Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
aria40 Dziękuję
Hilary wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ed1a97235ab.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/191b09134665.jpg
GRATULUJĘ OCZYWIŚCIE , choć to juz 6 tydzień , ale mam pytanie w których dniach cyklu robiłaś testy???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:35
Hilary lubi tę wiadomość
-
karolina ms robiłam 4 testy
1- robiłam 3 marca, tydzień przed @ i była biel
2- potem robiłam 7 marca czyli 3 dni przed @ i wyszedł cień cienia, ledwo widoczny, na zdjęciach praktycznie nie było nic widać
3- robiłam 9 marca czyli 1 dzień przed okresem i wyszła kreska ale dalej blada, już na zdjęciu była widoczna
4- robiłam już po terminie @ 13 marca czyli 3 dni po i wyszła już fajna, gruba kreskakarolinams lubi tę wiadomość
-
Hilary no mam nadzieję, że na dobry początek weekendu, tylko ja dostałam zastrzyk z prenylu który może fałszywie zakłamywać test, dlatego mam zalecenia od lekarza 28.03 testować, jednak czytałam, że 10-11 dni po zastrzyku próbować. NO i nakręcam się oczywiście
Dziś mnie strasznie ciągne jak na okres.... ale i tak jestem jeszcze nakręcona pozytywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 12:10
-
Ale nas dużo się zrobiło witamy. A podobno teraz liczy się tylko kariera dla ludzi a jednak:)
Hilary jak dostaniesz zdjęcie proszę o nie tak lubię oglądać zdjęcia z usg jakoś mnie to rozczula bo to taki cud nowe życie nosić s sobie.
Ja też pewnie nie wytrzymam i będę szybciej testować przed @ chociaż nie polecam sama tego ale trudno cierpliwość nie jest moja mocna strona.
A może wy się orientujęcie dlaczego czasami trzeba badac progesteron na początku ciąży. Pamiętam w Niemczech mi robili na 1 wizycie, ale w sumie nie pytałam się dlaczego.Pari lubi tę wiadomość
-
Magada witaj, dopisałam Cię do naszej listy
Mamabyc3 oki Jak będę miała usg i zdjęcie dostanę to się pochwalę
karolinams dzięki Sprzątnęłam łazienkę i pomogłam dla syna w pokoju dzieci. Kuchnię i salon zostawiam na jutro bo i tak przy gotowaniu wszystko się pobrudzi a w salonie jakbym sprzątnęła to zaraz by było brudno jak co wieczór
Dzisiaj jeszcze tylko sprzątnę sypialnię i korytarz i muszę ciuchy zimowe pochować i powyciągać wiosenne ale to po obiedzie i odpoczynku
-
Hilary dzięki:)
Nic nawet nie mów na temat sprzątania. Codziennie przed obiadem sprzątam wszędzie a wieczorem znów bałagan, ja naprawdę nie wiem skąd on się bierze.
Na was też ludzie się dziwnie na was patrzą jak wspominacie, że chcecie jeszcze jedno? Bo ja przestałam o tym mówić. Tym bardziej teraz ludzie komentują po tym co nas spotkało, że mamy dwójkę zdrowych a zachciało nam się jeszcze jedno. I te głupie docinki dotyczące 500+02.2010 córka
09.2011 syn
01.2017 corka(*)
01.2018 7 tydz.(*)
12.2018 córka -
PYTANIE NATURY TECHNICZNEJ
DZIŚ6DC
test owulacyjny z dość mocną kreską testową -może nie taka jak kontrolna ,ale naprawde nie wiele jej brakuje do tego odcienia ...
co mamrzez to rozumieć ??? - jeszcze trochę plamię po @ a tu owulacja czyha ???
miałyście tak?? ,a może to normalne ???II cykl starań... Zielony
-
Magada dokładnie jak reszta pisze, sporo osób się dziwi e chcemy kolejne dziecko, bo więcej niż 2 to już patologia. U mnie to już w ogóle szał bo mając 25 lat będę miała 3 dzieci :o
Majzu ja się nie znam na tych testach ale powiem Ci że to może być możliwe...z tego co liczyłam sobie po 1 usg z córką, wychodziło że "zrobiliśmy" ją tuż po @, właśnie jak jeszcze plamiłam