będę ruszać...
No właśnie zrobię mu te badania w tym tygodniu bo to aż dziwne. On pije normalnie nawet bym powiedziała że za mało bo często się zapomina i muszę mu przypominać żeby się napił. W chwilach stresowych to też raczej nie jest bo jak szliśmy do biedronki albo jak byliśmy u teściów to tam nic takiego się nie działo. Chyba że chodzi o taki długotrwały stres np że zaczął na te treningi chodzić...zrobie badania i zobaczymy.
Podwójna dobrze że miałaś fajny dzień ale też tak dużo się nie przemeczaj i może stąd ten helikopter znowu. Ważne że te czopki działają
Będę musiała tego swojego przycisnąć żeby porobiło badania. Jeszcze bym chciała żeby zrobił przeswiwtlenie płuc przez to że pali... U nas lekarze to w ogóle są do dupy bo za pewne nie dadzą żadnych skierowań na badania nawet jak powie że mama choruje...ona sama tutaj chyba 3 miesiące łaziła po lekarzach i nikt nie dawał jej skierowań tylko nowe leki wciskali aż sama się zapisała do lekarza i pojechała do Gdańska. Ale wyśle go żeby prywatnie porobiło trochę kasy pójdzie ale kasa nie jest najważniejsza w tym wszystkim.
Justii co Ty mówisz takie rzeczy i nikt nie zareagował szok dobrze że ją przeniosłaś.
Dobrze że zadzwoniłam dzisiaj do tego trenera bo się okazało że jego grupa ma teraz zajęcia w środy i w piątki.
Ale też się umeczyłam. Zobaczyłam że nasz pies się nabawił pcheł. Ble aż mnie wszystko siedzieć zaczęło bo on jest taki domowy i biega wszędzie i nawet siedzi z nami na łóżku. Poleciałam ż Werką do weta po jakiś specyfik. Dostałam szampon i krople. Najpierw poodkurzalam i pozmywałam podłogi. Zmieniłam wszystkim pościel. Wykompałam psa. Do tego w międzyczasie obiad zrobiłam. Teraz odpoczywam. Na szczęście Wiktor z Werką się bawi i mam spokój
-
Hej
Podwójna mama- brzuch nie boli tak jak na @ więc super.
Miałam dziś do południa biegunkę,chyba jakieś hotelowe jedzenie zaszkodziło mi,obstawiam jogurt samodzielnie robiony...
I mimo że niki nie lubi latania do WC to czułam się lepiej że mogłam wstawać.Wiem okropna jestem...ale ja nie nadaje się do leżenia.
To mnie dobija a dopiero 3 dzień.
Myślałam żeby zrobić zdjęcia tych badań USG i opisu i skonsultować z moim starym ginekologiem.
Wiem to głupie a mimo to tak rozmyślam żeby uwolnić się od łóżka,chodź żeby można było na godzinę wyjść na spacer czy do cukierni...
Przepraszam że biadole.