Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hilary - no walsnie sie zastanawialam, czy taka wytrwala jestes bo ja bym od razu powiedziala
Jak u mnie temp wysoko bedzie i @ nie nadejdzie do niedzieli, wtedy zrobie test.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Witam wszystkie starające się o kolejne dzieciaczki w rodzinie i te, którym się udało
Ja mam 32 lata i jest to moja 6 ciąża mam nadzieję, że z pozytywnym finałem...w domu mam 7,6 i 5 latkę a w niebie 2 słodkie aniołki ... liczę, że w listopadzie do naszej rodziny dołączy Ania lub Adaś
To jak mogę do Was dołączyć?
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Hilary wrote:majamia hehe no właśnie nie jestem Od razu jak zrobiłam ten test w poniedziałek i już była ta kreska taka mocna to stwierdziłam że powiem od razusyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Joozefka ,eve - witamy nawet nie wiecie jak sie ciesze ze jestescie ze jest nas wiecej starajacych sie 0 czwarte dzidzi
Joozefka jużsie wystarała bravo!!!!!
dziś znów mam mega powera na starania - bo chyba jednak czas najwyzszy je zaczac a co bedzie wola nieba - taże jakby coś to ja testuje 10 .04 tak jak aria
DZIEWCZYNY !! DAJECIE SIŁE I MOC !!!Hilary, aria40 lubią tę wiadomość
II cykl starań... Zielony
-
evve wrote:Majamia- napisalam nie po kolei, pierwsza byla corka ale oczywiscie ze sie da, moja kolezanka po dwoch synkach urodzila dwie coreczki i jezeli czekasz na coreczke to gorąco Ci jej zycze ☺syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Majzu ja to się ostatnio zastanawiam czy na pewno chce to 3 ... z jednej strony chce a z drugiej strony znów te noce nie przespane .. nie wiem czy ja mam na tyle sił.
evve Jooozefka witajcie
ale nas tu przybywa
ja niby też ok 10 powinnam móc zatestować choć wszystko zależy kiedy ovu przyjdzie..
6 c.s
-
Hilary wrote:karolinams witaj Dopisać do naszej listy Twoje dane te co masz w podpisie ?
Ale fajnie nas już dużo się zrobiło
Dziękuję za przyjęcie,
Tak proszę o wpisanie na listę, tak dane z podpisu (36lat i 2 synów)
majamia wrote:Karolinams - to tak jak my bysmy chcieli coreczke
Witamy i powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 11:08
-
majamia wrote:Jak mogę chciec, to blizniaczki chce haha. Zeby sie w domu sily wyrownaly no i byleby urodzic sn chociaz przy blizniaczej czesto cc jest...
Ja zawsze chcialam corke. A nawet dwie i syna. O trojce dzieci zawsze marzylam. Ale wszyscy w kolo pukaja sie po glowie, ze jak to trójka... ze to za duzo...
Pari wrote:u nas mąż mnie trochę czasu przekonywał na to trzecie ...
dziewczyny moje to 7 i 10 lat ... młodsza przylepa i chciałaby rodzeństwo młodsze... starsza ma etap że małe dzieci są blee.
y/