Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
Majzu wrote:PYTANIE NATURY TECHNICZNEJ
DZIŚ6DC
test owulacyjny z dość mocną kreską testową -może nie taka jak kontrolna ,ale naprawde nie wiele jej brakuje do tego odcienia ...
co mamrzez to rozumieć ??? - jeszcze trochę plamię po @ a tu owulacja czyha ???
miałyście tak?? ,a może to normalne ???Hilary lubi tę wiadomość
-
Wy to macie te moje testy pozytywne owulacyjne... ja na moich nic nie widze, a Wy co sik, to dwie krechy...
Musze zajsc w ciaze, wtedy mi owulacyjne wychodza pozytywne.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
a mi jeszcze 9 testów owu zostało Bo przecież myślałam, że w tym cyklu się nie udało i że sobie w następnym porobię
Jejku jak mi się wieczór dłuży...dzieci śpią, maż w garażu auto naprawia a ja siedzę sama...w nocy pewnie też spać nie będę mogła bo tyle jutro rzeczy fajnych czeka
Tylko ciekawe czy będę miała jutro usg...oby tak !
No i ciekawe jak mój mąż zareaguje na prezent
Dzień się zapowiada intensywnie...muszę wyprawić młodego do przedszkola, Werką się zająć, wykąpać się, wiyta u lekarza, przygotowywanie tortu i jedzenia, ogarnięcie salonu i kuchni, laurka z synem i o 19 przychodzą goście
-
Hilary wrote:Majamia ja codziennie kicham w ekran jak forum odpalam
i tak trzymaj hihi
myślę, że usg powinnaś mieć .. w końcu tylko tak może potwierdzić ciążę czarno na białym
karolinams trzymam kciuki za testowanie
magada ja tam nikomu dlatego nie mówię .. wie tylko jedna znajoma .. a tylko dlatego, że przez czysty przypadek wyszło, że się też starać będą o 3 .. znaczy już się wystarali .. miałyśmy cichą nadzieje na b. małą różnicę wieku ..no ale nie wyjdzie.
6 c.s
-
Hilary czekamy na wieści po wizycie u lekarza.
Pari czasem tak lepiej nic nie mówić, ja się pochwaliłam i potem co miesiąc miałam pytania i co udało się? co też mnie zaczynało drażnić, bo nie dość , że sama załamana , że nie idzie to w koło bliscy jeszcze ciągle przypominali.
majami owulacyjne w ciąży pozytywne? co ty mówisz hahah -
Ej mi zostały te owulacyjny to sprawdzę czy u mnie pozytywny będzie:p
Ana no pewnie ze ciazowymi
Ja się zastanawiam kiedy rodzinie powiedzieć. Mąż wczoraj stwierdził że można już dziś jak usg będę miała na imprezie jak wszyscy będą. Na razie wiedzą 3 moje koleżanki i 2 koledzy męża ale się nie dziwili tylko gratulowali, z resztą dla znajomych to wiedzieliśmy że tak zareagują bo to są ci tacy dobrzy znajomi. A dla rodzinki szczerze to się trochę boję powiedzieć...niektóre szwagierki maja dziwne podejscie do dzieci.
No i nie wiem czy mówić teraz czy czekać do tych 12 tygodni
-
Majzu możesz mieć teraz owulację, ja w ostatnią ciążę zaszłam zaraz po okresie
Hilary trzymam kciuki za USG, pochwal się potem zdjęciem.
Ja jak zajdę to nie bedę się za szybko chwalić. Na pewno powiem po 12 tyg a może i później.
Dzieci poszły do przedszkola, mąż grzebie w garażu a ja zabieram się za obiad:)02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
Hilary ja na pewno przyjaciółkom się pochwalę i siostrom, ale szwagierkom oszczędzę i powiem później, chyba, że mój mąż będzie chciał się im sam pochwalić to mu nie zabronię. Jednak ja chciałabym żeby jak najpóźniej się dowiedziały.
Poprzednie ciąże trzymałam do 12 tyg. w tajemnicy tylko moja mama wiedziała
Ehhh zazdraszczam, też bym już chciała mieć dylemat komu powiedzieć a komu nie , ja zaczynam mieć coraz więcej sygnałów na @ , ale póki nie ma nadzieja jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 11:36
-
Testy owulacyjne wychodzą pozytywne w ciąży bynajmniej u mnie bo raz w 2 ciąży sprawdziłam
Teraz ja sobie będę wkrecac ciążę, bo dostałam sluz jak w ciąży zawsze miałam. A tak po owulacji sachare mam. Ahhh ten mój mózg sobie wymyśla co chce. Ale jakoś w głębi czuje jakby naprawdę się udało. W 2 ciąży poprostu czułam i test był tylko formalnościa zrobiony w dodatku 6 dni przed @ a była już 2 kreska przy cyklach 31dniowych. -
Mamabyc3 wrote:Testy owulacyjne wychodzą pozytywne w ciąży bynajmniej u mnie bo raz w 2 ciąży sprawdziłam
Teraz ja sobie będę wkrecac ciążę, bo dostałam sluz jak w ciąży zawsze miałam. A tak po owulacji sachare mam. Ahhh ten mój mózg sobie wymyśla co chce. Ale jakoś w głębi czuje jakby naprawdę się udało. W 2 ciąży poprostu czułam i test był tylko formalnościa zrobiony w dodatku 6 dni przed @ a była już 2 kreska przy cyklach 31dniowych.
trzymam kciuki aby przeczucie się sprawdziło
karolinams to my tak z tą znajomą co w ciąży już z 3 tak się dopytywałam ja, teraz ona.. pocieszałyśmy się i podnosiłyśmy na duchu.. ale w sumie w nadmiarze pytanie to faktycznie mogą być męczące.
6 c.s
-
Mamabyc3 wrote:Testy owulacyjne wychodzą pozytywne w ciąży bynajmniej u mnie bo raz w 2 ciąży sprawdziłam
Teraz ja sobie będę wkrecac ciążę, bo dostałam sluz jak w ciąży zawsze miałam. A tak po owulacji sachare mam. Ahhh ten mój mózg sobie wymyśla co chce. Ale jakoś w głębi czuje jakby naprawdę się udało. W 2 ciąży poprostu czułam i test był tylko formalnościa zrobiony w dodatku 6 dni przed @ a była już 2 kreska przy cyklach 31dniowych.
A kiedy powinnaś dostać @? Trzymam kciuki aby twoje przeczucie się sprawdziło?
02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka