Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Pysia ja sie czuje dobrze. Mdlosci itp. Minely. Coraz wiecej energii mam chociaz to jeszcze nie to co kiedys i jestem pewna na 100% ze czuje juz ruchy ale czy to mozliwe na tym etapie? Ale nie da sie tego pomylic z niczym innym.
Odpukac cala rodzina zdrowa i oby tak jak najdluzej
A Ty mialas prenatalne tu u swojej ginki? -
nick nieaktualny
-
Jestem bo tu jest fajnie Bardzo się cieszę, że pomimo wszystjo zostałam ciepło przyjęta i mam nadzieję, że takich sytuacji więcej nie będzie A przynajmniej ja postaram się do nich nie przyczyniać. Piję sobie właśnie meliskę z imbirem, polecam
PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
Chwilke człowiek nie czyta a tu taka.jazda
Hilary Twój komentarz wymiataHilary lubi tę wiadomość
-
Justi - a wiesz ,że co niektórzy mają możliwość sprawdzenia pewnych rzeczy ... Nie zdziwiła bym się gdybyś ty , niejaka konstelacja i Greta były jedną i tą samą osobą ... z całym szacunkiem ,ale to niesmaczne ...
PodwojnaMamaWdwupaku, Greta2017, KochamSłońce lubią tę wiadomość
II cykl starań... Zielony
-
nick nieaktualnyHilary wiesz co? Super wiadomosc ze wyniki masz dobre i w sumie to taka nowosc dla Ciebie czekac na porod w domu stresujace to na pewno bardziej bo nie wiesz kiedy co i jak ale tez jakas nowosc niz w poprzednich razach. Bedzie dobrze
Basik ale mi narobilas ochoty na te krokiety mezowi powiedzialam i maz akurat do Srody ma wolne to zrobimy we Wtorek bo jutro czasu nie bedzie i cos na miescie zjemy a do tego barszczyk Winiary
Majzu a co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Justyska Ty jutro robisz bete?
Stres mnie zlapal przed jutrem i chcialabym miec to juz za soba.Basik83, Hilary lubią tę wiadomość
-
Tak, jutro lece na krew. Zobaczymy co tam w "trawie" piszczy